Lambert Lambert Lpy 28Kw Kombi

5.549,90 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Lambert Lambert Lpy 28Kw Kombi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FARAN İKLİMLENDİRME VE YAPI MALZEMELERİ Satıcı Ünvanı: FARAN İKLİMLENDİRME VE YAPI MALZEMELERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Vergi Kimlik Numarası: 3851171817
    Bu ürün FARAN İKLİMLENDİRME VE YAPI MALZEMELERİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Kombi ürünlerinde montaj hizmeti alıcıya aittir. Yetkili servisler tarafından ücretsiz olarak verilmemektedir. Kombi montajının tamamlanmasının ardından bölgedeki gaz dağıtım firmasından uygunluk belgesi alınmalıdır. Bu belgeyi aldıktan sonra kombi markasının müşteri hizmetleri aranarak cihazın kullanıma açılması için ücretsiz servis talep edilebilir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Baymak Lambert LPY 45 Fİ - Premix (38.700 Kcal/h) Yoğuşmalı Kombi 45 KW Kapasite ve Verim Özellikleri Max. Isıtma Gücü (kcal/h ? kw): 38.700 - 45 Maksimum Verim (%0): 109,1 92/42/EEC Direktifine göre verim sınıfı Sirkülasyon pompası: Low Energy (Düşük Enerji) Isıtma devresi sıcaklık ayar aralığı (ºC): 20-80 Sıcak su devresi sıcaklık ayar aralığı (ºC): 30/65 Minimum kullanım sıcak suyu üretimi (lt./dak.): 2,5 Teknik Özellikleri Ateşleme Tipi: Elektronik Isıtma suyu devresinde donmaya karşı tam koruma: Evet Kullanım suyu devresinde donmaya karşı tam koruma: Evet Dijital (Lcd) gösterge paneli: Evet Sıcaklık Kontrolü: Ntc Sensör x 2 Eşanjör Yapısı: Çift Eşanjörlü Arıza Teşhis Sistemi: Evet Gaz valfi modülasyonu: Elektronik Kontrollü Baca Tipi: Hermetik Isıtma tekniği: Yoğuşmalı Boyutlar Yükseklik (mm): 802 Genişlik (mm): 450 Derinlik (mm): 340 Hermetik baca çapı (Ømm): 60-100 İşletme Özellikleri (Yakıt) Gaz tipi: D.gaz Gaz basıncı doğalgaz: 20 İşletme Özellikleri (Elektrik) Voltaj: 230 Koruma sınıfı: IPX4D İşletme Özellikleri (Su) Isıtma devresi max çalışma basıncı: 3 Sıcak su devresi min çalışma basıncı: 0,15 Sıcak su devresi max çalışma basıncı: 8 Aksesuarlar Dış hava sensörü: Opsiyonel Dijital program saati: Opsiyonel Dijital oda termostatı: Opsiyonel Baca ve Dirsek Seti: 90? Standart

Ürün Özellikleri

  • Cihaz Tipi Yoğuşmalı
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver