beaulis Drag It Inkpen Keçe Uçlu Eyelıner

224 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (19)
3. Ürüne %7 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.500 TL'ye 100 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

beaulis Drag It Inkpen Keçe Uçlu Eyelıner

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÇOK TREND Satıcı Ünvanı: HAKKI TİMUR ERSOY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3690258211
    Bu ürün ÇOK TREND tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Beaulis Drag It Inkpen Keçe Uçlu Eyeliner ile etkileyici, eğlenceli, dinamik ve şık çizgiler elde edebilirsiniz. Hızla kuruyan eyeliner, yoğun renk kalitesiyle yaratıcı stiller denemenize imkan tanır. Eyeliner kullanmaya yeni başlayanların dahi rahatlıkla uygulama yapabilmesini sağlayan tasarımı, onu makyaj çantalarının favorilerinden biri haline getirir. Suya dayanıklıdır.

Ürün Özellikleri

  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
  • Form Kalem
  • Görünüm Mat
  • Renk Siyah
  • RGB #10101
Geri Bildirim Ver

Beaulis Drag It Inkpen Keçe Uçlu Eyeliner

Bakım ve makyaj ürünleri her yaştan müşteri tarafından beğeni toplar ve sıklıkla tercih edilir. Hoş görünüm sunmanıza yardımcı olan makyaj malzemeleri bol çeşit imkanı ile müşteriler tarafından büyük beğeni toplar. Ayrıca, makyaj malzemeleri uzun yıllardır kadınlar tarafından kullanılır. Bol çeşit imkanı ve geniş fiyatlandırma avantajı her anlamda memnuniyetinizi sağlar. Ruj, maskara, eyeliner ve fondöten başta olmak üzere pek çok farklı makyaj malzemesi bulunur. Beaulis Drag It Inkpen keçe uçlu eyeliner Beaulis Drag it Inkpen keçe uçlu ve kolay sürülebilen yapısı ile müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Ayrıca, ürün ergonomik bir boyuta sahiptir. Bu sayede ürünü çantanızda rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Keçe uca sahip olan bu ürün, kolay sürülebilen bir yapıya sahiptir.

  • Keçe uçlu kolay sürülebilen eyeliner
  • Ergonomik tasarım
  • Hızlı kuruyan eyeliner

Kolay Sürülebilen Beaulis Drag It Inkpen Keçe Uçlu Eyeliner

Kolay Sürülebilen Beaulis Drag It Inkpen Keçe Uçlu Eyeliner

Makyaj ve bakım malzemeleri genç yaştan itibaren müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Genç ve dinamik gözükmenize yardımcı olan makyaj malzemeleri birçok farklı renk ve tona sahiptir. Ayrıca, her ten rengine sahip olan müşteriler kendi tenine en çok yakışan makyaj ürününü kolay bir şekilde bulabilir. Beaulis Drag It eyeliner gözlerinizin büyük ve gösterişli gözükmesine yardımcı olabilir. Bu şekilde göz tipinize en çok yakışan ve zevkinize göre farklı çeşitlerde eyeliner modelleri çekebilirsiniz. Ayrıca, konforlu bir yapıya sahip olan bu ürün, suya karşı dayanıklıdır. Bu sayede ürün terlediğiniz zaman kolay bir şekilde çıkmaz. Bu durum müşteriler için kullanım avantajı sunar. Ayrıca, ürün suya dayanıklı olduğu için havuzda da konforlu bir kullanım sunar. Kirpik diplerine sürülen bu eyeliner kirpiklerinizin gür görünmesine yardımcı olur.

Uygun Fiyatı ile Beaulis Drag It Inkpen Keçe Uçlu Eyeliner

Uygun Fiyatı ile Beaulis Drag It Inkpen Keçe Uçlu Eyeliner

Pratik ve rahat kullanım imkanı sunan makyaj malzemeleri sıklıkla tercih edilir. Zor sürülen ve kaliteli yapıya sahip olmayan ürünler büyük beğeni toplar. Ayrıca, kaliteli özelliklere sahip olan bu ürün, likit bir yapıya sahiptir. Bu sayede kolay sürülür ve dağılma yapmaz. Beaulis eyeliner tek bir ürün olarak satışa sunulur. Ayrıca, ürün mat bir yapıya sahiptir. Bu sayede doğal bir görünüm yakalamanıza yardımcı olur. Ürün, göz makyajına harcadığınız zamanı azaltmanızı sağlar. Eyeliner kalem şekline sahip olduğu için kolay bir şekilde kullanmanıza yardımcı olabilir. Beaulis Drag It Inkpen keçe uçlu eyeliner Beaulis Drag it Inkpen keçe uçlu fiyatı, ürünün içerdiği yapının kalitesi, markası ve kalıcılık yapısı gibi pek çok farklı etmen göz önüne alınarak belirlenir. Ürün, kaliteli pigmentasyon yapısı sayesinde sıklıkla kullanılır.

Hoş Görünüşü ile Beaulis Drag It Inkpen Keçe Uçlu Eyeliner

Hoş Görünüşü ile Beaulis Drag It Inkpen Keçe Uçlu Eyeliner

Geniş fiyat aralığına sahip ürünler sıklıkla tercih edilir. Uygun fiyat avantajı sunan makyaj malzemeleri müşteriler tarafından büyük beğeni toplar. Ayrıca, avantajlı bir boyuta sahip olan bu ürün, hiç zorlanmadan eyeliner çekmenizi sağlar. Kalın olmayan keçeli formdaki bu ürün, eyelinerı istediğiniz kalınlıkta çekmenize yardımcı olur. Böylelikle hem düşük kapağına sahip olan müşteriler hem de çekik göze sahip olan müşteriler kolay bir şekilde bu ürünü kullanabilir. Ayrıca, ürün dikkat çeken estetik yapısı ile büyük beğeni toplar. Siz de Beaulis Drag It İnkpen keçe uçlu eyeliner Beaulis Drag it Inkpen keçe uçlu yorumları ve müşteri önerilerine Trendyol üzerinden erişebilir, detaylı bilgi edinebilirsiniz. Bu sayede ürünü daha önce satın almış olan müşterilerin yorumlarını ve değerlendirmelerini inceleyebilir ve ürünü güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.