1
Çocuk Bakımı Ebeveynlik kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

Bebeklik Yayınları Bu Çocuk Aç!

262 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Bebeklik Yayınları Bu Çocuk Aç!

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bebeklik Satıcı Ünvanı: BEBEKLİK YAYINCILIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0160159196400001 Vergi Kimlik Numarası: 1601591964
    Bu ürün Bebeklik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu cocuk ac kitabı içeriği Ek gıda hakkında merak ettiğiniz her şey. Doktor onaylı 117 bebek ek gıda tarifleri. Alanında uzman 8 değerli uzmanın yazıları. Anne sütüyle başlayan ve tüm ek gıda serüvenini anlatan yazılar. Anne tavsiyeleri.

Ürün Özellikleri

  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Boyut Normal Boy
Geri Bildirim Ver

Bu Çocuk Aç! - Hande Kaşkaş | Bebeklik Yayınları

Anne sütünden ek gıdaya geçiş hem çocuklar hem de ebeveynler için zorlu bir süreçtir. Çünkü emzirme yoluyla anneyle bağ kuran çocuklar, ek gıdayı reddetmektedir. Çocukların beslenme alışkanlığını doğru şekilde takip etmek isteyen anne-babaların başvurabileceği Bu Çocuk Aç kitabı, bu konuda ihtiyaç duyulan tüm bilgileri sunmaktadır. Çocukların beslenme alışkanlığını doğru şekilde takip etmek isteyen anne-babaların başvurabileceği Bu Çocuk Aç kitabı, bu konuda ihtiyaç duyulan tüm bilgileri sunmaktadır.

Hande Kaşkaş tarafından yazılan kitapta, ek gıda hakkında merak edilen konulara değinilmiş ve doktor onaylı 117 tarife yer verilmiştir. Siz de kitabı daha önce okumuş olan kişilerin fikirlerini öğrenmek için, Trendyol sitesinden Bu Çocuk Aç! yorum ve tavsiyelerini okuyabilirsiniz. Bu Çocuk Aç kitabını satın alarak aynı süreçten geçmiş, ortak tecrübe ve deneyimlere sahip olan annelerin tavsiyelerini de öğrenebilirsiniz.

  • Sayfa Sayısı: 160
  • Yayınevi: Bebeklik Yayınları
  • Boyutları: 17,0 x 21,5 cm

Bu Çocuk Aç! Kitabının Konusu Nedir?

Bebeklik Yayınları Bu Çocuk Aç!

Hande Kaşkaş tarafından yazılan Bu Çocuk Aç kitabında anne sütünden ek gıdaya geçmek isteyen anne-babaların faydalanabileceği bilgiler yer almaktadır. Bu Çocuk Aç kitabında  Hande Kaşkaş, bir anne olarak kendi tecrübelerini anlatmış ve alanında uzman kişilerin tavsiyelerine yer vermiştir. Ayrıca kitapta okuyucuların faydalanabileceği doktor onay 117 tarif de yer almaktadır.

Kitapta ek gıda psikolojisi, ek gıdaya geçişte izlenmesi gereken yollar üzerinde durulmuş ve  bebeklere özel tariflere yer verilmiştir. Ebeveynler, bu kitabı okuyarak akıllarına takılan sorulara cevap bulabilirler.

Bu Çocuk Aç kitabı, ek gıdaya geçmek isteyen ebeveynlerin faydalanabileceği bir yemek kitabıdır. Kitabın içerisinde doktor onaylı olan 117 tarif bulunmaktadır. Ayrıca kitapta ek gıda hakkında merak edilen tüm konulara yer verilmeye çalışılmıştır. Anne-babalar ek gıda ile ilgili akıllarına takılan konulara cevap bulabilirler.

Bu Çocuk Aç! Kitabını Kimler Almalıdır?

Bebeklik Yayınları tarafından yayınlanmış olan Bu Çocuk Aç kitabının yazarı Hande Kaşkaş’tır. Hande Kaşkaş, ek gıdaya geçiş sürecinde çocuklarına sağlıklı gıdalar yedirmek istemiş, denediği yemekleri sosyal medyada paylaşmıştır. Paylaşımları ilgi görünce de psikolog, diyetisyen ve uzman hekimlerin de desteğiyle Bu Çocuk Aç kitabını çıkarmıştır.

Bu Çocuk Aç, çocuğunu anne sütünden ek gıdaya geçirmek isteyen ebeveynler için uygun bir kitaptır. Kitapta, ebeveynlerin faydalanabileceği 117 doktor onaylı tarif yer almaktadır. Hande Kaşkaş kitabında, aynı tecrübeleri yaşamış olan ebeveynlerin görüşlerine yer vermiştir.

Bu Çocuk Aç kitabı 6. aydan büyük çocuğu olan ebeveynler içindir. Ayrıca kitapta  uzman hekim, gıda mühendisi, psikolog ve diyetisyenlerin tavsiyeleri de yer almaktadır. Ek gıda sürecinde olan ebeveynler bu kitabı okuyarak, aklına takılan sorulara cevap bulabilir, ek gıda sürecini daha kolay geçirebilirler.

Bu Çocuk Aç! Kitabı Uygun Fiyatlı mıdır?

Kitapta, ebeveynlerin en çok merak ettiği konularla ilgili bilgilere yer verilmiştir. Aynı zamanda benzer süreçlerden geçmiş olan kişilerin deneyimleri paylaşılmıştır. Ayrıca kitapta çocukların ek gıdaya geçişini kolaylaştıracak doktor onaylı 117 yemek tarifi de yer almaktadır.

Bu Çocuk Aç kitabı nerede satılır diye merak edenler için en avantajlı ve ekonomik tercih trendyol.com adresi olacaktır. Ek gıda sürecinde büyük yardımcınız olacak Bu çocuk aç kitabı fiyatı oldukça uygundur.

Bu Çocuk Aç, Trendyol’da oldukça avantajlı fiyatlarla satışa sunulmuştur. Kitabı sepetinize ekledikten sonra size uygun ödeme yöntemini seçebilir, Bu çocuk aç kitabı satın al butonunu tıklayarak kolayca sipariş edebilirsiniz. Bu Çocuk Aç kitabı en kısa süre içerisinde kargoya verilecek ve kargoya verildiğinde telefonunuza SMS olarak iletilecektir.