BDUP Bolu Doğal Ürünler Pazarı Alabalık Yağı Masaj Kremi 100 ml

120 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

BDUP Bolu Doğal Ürünler Pazarı Alabalık Yağı Masaj Kremi 100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: boludogalurunler Satıcı Ünvanı: MUSTAFA ALTUNDAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Düzce Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0670836604
    Bu ürün boludogalurunler tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • er dakika masaj ile deriye iyice nüfuz ettirilir. 1 ay düzenli olarak akşam kullanılması önerilir.Uyarılar: Haricen kullanılır. Gözde temastan kaçınız. Kremin gözle teması halinde bol su ile yıkayınız. Yüze uygulanmaz.Yaralı, yanık bölgeye, mukozaya ve ağız bölgesine uygulanmamalıdır. Oda sıcaklığında muhafaza ediniz.Net 100ml

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Onarıcı
  • Form Krem
  • Ek Özellik Alkol İçermeyen
  • SPF SPF 50 +
  • Tip Kavanoz
  • Hacim 76 - 100 ml
Geri Bildirim Ver

BDUP Bolu Doğal Ürünler Pazarı Alabalık Yağı Masaj Kremi 100 ml

Farklı bölgelerde oluşan ağrılar, yaşam kalitesini düşüren faktörler arasında yer alır. Kireçlenme ya da sinir sıkışması gibi durumlar da günlük yaşantıyı yüksek oranda etkiler. Özel olarak hazırlanan masaj kremleri, bölgelerde oluşan ağrıların giderilmesinde etkilidir. BDUP markası tarafından üretilen alabalık yağı masaj kremi, tedavi edici özelliğiyle müşteriler tarafından dikkat çeker. Onarıcı yapısı sayesinde her yaş grubu tarafından güvenli bir biçimde kullanılabilir. İncinme ya da burkulma gibi durumların tedavisinde de etkili çözümler arasında yer alır. Alkol içermeyen özelliği ile cildinizin tahriş olmasını engeller. İdeal hacmi ile uzun süre ihtiyaçlarınızın karşılanmasına yardımcı olur. Siz de BDUP Bolu Doğal Ürünler Pazarı alabalık yağı masaj kremi satın alabilir, çeşitli bölgelerde oluşan ağrıları güvenli bir biçimde engelleyebilirsiniz.

  • Ağrı giderici yapı
  • Çeşitli bölgelerde etkili
  • İdeal hacim

Ağrı Giderici İçeriğiyle BDP Masaj Kremi Alabalık Yağı

Ağrı Giderici İçeriğiyle BDP Masaj Kremi Alabalık Yağı

İncinme ve burkulma gibi durumlarda oluşan ağrılar, insanların günlük hayatında aksaklık yaşamasına neden olabilir. Bununla birlikte bacaklarda oluşan varisler ya da kramplar, işlerinizin düzenli bir biçimde yapılmasını engelleyebilir. Çeşitli durumlarda oluşan ağrıları gidermek amacıyla üretilen alabalık masaj kremi, ağrıların giderilmesinde etkilidir. Düzenli bir biçimde kullanıldığı takdirde 1 ay süre sonra etkilerini rahatlıkla fark edebilirsiniz. Kireçlenme ya da romatizmal rahatsızlıklarınızın da güvenli bir biçimde üstesinden gelebilirsiniz. Omuzda oluşan zedelenmeleri ya da sinir sıkışmalarını rahatlatabilirsiniz. BDUP Bolu Doğal Ürünler Pazarı alabalık yağı masaj kremi kullananlar ürünün ağrı giderici özelliğinden oldukça memnun olduklarını belirtirler. Birbirinden farklı alanlarda güvenli bir deneyim elde ederler. Siz de vücudunuzda oluşan rahatsız edici ağrıların üstesinden gelebilmek istiyorsanız bu ürünü satın alabilir, yaşam kalitenizin düşmesini engelleyebilirsiniz.

Güvenilir BDUP Masaj Kremi Alabalık Yağı Kullanımı

Güvenilir BDUP Masaj Kremi Alabalık Yağı Kullanımı

Masaj kremlerinin kolay bir biçimde vücuda uygulanması oldukça önemlidir. Bolu Doğal Ürünler Pazarı alabalık yağlı masaj kremi bacak, sırt, omuz ve bel gibi vücudun çeşitli bölgelerinde kullanılan ürünlerden biridir. Uygulaması son derece basit olduğundan müşteriler, pratik bir biçimde vücutlarındaki ağrıyı dindirebilirler. Markanın satışa sunduğu alabalık yağlı masaj kremi baş, bel, omuz ve sırt bölgelerinde etkilidir. Fındık büyüklüğünde elinize alabilir ve ağrılı bölgeye uygulayabilirsiniz. Masaj yöntemiyle vücudunuzun bütün bölgelerine sürebilirsiniz. Göze yapılan temastan kaçınarak haricen kullanabilirsiniz. 1 ay düzenli bir biçimde kullanabilir, derinize güvenle nüfuz ettirebilirsiniz. Ürünü satın almadan önce müşterilerin deneyimlerini inceleyebilirsiniz. BDUP Bolu Doğal Ürünler Pazarı alabalık yağı masaj kremi yorumlar kısmından aklınıza takılan soruları kolaylıkla yanıtlayabilirsiniz. Bu sayede güvenli bir alışveriş sürecine sahip olabilirsiniz.

Bolu Doğal Ürünler Pazarı Masaj Kremi Alabalık Yağı Fiyatı

Bolu Doğal Ürünler Pazarı Masaj Kremi Alabalık Yağı Fiyatı

Ağrıların giderilmesine yardımcı olan masaj kremlerinin ideal bir hacme sahip olması oldukça önemlidir. Özellikle uzun süreli bir kullanıma yardımcı olan çeşitler, müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. BDUP Bolu Doğal Ürünler Pazarı alabalık yağı masaj kremi, 100 ml hacme sahiptir. Böylelikle ihtiyaçlarınızın güvenli bir biçimde karşılanmasına yardımcı olur. Ürünün büyük boyuta sahip olması uzun süreli bir kullanım imkanı sunar. Özellikle ağrılı bölgelere uygulayarak acınızın dindirebilirsiniz. Romatizma ya da sinir sıkışması gibi durumlarda da güvenli bir biçimde kullanabilirsiniz. Aynı zamanda bel fıtığı ve kulunçlarınızın da hafiflemesini sağlayabilirsiniz. BDUP Bolu Doğal Ürünler Pazarı alabalık yağı masaj kremi fiyatı da oldukça avantajlıdır. Trendyol sayesinde ürünün fiyatı hakkında bilgi edinebilir ve sipariş oluşturabilirsiniz. Böylelikle ağrılarınızın hafiflemesini sağlayabilir, güvenli bir deneyime sahip olabilirsiniz.