9
Enjektör kategorisinde
en çok favorilenen 9. ürün

Bd Microfine 100 Adet Insülin Enjektörü 0,5 Ml 30g Micro

785 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.000 TL'ye 45 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.999 TL'ye 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Bd Microfine 100 Adet Insülin Enjektörü 0,5 Ml 30g Micro

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Infra-Med Satıcı Ünvanı: ÇEVİK GLOBAL SAĞLIK ÇÖZÜMLERİ MEDİKAL İÇ VE DIŞ TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0249078340800001 Vergi Kimlik Numarası: 2490783408
    Bu ürün Infra-Med tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BD MİCROLANCE İNSÜLİN ENJEKTÖRÜ 0.5 ML (30G x 8mm) BD Micro Fine Plus Kalem İğnesi Şeker hastaları belirli zaman aralıklarında kendilerine insülin iğneleri vurmak zorundadırlar. Tedavileri için hassasiyet gösterilmesi gereken bu durumu hijyenik ve sağlıklı bir şekilde yapmalıdırlar. BD Micro Fine Plus, kalem iğnesi olarak tanımlanmaktadır. İnsülin iğnesi yaparken daha acısız bir şekilde enjeksiyon sağlar. Özellikleri: ? Hızlı ve kolay insulin akışı için patentli "ince duvar teknolojisi ( genişletilmiş iğne iç çapı) ? Penetrasyon gücünü azaltan üç kesitli ( 3 açılı kesim) iğne ucu geometrisi, ? Daha kolay ve daha ağrısız enjeksiyon için patentli benzersiz kaydırıcı kaplama BD Micro-Fine? Plus tek kullanımlık, steril kalem iğnesi.
  • 0,30mm (30G) x 8 mm
  • Non toksik, non pirojendir.
  • Lateks içermez.
  • İğnelerin koruyucu kılıfı zarar görmediği sürece sterilitesi garanti altındadır.
  • AKLINIZA TAKILAN HER TÜRLÜ SORUDA İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ! MEMNUNİYETİNİZ BİZİMLE GARANTİ ALTINDADIR. EVEREST MEDİKAL Eğer siz de
  • insülin enjektörü fiyat , insülin enjektörü ucu , insülin enjektörü 1 ml , insülin enjektörü bilgi , bd insülin enjektörü , bd micro fine insülin enjektörü , insülin enjektörü 1 cc , insülin enjektörü çeşitleri ,1 ml insülin enjektörü fiyat gibi sonuçları arıyorsanız doğru yerdesiniz!
Geri Bildirim Ver

Bd Microfine 0,5 ml 30 g Micro 100 Adet Insülin Enjektörü

Şeker hastaları için özel olarak geliştirilen insülin iğneleri, önemli tıbbi malzemeler arasında yer alır. Kullanışlı özellikleriyle bir adım öne çıkan BD Micro Fine 0,5 ml insülin enjektörü, belirli zaman aralıklarında iğne vurmak zorunda olan diyabet hastalarının ihtiyaçlarına yanıt verir. Hassas şekilde vurulması gereken insülin iğnesinin hijyenik ve sağlıklı olması son derece önemlidir. Son teknolojiyle geliştirilen BD Micro Fine 100 adet 0,5 ml 30g insülin enjektörü, özel yapısıyla insülin vurmayı oldukça kolay ve pratik hale getirir. İdeal incelikte tasarlanan iğne ucu, acısız enjeksiyon imkânı sağladığı için konforlu bir yapı sunar. BD Micro Fine 100 adet 0,5 ml 30g insülin enjektörü portatif kullanım avantaj sağlayarak günlük hayatta her zaman size eşlik eder. Bu sayede ihtiyaçlarınız doğrultusunda yanınızda taşıyabilir, kolay biçimde kullanabilirsiniz.

  • 100 adet enjektör
  • Tek kullanımlık
  • 0,30 mm

BD Micro Fine 0,5 ml 30g İnsülin Enjektörünün Özellikleri

BD Micro Fine 0,5 ml 30g İnsülin Enjektörünün Özellikleri

İnsülin iğnesi yaparken kullanıma uygun olarak tasarlanan BD Micro Fine 0.5 ml, toplam 100 adet iğne ucu içerir. Enjektör ihtiyaçlarını uzun süre karşılamak için elverişlidir. Güncel teknolojiyle geliştirilen ürün, kalem iğnesi olarak tanımlanır ve enjeksiyonun daha acısız şekilde tamamlanmasına önemli ölçüde yardımcı olur. İnsülin akışının hızlı ve kolay olması için iğne ucunda Pentapoint teknolojisi kullanılır. Patentli bir teknoloji olan Pentapoint, 5 kesitli bir yapı sağlayarak uygulamanın daha az güçle yapılmasına olanak tanır. Bu sayede acı hissini minimum düzeye düşürerek güvenli kullanım sunar. Penetrasyon gücünü azaltmaya katkı sağlayan açılı iğne ucu geometrisi, uygulamanın son derece kolayca tamamlanması için elverişlidir. Tek kullanımlık olan iğne uçları, steril yapıları sayesinde hijyenin üst düzeyde olmasına katkıda bulunur.

BD Micro Fine 100 Adet 0,5 ml İnsülin Enjektörü Kaliteli midir?

BD Micro Fine 100 Adet 0,5 ml İnsülin Enjektörü Kaliteli midir?

Patentli “İnce Duvar Teknolojisi" ile tasarlanan BD Micro Fine Plus 100 adet insülin kalem iğnesi, yüksek kaliteli yapısıyla beklentileri karşılar. Dayanıklı ve hijyenik materyal yapısı, insülin enjeksiyonunun güvenli şekilde yapılmasına olanak tanır. Toksik ve pirojen olmayan malzemelerden üretilerek kalitesini her kullanımda kanıtlamayı başarır. Ayrıca iğne ucunda lateks gibi sağlığı olumsuz yönde etkileyebilecek materyaller bulunmaz. Koruyucu kılıfa sahip olan uçlar, zarar görmediği sürece sterilizasyon açısından koruma altındadır. Dolayısıyla, kullanım sırasında herhangi bir soruna neden olmadan konfor yaşatır. Dayanıklı yapı, hızlı şekilde enjeksiyon yapmanız için de son derece elverişlidir. Özel kutu içerisinde ve kapaklı biçimde sunulan 100 adet iğne, dış etkenlere karşı koruma sağlayan poşetler içerisinde sunulduğundan paketi açtığınızda ilk siz kullanırsınız.

BD Micro Fine İnsülin Enjektörünün Kullanımı Rahat mıdır?

BD Micro Fine İnsülin Enjektörünün Kullanımı Rahat mıdır?

Yüksek teknolojiyle tasarlanan BD Micro-Fine 0,5 cc 100 adet enjektör, rahat kullanımıyla yoğun ilgi görür. Havayla teması tamamen kesilmiş şekilde paketlenen enjektörler, 0,5 cc ölçüsüne kadar insülin muhafaza eder. Minimal boyutlarda tasarlandığı için kullanımı son derece rahattır. Parmaklara tam oturan enjektör, hafifliği sayesinde acısız şekilde iğne vurmanıza olanak tanır. Ağrısız enjeksiyon için özel ve patentli kaplamasıyla siz hissetmeden insülini aktarır. Daha az güçle işlemi tamamladığı için işlem sırasında hissedilen acı düzeyi oldukça düşüktür. Ayrıca açılı kesime sahip iğne ucu deriye nazik şekilde dokunarak konfor sağlar. Ürünün kullanışlı özellikleriyle ilgili bilgi edinmek için BD Micro Fine 100 adet 0,5 ml 30g insülin enjektörü yorumlarına göz atabilir, farklı kullanıcı deneyimlerine göz atarak kararınızı verebilirsiniz. Tek elle ve dik açıyla uygulama kolaylığı sunan BD Micro Fine insülin enjektörünü Trendyol’dan vakit kaybetmeden sipariş edebilirsiniz.