Bebak Sprey Kolonya Limon 150 ml

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kurumsal Fatura
59,99 TL
15 saat 55 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Bebak Sprey Kolonya Limon 150 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: THE NATURALİS Satıcı Ünvanı: YASİN ŞİMŞEK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8130941843
    Bu ürün THE NATURALİS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Paket içerği
  • Bebak sprey kolonya limon 150 ml x 1 adetürün detayı
  • Hoş limon kokusuyla gün boyu serinlik, ferahlık verir ve hijyen sağlar.dalından koparılmış tazecik limonlardan esinlenerek tasarlanmış bebak limon kolonyası sizlere derinlemesine bir tazelik ve ferahlık hissi verirken kendinizi limon bahçesinde hayal etmenizi sağlar. Orta notalarında yasemin ve müge çiçeklerinin ferahlatıcı kokusuna dip notalardaki miskler eşlik ederken bu benzersiz birleşimi gün boyu keşfetmenizi sağlar.yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz yeni sprey formlu kolonya çeşitlerimiz ile ferahlığı hissedin. Gün boyu rahatlıkla kullanabilirsiniz.avuç içine alınan bir miktar kolonyayı cildinize masaj yaparak uygulayın.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Sprey
Geri Bildirim Ver

Bebak Sprey Kolonya Limon 150 ml

Milletlerin kültürlerinin bazı temel yapıtaşları vardır. Türk milleti için bunlardan bazıları lokum, Türk kahvesi ve kolonyadır. Kolonya, 2. Abdülhamit döneminden bu yana kültürel öge olarak kabul görür. Geçmişten bugüne kadar pek çok toplumda hijyen malzemesi olarak da kullanılan bu ürünün geçmişi 1700’lü yıllara kadar uzanır. Gelişen üretim teknolojileri sayesinde limon kolonyası da farklı ebatlarda ve farklı başlıklı şişelerle sunulur. Bebak sprey kolonya taze limon kokusuna sahiptir ve ferahlık hissi verir. Sağlık ve hijyen birbirleriyle bağlantılı iki kavramdır. Hijyen, sağlığa zarar verebilecek ortamlardan korunmak için yapılan uygulamalar ve alınan temizlik önlemlerinin tümüne verilen isimdir. Hijyen için değerlendirebileceğiniz Bebak sprey kolonya limon 150 ml hacimli ürün hoş kokuya sahiptir.

  • Gün boyu taze ferahlık
  • Çantada taşınabilir kullanışlı ebat
  • Hijyen için dezenfektan etkisi

Hijyenik Bebak Sprey 150 ml Kolonya Limon Yorumları

Hijyenik Bebak Sprey 150 ml Kolonya Limon Yorumları

Sağlık ve hijyen konusunda zaman zaman kullanılan ürünler son zamanlarda gelişen sanayi ile artar. Kolonya çeşitleri kullanım kolaylığı yaratacak şekilde üretilir. Kullanım yeri ve sıklığına göre avantaj sağlayan sprey formdaki başlıklı şişeler pratiklik kazandırır. Tek seferde geniş bir yüzeye yayılan ürün sayesinde uygulama kolaylığı ile beraber tasarruf da elde edilir. Bu modeller rahatlıkla çantada taşınabilecek ergonomik bir yapıya sahiptir. Bebak limon kolonyası ürünleri hoş kokuları sayesinde favoriler arasındadır. Hoş kokusu dışında insana ferahlık ve serinlik hissi de verir. Bunun için farklı boyutlarda üretilen pek çok ürün bulunur. İhtiyacınıza göre sizin için uygun olanı bulabilirsiniz. Bebak sprey kolonya limon 150 ml yorumları az yer kaplaması ve kolayca taşınabilmesi nedeniyle oldukça olumludur. Yorum ve puanları inceleyerek ürünle ilgili değerlendirme yapabilirsiniz.

Sağlıklı Bebak Sprey 150 ml Kolonya Limon Kullananlar

Sağlıklı Bebak Sprey 150 ml Kolonya Limon Kullananlar

Günlük yaşamda sağlığı korumak için çeşitli ürünler kullanılır. Gribal salgın gibi durumlarda bu tür ürünlerin kullanım sıklığı artar. Herkesin tercihi farklı olsa da çoğunlukla limon kolonyası tercih edilir. Bebak sprey kolonya limon 150 ml kullananlar kokusu ve verdiği ferahlık hissinin yanı sıra kolayca taşınabilmesinden de memnunlardır. Hijyen için kullanılmasının yanı sıra güzel koku amacıyla da kullanılır. Yaz günlerinde bunaltıcı hava etkisiyle bunaldığınızda kullanımınızda canlandırıcı etkisiyle sizi kendinize getirir. Sprey kolonya 150 ml hacimli pratik şişesi ve uygulama kolaylığı sunan sprey başlığı ile pratik bir seçenektir. Canlandırıcı etkiye sahip olan üründe sağlığa maddeler bulunmaz. 80° olan ürün mikrop kırma konusunda etkili bir formüldür. Elinizi hemen yıkayamadığınız durumlarda geçici hijyen sağlayabilir. Dalından koparılan taze limon kokusundaki bu ürünü siz de deneyebilirsiniz.

Kampanyalı Bebak Sprey 150 ml Kolonya Limon Fiyatı

Kampanyalı Bebak Sprey 150 ml Kolonya Limon Fiyatı

Kapağı açıldığında limon bahçesi ferahlığı vermeye başlayan bu ürün alanında uzman olan parfümör ve kimyagerler tarafından özenle tasarlanır. Yaz aylarında serinlemek amacıyla da başvurulan kolonya aynı zamanda parfüm görevi de yapar. Kolonya fiyatı, içinde bulunan alkol oranı, hacim, şişe boyutuna göre değişir. Bebak sprey kolonya limon 150 ml fiyatı da bu faktörlere göre belirlenir. İçinde bulunan etil alkol kullanıldığı zaman temizliği sağlar ve ferahlık hissini veren esas maddedir. Küçük boyutuyla cebinize dahi sığabilecek model sizin için kurtarıcı olabilir. Formülünde müge çiçeği, yasemin gibi orta nota, misk ile dip nota kullanılarak benzersiz bir koku piramidi sunulur. Cildinize masajla uygulayabileceğiniz bu popüler ürüne siz de kolayca ulaşabilirsiniz. Uzun kullanım ömrüne sahip ürün hakkında daha detaylı bilgi ve araştırmayı Trendyol üzerinden yapabilirsiniz.