9
Probiyotik ve Prebiyotik kategorisinde
en çok favorilenen 9. ürün

Beauty Omelette Bori Probiyotik 30 Saşe

600 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Beauty Omelette Bori Probiyotik 30 Saşe

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BEAUTY OMELETTE KOZMETİK Satıcı Ünvanı: BO KOZMETİK MEDİKAL TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0178080645600001 Vergi Kimlik Numarası: 1780806456
    Bu ürün BEAUTY OMELETTE KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • AÇIKLAMA Probiyotikler
  • yaşayan, aktif ve doğal şekilde bağırsaklarda var olan dost bakterilerdir. Bağırsak hareketini düzeltmeye, yararlı bakterilerini artırmaya, zararlı bakterileri önlemeye yardımcı olarak, bağışıklık sistemimizi destekler. Bori Probiotics 1 saşe de, patentli 5 farklı probiyotik ve 2 farklı prebiyotik içerir
  • · Bifidobacterium Longum BORI · Bifidobacterium Bifidum BGN4 · Bifidobacterium Lactis · Lactobacillus Casei · Enterococcus Faecium · Galato-oligosaccharide (prebiyotik) · Xylo-Oligosaccharide (prebiyotiler, probiyotiklerin gelişmesine yardımcı besin kaynağıdır) Bifidobacterium, bağırsaklarda mikrobiyal dengeyi korumak için en yararlı mikroorganizma olarak kabul edilir. Bifido bakterisi, bağırsak florasının bir parçası olarak bağırsakta yaşayan, sindirime yardımcı bakteri cinsidir. Beslenme alışkanlıkları ve bağırsak mikroflorası koşulları her bir kişi için farklıdır. Bu nedenle, bağırsaklarımızda Probiyotiklerin belirli bir miktarından fazlasını büyütmek ve korumak için, yemeklerden önce veya sonra, hergün aynı saatte almak genellikle en iyi yoldur. Yukarıda belirtildiği gibi, etkiyi hissetmek için kesin bir zaman yoktur çünkü bireylerin bağırsak koşulları arasında frklılık vardır. Bununla birlikte, genellikle etkisini hissedebilmek 1 ~ 2 hafta sürer. Probiyotiklerin belirli bir süre için kullanılmasını durdurduğunuzda, bağırsak mikroflorası korunamaz, böylece etkinlik yavaş yavaş azalır. Bu nedenle, düzenli kulanmak, etkisini hissetmenin en iyi yoludur. KULLANIM İçeriğinde bulunan canlı probiyotik mikroorganizmalardan dolayı günde 1 adet akşam yemekten sonra yada yatmadan önce alınmasını öneririz. 1 adet toz saşeyi ağzınıza döküp üstüne su içebilir yada yoğurt ile karıştırıp tüketebilirsiniz. İÇİNDEKİLER Bifidobacterium bifidum powder, Bifidobacterium lactis powder, Lactobacillus acidophilus powder, Lactobacillus casei powder, Enterococcus faecium powder, Inulin, Indigestible maltodextrin, Corn flour, Maltose, Galato-oligosaccharide.

Ürün Özellikleri

  • Aroma Aromalı
  • Form Toz
  • Paket İçeriği 30'lu
Geri Bildirim Ver