2
Boya Tabancası kategorisinde
en çok satılan 2. ürün

Baytec Boya Tabancası Üsten Depolu 1.8 Mm 600 Cc

367,55 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Baytec Boya Tabancası Üsten Depolu 1.8 Mm 600 Cc

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AYAZ BAGLANTI Satıcı Ünvanı: AYAZ BAĞLANTI ELEMANLARI CİVATA HIRDAVAT MAKİNA İNŞAAT GIDA HAYVANCILIK SANAYİ VE İTH.İHR.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0108041781700018 Vergi Kimlik Numarası: 1080417817
    Bu ürün AYAZ BAGLANTI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Üst depo boya tabancası 1 kalite meme 1,8 mm ? Üstten beslemeli havalı boya tabancası ? Plastik boya hazneli ? Selüloz bazlı, metalik, sentetik ve diğer benzer viskoziteli boyalarla kullanılabilir ? Metal tabanca gövdesi ? Ayarlanabilir nozül, fan genişliği, regülatör kontrolü ? Çalışma basıncı: 3,5 bar ? Kapasite: 600 ml ? Hava girişi: 1/4\"(n)pt ? Meme çapı: 1.8 mm
Geri Bildirim Ver

Baytec Üstten Depolu Boya Tabancası Mk1300 859319

Baytec üstten depolu boya tabancası mk1300 tabancanın üst kısmında yer alan hazneye istenilen boya konulur. Yerçekiminin etkisiyle tabancaya boya akışı gerçekleşir ve özellikle küçük yerlerde rahatlıkla kullanılabilir. Üstten hazneli boya tabancası püskürtme yöntemiyle uygulanan boyanın homojen bir şekilde uygulanmasını sağlamaktadır. Pek çok sektörde kullanılmakla beraber özellikle otomotiv sektöre, ev içi boyamalar, tekne boya işleri ve oyuncak boyama işlerinde kullanılmaktadır. Hem zamandan hem de boyadan tasarruf sağlayan bu alet oldukça ergonomiktir. Çok kısa bir zamanda çok az bir boya ile işlem tamamlanır. Baytec üstten depolu boya tabancası pek çok rengi ve modeliyle piyasada mevcuttur. İnsanlar yapacakları işe ve özel zevklerine göre bir model seçiminde bulunabilirler. Boya tabancasının temizliğinin ihmal edilmemesi çok önemli bir detaydır. Kullandıktan sonra düzenli bir şekilde temizlik ve bakım işlemleri ile kullanım ömrünü uzatabilirsiniz.

  • Kısa Zamanda Çok İş
  • Pürüzsüz Görünüm
  • Küçük Alanlarda Rahat Kullanım

Baytec Üstten Depolu Boya Tabancası Mk1300 859319 ile Zevkli Boyama İşlemi

Baytec Üstten Depolu Boya Tabancası Mk1300 859319 ile Zevkli Boyama İşlemi

Tamamen çevre dostu teknolojiler ile üretilen boya tabancası yüksek performansı sayesinde kullanıcılar tarafından dikkat çekmektedir. Detaylara sahip olan işlerde kolaylıkla kullanılır ve parçaları sökülebildiği için iş bittikten sonra temizlenmesi çok kolay olur. En yaygın kullanılan metot boyanın damlacıklar şeklinde uygulanmasıdır. Bu yöntem sayesinde yüzeyde pürüzsüz bir görüntü elde edilir. Üstten depolu boya tabancası kolay kontrol edilebilen tetik ayarı sayesinde boya vernik gibi işleri herkes kolaylıkla yapabilir. Başlığı üzerinde gerekli ayarlamaları yaparak yatay, dikey veya noktalama şeklinde spreyleme yapılabilir. Ayrıca boyanın yoğunluğu ayarlanarak istekler doğrultusunda işlem uygulanabilir. Kullanan kişiler tarafından oldukça donanımlı olan bu özellikleri ve kaliteli yapısı sayesinde üstten depolu boya tabancası tavsiye edilmektedir.

Baytec Üstten Depolu Boya Tabancası Mk1300 859319 Avantajlı ve Dezavantajlı Yönleri

Baytec Üstten Depolu Boya Tabancası Mk1300 859319 Avantajlı ve Dezavantajlı Yönleri

Baytec üstten depolu boya tabancası modelinin avantajları ağır basmakla birlikte dezavantajları da bulunmaktadır. En büyük avantajı istenilen her türdeki zeminde uygulanabilir olmasıdır. Uygulama alanı çok geniş olduğu için boyama yapılırken zamandan tasarruf edilmesini sağlar. Özellikle de son yıllarda popüler hale gelen efektli renk uygulamasında çok iyi sonuçlar verir. Klasik boyama işlemlerine göre daha az maliyetle işlem tamamlanır. Bu kadar hızlı işlem yapılmasının yanı sıra çok yüzey kalitesini arttırarak oldukça hoş ve pürüzsüz bir görüntü meydana getirir. Havanın ve boyanın basıncı, boyanın karışım oranı kolay bir şekilde ayarlanabilir. Baytec üstten depolu boya tabancası satın al seçeneğini kullanarak bütün bu avantajların aynı anda elde edilmesi mümkün bir hale gelmektedir. Dezavantajlarına gelindiğinde ise en başta çevreye çok fazla boya tozu saçması gelir. Bu durumu önlemek adına ise uygulama kabinleri kullanılabilir.

Baytec Üstten Depolu Boya Tabancası Mk1300 859319 Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Baytec Üstten Depolu Boya Tabancası Mk1300 859319 Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Piyasada bulunan çok farklı boya tabancası modelleri vardır. Bu denli çeşitli ürünler olmasında ve uygulaması oldukça kolay olduğundan insanlar tarafından ilgi gören bir ürün haline gelmiştir. Model seçimi yapılırken en önce dikkat edilecek nokta kullanılacak olan yerin büyüklüğü ve yüzeyin yapısıdır. Satın almadan önce Baytec üstten depolu boya tabancası yorum ve değerlendirmeleri detaylı bir şekilde incelendiği takdirde ürünle ilgili daha net bilgiler elde edilmektedir. Çünkü daha önce kullanan kişilerin yaptıkları bu yorumlar satın alacak kişi için büyük bir önem arz etmektedir. Üstten depolu boya tabancası fiyatları ise seçilen marka, model ve barındırdığı aksesuarla göre değişiklikler gösterebilmektedir. Dilerseniz siz de Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.