Genel Markalar 562 Klinoz Burun Aspiratörü

220 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
799 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
438,02 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Genel Markalar 562 Klinoz Burun Aspiratörü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BAY YILDIRIM Satıcı Ünvanı: BAY YILDIRIM GRUP DANIŞMANLIK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0150097356800001 Vergi Kimlik Numarası: 1500973568
    Bu ürün BAY YILDIRIM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bebedor 562 Burun Aspiratörü Özellikleri
  • Bebedor burun aspiratörü, yumuşak ucu sayesinde bebeğinizin burnundaki rahatsız edici salgıların nazikçe temizlenmesine yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Bebeğin burnunun tıkalı olması bebeği huzursuz yapar. Beslenmesini zorlaştırır, rahat bir şekilde uyumasını engeller. Hijyenik ve kullanımı kolay olan Bebedor burun aspiratörü, bebeğinizin rahat nefes alarak kendini daha iyi ve daha mutlu hissetmesini sağlar. Burun salgılarının uzaklaştırılması, kulak enfeksiyonlarını, sinüs enfeksiyonlarını ya da öksürük gibi komplikasyonları önlemeye yardımcı olacaktır. Filtreli aspiratör uçları maksimum tek kullanımlıktır. Her kullanımdan sonra değiştirilebilir ucu atınız. BPA ve Phtalate içermez. Kullanım Şekli: 1.Kullanmadan önce ellerinizi iyice yıkayınız. 2.Bebeğinizi sırtüstü yatırınız. 3.Filtreli aspiratör ucunu bebeğinizin burnuna yerleştirin ve diğer ucunu hafifçe emerek çekiniz. 4.Aynı işlemi her iki burun deliği için yapınız. 5.Her kullanımdan sonra filtreli ucu atın ve yenisi ile değiştirin. 6.Aspiratörün gövdesini ve uç kısmını ılık su ve sabunlu ile yıkayarak, iyice durulayınız ve kurumaya bırakınız. Sağlıklı Ürün
Geri Bildirim Ver