Baymak Aqua Lcd Prizmatik 80 Lt Termosifon

12.000 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Baymak Aqua Lcd Prizmatik 80 Lt Termosifon

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: baymakyetkilibayi Satıcı Ünvanı: İZZET YAMAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 6578214634600013 Vergi Kimlik Numarası: 9350157181
    Bu ürün baymakyetkilibayi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Baymak Aqua Lcd Prizmatik 80 Lt Termosifon

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 80 L
  • Isıtma Gücü 2000 W
  • Sıcaklık Ayar Aralığı 10-75
  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
Geri Bildirim Ver

Baymak Aqua Lcd Prizmatik 80 Litre Termosifon

Baymak 80 lt termosifon, içinde bulunan suyun sizin istediğiniz sıcaklığa gelene kadar ısıtarak sabit derecede kalmasını sağlayan bir cihazdır. Fazla enerji tüketiminin önüne geçen bir ürün olarak karşınıza çıkar. Derecesini kendi istediğiniz gibi ayarlayarak sıcak suyun anında kişilere ulaşmasına olanak sağlar. Kış aylarını üşümeden geçirmenize yardımcı olur. 80 l kapasiteye sahip bir modeldir. Isıtma gücü ise 2000 W şeklindedir. Ürünün çalışma prensibi 10 ile 75 derece santigrat aralığı ile sabittir. Baymak 80 litre termosifon, 8 bar ayarına sahiptir. MG Anod ile paslanmaya karşı korumalıdır. Ürünün depo kısmı da titanyum katkılı emaye ile geliştirilir. Emniyet kilidine de sahip olan bir üründür. Böylece hayatınızı olumlu yönde etkileyen bu çeşidi çocuklardan da kolaylıkla koruyabilirsiniz.

  • 80 LT kapasite
  • Su ısıtıcı
  • 2000 W enerji gücü

Kaliteli Baymak Aqua LCD Prizmatik

Kaliteli Baymak Aqua LCD Prizmatik

Baymak termosifon 80 lt kapasiteli bu model, sahip olduğu dijital gösterge paneli sayesinde sıcaklık düzeylerine dilediğiniz gibi ulaşmanızı sağlar. Aynı zamanda sıcaklığı da istediğiniz şekilde ayarlayabilirsiniz. Ürünün boyutları ise; 460 mm en, 460 mm boy ve 990 mm yükseklik olarak karşınıza çıkar. Baymak Aqua 80 lt termosifon çeşidini kolay kullanılabilen yapısı ile gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Dijital kontrol panelini de dilediğiniz fonksiyonda programlayabilirsiniz. Uzun ömürlü olarak kullanabilen ürün, sıcak su ile çalışarak işinizi rahat bir şekilde görmenize yardımcı olur. Baymak Aqua LCD prizmatik 80 litre termosifon mevsimlere bağlı olarak kullanılan bir eşya olarak da bilinir. Özellikle kış aylarında yaygın şekilde tercih edilir. İçindeki suyu güçlü ve ideal bir zamanda ısıtarak, rahatlıkla kullanmanıza olanak tanır. Sıcaklığın da belirli bir derecede sabit kalmasını sağlayan bu ürünü güvenle kullanabilirsiniz.

Cazip Baymak Termosifon 80 Lt

Cazip Baymak Termosifon 80 Lt

Baymak Aqua LCD prizmatik jet 80 lt termosifon, sizin ayarladığınız şekilde, çalışma anında ısınınca enerjisini otomatik olarak kapatır. Sıcaklık düzeyini korumaya devam eden bu çeşit, C enerji sınıfına sahiptir. Baymak Aqua LCD prizmatik 80 lt termosifon çeşidi, içerdiği teknik özellikler ile yaşam alanlarınızı kolaylaştırmaya yönelik olarak üretilir. 24 saat boyunca kesintisiz sıcak su sağlayabilen özelliği ile son derece avantajlıdır. Baymak Aqua LCD prizmatik 80 litre termosifon modeli, müşterilere kolaylık sağlaması amacıyla üretilen bir cihazdır. Pek çok yönden kişileri konfora ulaştırır. Sahip olduğu özellikleri ve boyutlarını inceleyerek ürünü siz de güven içinde tercih edebilirsiniz. Pek çok kişi tarafından kullanılan bu termosifon çeşidi, dış tasarımıyla da dikkat çeker. Hem şık yapısı hem de teknik özellikleri ile ürünü rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Müşteri Deneyimi ile Baymak Aqua Termosifon

Müşteri Deneyimi ile Baymak Aqua Termosifon

Baymak Aqua LCD prizmatik 80 litre termosifon kullananlar tarafından beğenilen ve önerilen bu çeşidi siz de tercih edebilirsiniz. Sade görünümü ile bulunduğu ortamda kolay bir şekilde uyum sağlar. Belirlediğiniz dereceye bağlı olarak çalışan bir yapıya sahiptir. İçerisindeki suyun hızlı bir şekilde ısınmasının sağlayarak işinizi halletmenize yardımcı olur. Baymak Aqua LCD prizmatik 80 litre termosifon yorumları aracılığı ile ürün hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Cihaz, belirli bir sistem içerisinde çalışarak kullanım kolaylığı sunar. İhtiyaç duyduğunuz sıcaklıktaki suyu istediğiniz zaman kullanabilirsiniz. Zevkinize hitap ettiğini düşündüğünüz bu termosifon modelini siz de tercih ederek eşsiz bir deneyim yaşayabilirsiniz. Özellikle soğuk mevsimlerde istediğiniz gibi sıcak sudan doyasıya faydalanabilirsiniz. Baymak Aqua LCD prizmatik 80 litre termosifon fiyat bilgisine de Trendyol aracılığıyla ulaşabilirsiniz. Ürüne kısa sürede sahip olabilirsiniz.