Bebak Dezenfektan Antibakteriyel Hava Temizleme Spreyi Red Fruıts 300 Ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Bebak Dezenfektan Antibakteriyel Hava Temizleme Spreyi Red Fruıts 300 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
Geri Bildirim Ver

Antibakteriyal Hava Temizleme Spreyi

Bulunduğunuz ortamda ne kadar bakteri barınıyor hiç düşündünüz mü? Bebek hava temizleyici yardımıyla tümünden kurtulabilirsiniz! Bebak hava dezenfektan sprey, içerdiği antibakteriyel maddeler sayesinde soluduğunuz havayı temizler. Bulunduğunuz mekânda ferah bir nefes almanızı sağlar. Lokanta ve kafeler başta olmak üzere, çok fazla kişinin aynı havayı kullandığı yerlerde kullanılması gerekli olan Bebak dezenfektan sprey, aynı zamanda ortama hoş kokular da yayar. Meyveli kokusu kendinizi özel ve temiz hissetmenizi sağlar. Dezenfektan Antibakteriyel Hava Temizleme Spreyi Red Fruıts 300 Ml yorumları, yukarıda bahsedildiği özelliklerinden dolayı birçok kişi tarafından kullanılıp deneyimlendikten sonra olumlu sonuçlar alındığının kanıtıdır. Uzun süreli temizlik sunmaktadır. İçerdiği yüzde 90 alkolle virüs ve bakterilere açtığı savaşı kazanmayı garantileyen Bebak dezenfektan sprey, kolay püskürtülen tasarımının da yardımıyla her türlü mekânda gönül rahatlığıyla kullanılabilir.

  • Bakteri Karşıtı
  • Aromatik Kokulu Antibakteriyel Sprey
  • Hava Temizleyici Dezenfektan

Bakterilerden Korunma Garantisi: Bebak Dezenfektan

Bakterilerden Korunma Garantisi: Bebak Dezenfektan

Bebak dezenfektan 300 ml, kolay taşınabilirliği ve sprey oluşunun getirdiği pratiklikle her zaman elinizin altında olmayı başaracaktır.. Hayatınızın her anında ihtiyaç duyabileceğiniz antibakteriyel dezenfektan, koruyuculuğu tartışılamayacak kadar kuvvetli bir üründür. Hijyen standartları çerçevesinde üretilmiş, yüzde 90 civarlarında alkol içeren, bakteri öldürücülüğü test edilmiş Dezenfektan Antibakteriyel Hava Temizleme Spreyi Red Fruıts 300 Ml, havada asılı kalmış mikropların sağlığınızı tehdit etmesine izin vermeden onlara karşı güçlü bir savaş açar ve bu savaşın kazananı olarak sizleri korur. Bir oda dezenfektanı beklentisini sonuna kadar karşılayarak, ortamı hijyenle buluşturur. Ferahlığın getirdiği etkiyle yüreklerde büyük bir yer edinmeyi başarır. Güçlü bir antibakteriyeldir. Bu sayede temizliğinden emin olduğunuz tüm ortamlarda rahatlıkla bulunabilir ve anın tadını çıkarabilirsiniz.

Kırmızı Meyvelerin Aromatik Kokusuyla Temizlik Hissine Erişin

Kırmızı Meyvelerin Aromatik Kokusuyla Temizlik Hissine Erişin

Bir antibakteriyel hava temizleyici olan Bebak dezenfektan sprey, kullanıcısına hijyenik bir mekânın kapılarını aralarken aynı zamanda çevreye kırmızı meyvelerin tropik kokusunu yayarak istenmeyen kötü kokuları engeller. Aromatik kokuların yardımıyla temizlik hissinden emin olduğunuz ortamlar, daha özgür hissetmenizi sağlayacaktır. Lavabo ve banyolarda sıklıkla kullanabileceğiniz Bebak hava temizleyici laboratuvarlarda insan sağlığı üzerinde hiçbir olumsuz etki bırakmayacağı ile ilgili gerekli testlerden geçirilerek piyasaya sürülmüştür. Ferah kokusu ve içeriğinde bulunan güçlü sıvılar sayesinde mikropların tamamen gittiğinden, temiz bir havayı soluduğunuzdan şüphe duymayacaksınızdır. Ek olarak, edinmeniz gereken bu ürünü, evinizde bulundurmanız için güzel fırsatlar sunulmaktadır. Yaban mersini, ahududu ve böğürtlen olarak sıralanabilecek kırmızı meyvelerin aromatik kokularını temizliğe taşıyan Dezenfektan Antibakteriyel Hava Temizleme Spreyi Red Fruıts 300 Ml, kampanya açısından değerlendirilebilecek fiyatlarla öne çıkarak hijyende tereddüt etmemenizi sağlamaktadır.

Bebak Hava Temizleyici Nasıl Kullanılır?

Bebak Hava Temizleyici Nasıl Kullanılır?

Bebak hava dezenfektan sprey, birçok kişiyle beraber çalıştığınız için ortak alanların bulunduğu ofis, büro gibi kapalı ortamlar başta olmak üzere aynı zamanda bakterilerin bulunabileceği bir diğer kapalı ortam olan banyo ve tuvaletlerde kullanılabilmektedir. Cilt ve gözle temasından kaçınılması gereken bu sprey bakterilerin yüzeylere yapışmasını engelleyerek, uzun süreli bir etki sağlar ve bu bakterilerin üremesini de önler. Antibakteriyel dezenfektan cilt veya gözle temas ettiyse, bol su ile durulanmalıdır. Aynı zamanda araba ve asansörde de etkili sonuçlar elde etmenizi sağlayacak antibakteriyel hava temizleyici, gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz bir ürün olma özelliği taşımaktadır. Dezenfektan Antibakteriyel Hava Temizleme Spreyi Red Fruıts 300 Ml fiyatları sorgulaması yapıldığında ise, gayet makul fiyatlarla her yerde temizliğe erişme imkânı sunduğu görülmektedir.