BDEGS 250 Metre 2+1 0,50mm 1. Sınıf A Kalite Cctv Kamera Kablosu

999 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.100 TL
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.198 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.199 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.250 TL

Ürün Bilgileri

BDEGS 250 Metre 2+1 0,50mm 1. Sınıf A Kalite Cctv Kamera Kablosu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ZEYNEP DURU TİCARET Satıcı Ünvanı: YASEMİN ÖZKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6980666455
    Bu ürün ZEYNEP DURU TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BDEGS 2+1 CCTV Kamera Kablosu Uzunluk: 250 Metre Türü: 2+1 Kesit: 2X0,50 mm Kullanım Alanları: CCTV Kapalı Devre Sistemleri Güvenlik Kamera Sistemlerinde Kullanılır.
Geri Bildirim Ver

BDEGS 250 Metre 2+1 0,50mm A Kalite Cctv Kamera Kablosu

CCTV sistemleri, her alanda oldukça yaygın olan bir kullanıma sahiptir. Kullanım alanlarına örnek olarak; iç ve dış mekanların görüntülenmesi, izlenmesi ve kayıt altına alınmasında çözüm getiren CCTV sisteminin montajının yapılmasında ise ona uygun kablolar kullanılması gerekir. Çözümün tam olarak yerine gelebilmesi için gerekli olan bir ürün oluyor çünkü bu kablolar diğer kamera kablolarına göre daha kaliteli görüntü sağlarlar. BDEGS 250 metre 2+1 0,50mm 1. sınıf A kalite CCTV kamera kablosu BDEGS-2125050 de bu modellerden biri olup, CCTV sisteminin tam olarak çalışmasında önemli bir rol oynar. Bu kamara kablosu iki amaç için kullanılması tercih ediliyor. Bunlardan biri yüksek görüntü kalitesi ikincisi ise güç iletimi sağlamasıdır. Güç iletimi kamera sisteminin çalışması için gerekli enerjiyi kablolar yardımıyla sağlar. CCTV kamera kablosu 2+1 fiyatlarını kolayca inceleyebilirsiniz.

  • Kamera Kablolarının Önemi
  • Fonksiyonel Özellikleri
  • Performans Notları

BDEGS 250 Metre 2+1 0,50mm 1. Sınıf A Kalite CCTV Kamera Kablosu Avantajı

2+1 0.50 CCTV kamera kablosu kullanım alanlarından biri de güvenlik kameralarıdır. Güvenlik kameraları hem iç hem de dış alanların güvenliğinin sağlanması için görüntüleri kayıt altına alan bir sistemdir. Özellikle de istenmeyen durumlara karşı alınan bir önlem oluyor. Güvenlik kameralarının analog çeşitlerinde CCTV kabloların kullanılması gerekir. CCTV kablolar aynı anda birden fazla işlev görerek kamera sistemlerinin fonksiyonlarının doğru bir şekilde işlenmesinde kritik bir role sahiptir. Bu kablolar kompozit kablolar olup görüntü başta olmak üzere alarm, referans, ses ve güç sinyallerinin eş zamanlı iletimini sağlayacak şekilde tasarlanır. CCTV kablolar uzak mesafeler için tercih edildiği gibi aynı zamanda ek enerji kablosu gibi ekstra bir işçilik maliyetini sahip değildirler. Bu sayede de ekonomik özelliği de mevcuttur. BDEGS 250 metre 2+1 0,50mm 1. sınıf A kalite CCTV kamera kablosu satın al işlemini pratik ve kısa sürede gerçekleştirerek, ürüne hızlıca sahip olabilirsiniz.

BDEGS 250 Metre 2+1 0,50mm 1. Sınıf A Kalite CCTV Kamera Kablosu Kullanımı

İç ve dış alan görüntüleme sistemlerinde kameralara gerekli birçok işlevsel iletimi sağlamada aktif olarak rol alan BDEGS 250 metre 2+1 0,50mm 1. sınıf A kalite CCTV kamera kablosu fonksiyonel özellikleri ile de bu durumu oldukça destekler. 250 metre uzunluğu bulunur, metre türü 2+1 ve kesiti ise 2 X 0,50 mm şeklindedir. Kullanım alanı CCTV kapalı devre sistemleri, güvenlik kamera sistemleridir. Güvenlik kamera sistemini birçok yer için kullanabilirsiniz. Eviniz, iş yeriniz bunların başında gelip, herhangi bir kötü duruma karşı önlem olmakla birlikte aynı zamanda caydırıcı bir durumu da vardır. Güvenlik kamera sistemlerinin de işlevsel bir şekilde çalışması için kablolar bu nedenle önemli ve kritik bir yer tutuyor. Kötü bir durum meydana geldiğinde olayın faillerinin tespitini sağlamada, durumun netleşmesinde ve daha birçok alanda fayda sağlayabilir. Kalitesini desteleyen CCTV kamera kablosu fiyatlarına göz atabilirsiniz.

BDEGS 250 Metre 2+1 0,50mm 1. Sınıf A Kalite CCTV Kamera Kablosu Fiyatları

Birçok insan evine, iş yerine güvenlik kamera sistemleri kurarak iyi bir önlem almış oluyor hem de etraf için caydırıcı bir özelliği de bulunuyor. Kamera sisteminin iyi bir şekilde işlemesi için CCTV kamera kablosu kullanılması gerekir. BDEGS markalı CCTV kablosu bakır alüminyum karışıktır. Ürünün performansı hakkında dilerseniz daha detaylı olarak BDEGS 250 metre 2+1 0,50mm 1. sınıf A kalite CCTV kamera kablosu yorum içeriklerinden ulaşabilirsiniz. Yüksek bir puan içeriğine sahip olan yorumlar, kullanıcıların beklentisini karşıladığını gösterir. Trendyol'da bulabileceğiniz bu ürünü hemen sipariş vererek kullanmaya başlayabilirsiniz.