BEBEBEBEK Serüven Ormanı Oyun Halısı

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

BEBEBEBEK Serüven Ormanı Oyun Halısı

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Serüven Ormanı Desenli Oyun Halısı BEBEK GELİŞİMİ DESTEKLEYEN YENİ ÜRÜN! YERLİ ÜRETİM OYUN HALISI! ÖZELLİKLERİ - Oyun halımız 200 gram yorgan elyafından üretilmiştir. - Oyun Minderi organik oyuncaklıdır. - Oyun Halısı Traşlanmış Micro Kumaştan Üretilmiştir. - Oyun Minderi KANSEROJEN MADDE içermez. - Oyun halısı 3 adet oyuncak hediyelidir. - Bebek Oyun minderi sağlığa zararlı hiç bir madde içermez. - Bebek Oyun halısı yerli üretim olup çocuk gelişimine faydalıdır. - Bebek Oyun Halısı 200 gram elyaf içerdiğinden dolayı,bebekleriniz oyun halısının içindeyken kendisini yatağında ki gibi rahat hisseder. ÜRÜN AÇIKLAMASI: EBAT: Bebek Oyun Halısının Açık Hali Renkli ve serüven dolu oyun halısı
  • bebeğinizin isteklerine cevap verirken, gelişimine de destek verir. Çıkarılabilir oyuncaklar Oyuncaklar halıya takılabilir veya ayrı olarak da bebekler onlarla oynayabilir. Pratik kullanım Her yerde oynayabilmek için kolay katlama KOLAY KURULUM VE PAKETLEME!

Ürün Özellikleri

  • Renk Mavi
Geri Bildirim Ver