Bebak Pharma Gözenek Sıkılaştırıcı Ve Sebum Dengeleyici Serum %5 Niacinamide+%1 Zinc Pca 30ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
2. Ürün 1 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
229,90 TL

Ürün Bilgileri

Bebak Pharma Gözenek Sıkılaştırıcı Ve Sebum Dengeleyici Serum %5 Niacinamide+%1 Zinc Pca 30ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AGEL Satıcı Ünvanı: AGEL ALÜMİNYUM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Düzce Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0009180969700001 Vergi Kimlik Numarası: 0091809697
    Bu ürün AGEL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BebakPharma Pore Tightening & Sebum Balancing Serum – Bebak Pharma GözenekSıkılaştıcı ve Sebum Dengeliyici Serum Bebak Pharma GözenekSıkılaştırıcı ve Sebum Dengeleyici Serum , formülündeki Niasinamid ile nem kaybını en azaindirirken, cilt yüzeyini pürüzsüzleştirmeye ve tazelenmiş bir cilt görünümüoluşmasını sağlar. , gözenek görünümünün azaltılmasına vesebum salgısının dengelenmesine yardımcı olur. İçeriğindeki Çinko sayesinde,ciltteki kolajen üretiminde de önemli bir rol oynayarak, cildi sıkılaştırmayı,esneklik kazandırmayı ve daha genç görünmesini hedefler. Seramid ilegüçlendirilmiş formülü cildi dış etkenlere karşı koruyarak ışıltılı bir ciltgörünümü oluşturmayı destekler. Kullanım Amacı: SebumDengeleyici Serum Nasıl Kullanılır: Temizlenmiş ve kuru cildinize gündüz ve gece cilt bakım rutininde daireselhareketlerle nazikçe yüz bölgesine masaj yaparak uygulayın. Yağlı ve karma cilttipleri uygundur. Kuru cilt tipi için uygun değildir. Sivilceli bir cilt isesabah akşam kullanılmalıdır. Sivilce az ise lokal olarak sivilce üzerineuygulanabilir. Yağlı ciltler tüm yüze uygulayabilir. Uygulamadan sonradurulamaya gerek yoktur. Üzerine başka ürün uygulamadan önce kurumasınıbekleyin. Güneş kremi ile kullanılması gerekmektedir. Aktif Etken Madde: %5Niacinamide, %1 Zinc PCA, Centella Asiatica (Gotu Kola), Lactobacillus FermentExtract, Lactic Acid, Ceramide Niasinamid: Niasinamid B3 vitamininin cilt için faydalı bir formüldür. İnce çizgilerin vekırışıkların oluşumunu önler ve erken yaşlanma belirtileriyle savaşır. Cilttonunu eşitler ve sivilceler üzerinde iyileştirici etkisi bulunmaktadır. Cilthassasiyetini azaltarak yatıştırır ve kızarıklık görünümünün azaltılmasınayardımcı olur. Cildi besler ve yoğun nem terapisi uygular. Seramid: Cildin üst katmanındaki hücre zarları içindeyüksek konsantrasyonlarda bulunan lipit molekülleridir. Seramidler, ciltbariyerimizi sağlam ve sağlıklı tutmak için cilt hücrelerimizi bir arada tutanyapıştırıcıdır. Seramidler cildinizin doğal bariyerini onararak nemi içeride vezararlı elementleri dışarıda tutmaya yardımcı olur. Nemi cildinize hapsederekkuruluğu ve tahrişi önlemeye yardımcı olur. Epidermisi çevresel hasarlardankorumaya yardımcı olur. Ingredients: Aqua, Niacinamide, Butylene Glycol, Glycerin,Zinc PCA, Benzyl Alcohol, Xanthan Gum, PPG-26-Buteth-26, 1,2-Hexanediol, PEG-40Hydrogenated Castor Oil, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Salix Purpurea Bark Extract,Propylene Glycol, Lactobacillus Ferment Lysate, Centella AsiaticaFlower/Leaf/Stem Extract, Chondrus Crispus Powder, Phellodendron Amurense BarkExtract, Tetrasodium EDTA, Sodium PCA, Erythritol, Sorbitol, Pentylene Glycol,Triethanolamine, Lactic Acid, Sodium Acetylated Hyaluronate, Sodium Hyaluronate,Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Ceramide NP,Ethylhexylglycerin, Polylysine, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Sorbic Acid.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Yağlı
  • İçerik Niacinamide
  • SPF Korumasız
  • Tip Şişe
  • Hacim 16 - 30 ml
  • Kullanma Amacı Dengeleyici
  • Ek Özellik Alkol İçermeyen
  • Yaşlanma Karşıtı Hayır
Geri Bildirim Ver