Bayer K-othrine Sc50 Hamamböceği Pire Tahtakurusu Ve Sivrisinek Etkili Konsantre 50 ml Skt.2026

130 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (18)
3. Ürüne 10 TL İndirim
450 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
92,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Bayer K-othrine Sc50 Hamamböceği Pire Tahtakurusu Ve Sivrisinek Etkili Konsantre 50 ml Skt.2026

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Aysa Haşere İlaç & Bahçe Market Satıcı Ünvanı: AYSA TOPLUM SAĞLIĞI HAŞERE MÜCADELE SİSTEMLERİ UYGULAMA VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0123110768500001 Vergi Kimlik Numarası: 1231107685
    Bu ürün Aysa Haşere İlaç & Bahçe Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • K-othrine Sc50 Haşere Ilacı 50 ml Bayer K-othrine Sc 50 Genel Haşere İlacı 50 Ml K-Othrine SC 50 Profesyonel ilaçlama firmalarının kullandığı haşere ilacı 50 ml ambalajda Üretici firma : Bayer Etken Madde : Deltamethrine 50g/L (saf) Özellikler: Su ile seyrelterek hazırlanan konsantre üründür. Ambalaj Şekli 50 ml Kullanımı Her 10 ml 1 litre su ile inceltilerek sprey veya pompa yardımı ile yüzeylere sıkılır. Haşerelerin görüldüğü yerlere, kapı ve duvar kenarlarına, zemin ve parke içlerine püskürtülür. Etkinin artması için 10 gün ıslak temizlik yapılmamalıdır. Yüksek etkili Delthamethrin aktif maddesi ile hızlı düşürücü (knockdown) ve güçlü öldürücü (killing) özelliği yanında "flush-out" özelliği ilede haşereleri saklandıkları yerlerden çıkararak kısa sürede etkili kontrol sağlar. Formülasyonu uygulama yapılan yüzey tarafından emilmez ve diğer sıvı formülasyonlara göre daha uzun süre kalıcılık sağlar. Su bazlıdır,yüzeylere zarar veren solvent ve yağlar içermez. Çevre kirliliğine neden olmaz (Biodegradable) Düşük uygulama dozu ile ekonomiktir. Etki süresi minimum 2 aydır. K-Othrine SC 50 WHOPES onaylıdır ve "WHO Spesifikosyonu 333/SC (Nisan 2005) " nolu WHO Spesifikasyonuna sahiptir. Etkili Olduğu Türler Hamamböceği, kalorifer böceği, gümüşçün, örümcek, karınca, akrep…

Ürün Özellikleri

  • Form Sprey
Geri Bildirim Ver

Bayer K-Othrine SC50 Hamam Böceği Pire Tahtakurusu ve Sivrisinek Etkili Konsantre 50 Ml

Bayer K-Othrine SC50 hamam böceği pire tahtakurusu ve sivrisinek etkili konsantre 50 ml; evlerde, iş yerlerinde ya da depolarda görülüp istenmeyen haşerelere karşı etkili olur. Aynı zamanda bahçe gibi alanlarda da görülen bu davetsiz misafirleri yaşamı olumsuz etkilemeleri için ortadan kaldırır. Rahatsız edici boyutlara ulaştığı zaman bu haşerelere müdahale edilmesi gerekir. Aksi takdirde daha fazla çoğalmaları ve hayatınızı tamamen kabusa çevirmeleri söz konusudur. Bu duruma kökten çözüm sağlamayı istiyorsanız yapmanız gereken şey bellidir. Ürün, haşerelerden kurtulmak için son derece idealdir. Doğru bir şekilde kullanım halinde kolayca etkili sonuçlar alabilirsiniz. Özellikle havaların ısındığı yaz aylarında hayatı kabusu çevirebilen hamam böceği, pire, tahta kurusu ya da sivrisinekler ile mücadele etmek istediğinizde K-Othrine haşere ilacı kullanabilirsiniz.

  • Haşerelere karşı etkili
  • Kısa sürede çözüm
  • Kaliteli içerik

Bayer K-Othrine 50 Ml SC50 Etkili Konsantre Özellikleri

Bayer K-Othrine 50 Ml SC50 Etkili Konsantre Özellikleri

Bayer K-Othrine SC50, belli bir kullanım talimatına sahiptir. Kullanıma uygun şekilde kullanılması halinde hem kalıcı hem de kesin biçimde sonuç verir. Konsantre şeklinde olması ile hamam böceği, pire, tahtakurusu ya da sivrisineklerin olduğu her alanda kullanabilirsiniz. Kokusuz olması da bir başka önemli özelliği şeklinde dikkat çeker. Özel yapıya sahip olması sayesinde hem hijyenik hem güvenli bir kullanım sağlar. Bu alanda dünya çapında popüler olan kaliteli markalar arasında yer alan Bayer bünyesinde üretilen yer alan bu ürün ile haşerelerle mücadele konusunda son derece etkili sonuçlar alabilirsiniz. Ürün, haşerelere karşı etkili olması için tasarlanır. Bu sayede güvenli bir ortama kavuşmanızı sağlar. Bayer K-Othrine SC50 haşere ilacı 50 ml seçeneği inceleyerek haşerelere karşı etkili sonuç almak için satın alabilirsiniz.

Bayer K-Othrine 50 Ml SC50 Etkili Konsantre Avantajları

Bayer K-Othrine 50 Ml SC50 Etkili Konsantre Avantajları

Bayer K-Othrine SC50 hamam böceği pire tahtakurusu ve sivrisinek etkili konsantre 50 ml yorumları sayesinde bu ürünün avantajları ortaya çıkar. Haşerelere karşı son derece etkili olan bu ürün, aynı zamanda kısa sürede çözüm almanızı sağlar. Kaliteli bir ürün olması ile pek çok kişi tarafından tercih edilir. Bu da modelin kalitesini ve kullanım avantajını açık bir şekilde ortaya koyar. Bu ürünün her kullanımında uzun süre etki sağlar. Böylece hamam böceğinden pireye, tahta kurusundan sivrisinek kadar etkili olarak üremelerini önler. Hem açık hem de kapalı alanlarda kullanılabilme özelliğine sahiptir. Kullanım alanlarında başarılı sonuçlar veren bu ürün, haşerelerden kurtularak güvenli bir ortama ulaşmanızı sağlar. Sahip olduğu özelliklerden faydalanmak için Bayer K-Othrine SC50 hamam böceği pire tahtakurusu ve sivrisinek etkili konsantre 50 ml kullananlar gibi siz de ürünü satın alabilirsiniz.

Bayer K-Othrine İlacı 50 Ml Fiyatları

Bayer K-Othrine İlacı 50 Ml Fiyatları

Bayer K-Othrine SC50 hamam böceği pire tahtakurusu ve sivrisinek etkili konsantre 50 ml fiyatı belirlenirken ürünün özellikleri ön plana çıkar. Farklı haşerelere karşı etkili olması ve kısa sürede çözüm sunması fiyatını belirleyen kriterler arasında yer alır. Bunun dışında ürünün konsantre şekilde olması da fiyatı belirler. Çok etkili bir ürün olması ile fiyat performans yönünden müşteriler, her zaman avantajlı olurlar. Bu ürünü kullanmaya başladıktan sonra kısa sürede etkili olması ve kesin çözüm sunması ile istenilen sonuca ulaşmak mümkün olur. Bu da kısa bir süre içerisinde gerçekleşir. Bu açıdan bakıldığında son derece avantajlı bir ürün olarak dikkatleri çeker. Siz de cazip fiyat seçenekleri altında bu ürüne sahip olmak istiyorsanız Trendyol ile Bayer K-Othrine SC50 hamam böceği pire tahtakurusu ve sivrisinek etkili konsantre 50 ml satın alabilirsiniz.