BBB Mutfak Tipi Elektrikli Şofben Ani Su Isıtıcısı 5500W, Hemen Kargo

999 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

BBB Mutfak Tipi Elektrikli Şofben Ani Su Isıtıcısı 5500W, Hemen Kargo

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: fiyatgaranti Satıcı Ünvanı: EFES GRUP BİLİŞİM İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0325058806700015 Vergi Kimlik Numarası: 3250588067
    Bu ürün fiyatgaranti tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Elektrikli şofben 5500W güç kapasitesine sahiptir. Bu sayede son derece hızlı biçimde ve kısa sürede suyun ısınmasını sağlar.
  • Elektrikli mutfak şofbeni 3 farklı ısıtma kademesine sahiptir. 2000W, 3500W ve 5500W ayarlarında su sıcaklığı sağlar.
  • 50 LT şofben ürünü ergonomik tasarımlı yapısıyla az yer kaplar. Kolay montaj özelliği sayesinde kurulumunu rahatlıkla kendiniz de yapabilirsiniz.
  • Sahip olduğu 7 emniyet sistemi ile %100 güvenli kullanım sağlayan 3 kademeli şofben, aynı zamanda mikroswitch güvenlik sisteminde çalışır. Böylece su basıncı düşer ya da aşırı yükselme durumunda otomatik kapanır.
  • Olası bir elektrik kaçağı durumunda cihaz güven sağlar. Elektrik kaçağı koruması ile bu gibi olumsuz durumlardan koruyan bir sisteme sahiptir.
  • Otomatik tahliye özelliği sayesinde olası bir su çıkışında tıkanma gerçekleşmesi ile devreye girer ve cihazı korur. Kire karşı dayanıklı yapıda üretilir.
  • Suyun aşırı ısınmasını engelleyen termostat sistemi ile duş için su sıcaklığı kontrolü sizin elinizde olur.
  • Cihaz 19x22x10 cm ölçülerinde dizayn edilir. Dolayısıyla kullanım alanında az yer kaplar.
  • A enerji sınıfında yer aldığı için bütçenizi olumlu yönde destekler. Dış kasa tasarımında kullanılan kaliteli malzeme, uzun süre sorunsuz kullanım vadeder.
  • 25A sigorta tipine bağlanması durumunda herhangi bir sorun oluşmadan kullanılır.

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 50 L
  • Yakıt Tipi Elektrikli
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Beyaz
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
Geri Bildirim Ver

BBB 16387 Mutfak Tipi Elektrikli 5500W Ani Su Isıtıcısı Şofben

Anlık olarak sıcak suya ihtiyaç duyulduğunda şofbenler hem mutfaklarda hem de banyolarda pratik bir şekilde kullanılabilir. Basit tasarımıyla kolay kullanım imkânı veren BBB mutfak tipi şofben, elektrik enerjisi kullanarak ihtiyaç duyduğunuz miktarda suyu pratik bir şekilde ısıtır. Kesintisiz sıcak su akışı sağlayan ürün, 5500 Watt gücüyle birkaç saniyede çalışmaya başlar. Suyun ısınmasını dakikalarca beklemeden mutfaktaki işlerinize hız ve güvenlik katmanıza yardımcı olur. BBB mutfak tipi elektrikli şofben ani su ısıtıcısı 5500W, minimalist tasarımıyla da yer kaplamadan kullanılabilir. Zarif hatlara sahip ürün, musluğun hemen üstüne monte edilerek ergonomik bir kullanım olanağı sunar. Basit tasarıma sahip olması sayesinde ürünün kurulumunu profesyonel yardıma ihtiyaç duymadan siz de yapabilirsiniz.

  • Ürün Boyutu: 20x16x10 cm
  • 3 ısıtma kademeli
  • 7 emniyet sistemi

BBB Mutfak Tipi Ani Su Isıtıcısının Özellikleri

BBB Mutfak Tipi Ani Su Isıtıcısının Özellikleri

BBB mutfak tipi 5500 W elektrikli şofben ani su ısıtıcısı, pratik ve güvenli kullanım olanağıyla her kesimden ilgi görür. 3 farklı ısıtma kademesiyle sıcak suya saniyeler içinde ulaşma imkânı verir. Elektrikli şofben; 2000, 3500 ve 5500 W ısı kademeleri sayesinde ihtiyaç duyduğunuz sıcaklıktaki suyu kolayca alabilmenizi sağlar. Musluk açıldığı anda suyu herhangi bir depoda biriktirmeden akarken ısıtır. 20 cm yüksekliği, 16 cm genişliği ve 10 cm derinliği sayesinde batarya üzerinde konumlandırılabilir. Beyaz renkli şofben, göz yormadan mutfak dekorasyonuyla bütünleşir. Yüksek kaliteli plastik kasasıyla aşınmaya karşı direnir. 7 emniyetli tasarıma sahip ürün, çevre güvenliğini de düşünür. Hem aşırı ısınmadan hem de yüksek voltajdan kaynaklanan riskli durumlara karşı güvenlidir. Musluk üzerinde yer almasına rağmen elektrik ve su arasında mükemmel bir izolasyon sağlar.

BBB 5500W Elektrikli Şofben İşlevsel midir?

BBB mutfak tipi 5500 W elektrikli şofben ani su ısıtıcısı, oldukça işlevsel bir üründür. Mutfakta; yemek pişirmek, içecek hazırlamak veya bulaşık yıkamak için dakikalarca suyun ısınmasını bekleme zahmetini ortadan kaldırır. 7 emniyetli ve güçlü tasarımı sayesinde suyu güvenli ve hızlı şekilde ısıtır. BBB mutfak tipi ani su ısıtıcısı, her batarya tipiyle uyumludur. Hem duvardan hem de tezgâhtan beslemeli bataryalara kolayca monte edilebilir. Sıcak suya pratik şekilde ulaşmak için doğrudan musluk yerine kullanmayı da tercih edebilirsiniz. Ürünün montajı için ekstra malzemeye ihtiyacınız yoktur. Yalnızca kurulum sırasında kullanacağınız araç gereçleri alarak işleme başlayabilirsiniz. Ürünün montajı sırasında 3 adet 2.5 TTR kablo kullanmanız gerekir. BBB mutfak tipi 5500 W elektrikli şofben ani su ısıtıcısını 25A sigortaya bağlayarak güvenli şekilde kullanabilirsiniz.

Bbb Mutfak Tipi 5500W Şofben Kaliteli midir?

BBB mutfak tipi 5500 W elektrikli şofben ani su ısıtıcısı, kaliteli ve şık tasarıma sahiptir. Yüksek kaliteli materyaller kullanılarak üretilen şofben, bir kez monte edildikten sonra yıllarca kullanılır. A enerji sınıfına sahip ürün, düşük elektrik tüketimiyle bütçeden ve zamandan tasarruf eder. İş gücünü oldukça azaltmasının yanı sıra üstün güvenlik sistemleriyle de sizi ve ailenizi korur. 7 emniyetli şofben; Microswitch, termostat, nano koruma gibi teknolojilerle donatılır. Microswitch sistemi; elektrik kaçağı riski bulunduğunda, su basıncı düştüğünde veya aşırı yükseldiğinde cihazı otomatik olarak kapatır. BBB şofben, su kanalında tıkanıklık meydana gelmesi hâlinde çalışmayı durdurarak tahliye çıkışını devreye sokar. Termostat sistemi sayesinde suyun aşırı ısınmasına engel olarak yanık ve benzeri tehlikelerin önüne geçer. Şebeke suyundan kaynaklı kireçlenme gibi durumlara karşı ise nano koruma sistemine sahiptir. Siz de BBB mutfak tipi elektrikli şofben ani su ısıtıcısı 5500W yorumlarını inceleyerek bu ürünü Trendyol'dan uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.