Bebelac Ek Besin Sütlü Meyveli Pirinçli Kaşık Maması 250 gr

59,15 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Bebelac Ek Besin Sütlü Meyveli Pirinçli Kaşık Maması 250 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yolcu Kardeşler Satıcı Ünvanı: YOLCU KARDEŞLER GIDA TEKSTİL İNŞAAT VE MALZ.KOMİSYONCULUĞU EML.HAY.TAŞ.TEM.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Mersis Numarası: 0981020424100012 Vergi Kimlik Numarası: 9810204241
    Bu ürün Yolcu Kardeşler tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bebelac Ek Besin Sütlü Meyveli Pirinçli Kaşık Maması 250 gr Bebelac gold sütlü pirinçli 250 gr kaşık mamasıbebelac gold sütlü tahıllı ek gıdalar Anne sütünden ek gıdaya geçişte bebeğinizi kaşıkla beslenmeye alıştıracak seçenekler sunar. Meyveli, sütül ve özenle seçilmiş tahıllı içeriği ile bebeğinizin severek yiyeceği lezzetlerdir. Gece serisi bebeğinize uyumadan önce verebileceğiniz alternatifler sunar.
Geri Bildirim Ver

Bebelac Ek Besin Sütlü Meyveli Pirinçli Kaşık Maması 250gr

Bebeklerin anne sütünden ek gıdaya geçiş döneminde beslenmesi oldukça önemlidir. Ek gıdaya geçişte titiz davranılması ve besin değeri yüksek yiyeceklerin seçilmesi gerekir. Bebelac sütlü meyveli pirinçli mama markanın yıllardır süren güvenilirliğini ve kalitesini yansıtan bir üründür. 6 aydan 36 aya kadar bebek ve küçük çocukların beslenmesine uygun olan bu mama, lezzetiyle büyük beğeni kazanır. Bu sayede bebeğinizin ek gıdaya geçiş sürecini kolaylaştırır. Bebeğinizin severek tüketeceği bu mama, ayrıca büyüme ve gelişmeyi destekleyen yüksek besin değeri sayesinde oldukça avantajlıdır. Kaşıkla beslenme alışkanlığının kazanılmasını kolaylaştıran bu mamayı çocuklarınız için tercih edebilirsiniz. Bebeğinizin uyumadan tüketebileceği bu ek gıdayla onların beslenmesini destekleyebilirsiniz.

  • Sütlü, meyveli ve pirinçli içerik
  • Pratik ve hızlı şekilde hazırlanma
  • 6 - 36 ay için uygun özel formül

Bebelac Sütlü Meyveli Pirinçli Kaşık Maması Kullanımı

Bebelac Sütlü Meyveli Pirinçli Kaşık Maması Kullanımı

Bu ürünle gece uyumadan önce veya gün içinde dilediğiniz saatte bebeğinizi besleyebilirsiniz. Ek gıdaya geçerken gerekli besin değerini yüksek tutmaya yardımcı olan bu mamayı güvenle kullanabilirsiniz. Marka gıda kalitesini oldukça yüksek tutar. Bu mama özenle ve titizlikle seçilen tahıllı içeriğiyle bebeğinizi besler. Bebelac pirinçli kaşık maması oldukça kolay ve hızlı bir şekilde hazırlanır. Kaynatılmış ılık suyun içerisine belirtilen miktarda mama eklemeniz gerekir. Ürün, karıştırıldıktan kısa bir süre sonra tüketime hazır hale gelir. Bu mama kaşıkla yenecek kıvamda veya biberonda tüketilecek şekilde hazırlanabilir. Muhallebi kıvamına gelen mama, kaşıkla beslenen bebek ve çocukların severek tükettiği bir besin olur. Aynı şekilde biberonla beslenen bebekler için de oldukça lezzetlidir. İçeriğindeki tahıl ve muzun etkisiyle oldukça doyurucudur.

Besleyici Bebelac Sütlü Meyveli Pirinçli Kaşık Maması Avantajları

Besleyici Bebelac Sütlü Meyveli Pirinçli Kaşık Maması Avantajları

Hem biberon hem de kaşıkla beslenen çocuklar için uygun olan bu mama, sevilerek tüketilen gıdalar arasında yer alır. Ürünün içeriğinde bulunan tahıl ve muzun bebekler için gerekli olan sütle birleşimi eşsiz bir lezzet oluşturur. Bebelac sütlü meyveli pirinçli kullananlar tarafından yapılan değerlendirmelere göz atarak ürünün içeriği hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Bebek ve çocuklara özel formülüyle besleyici ve doyurucu olan mama sayesinde çocuğunuzun gelişimine destek olabilirsiniz. Oldukça pratik ve lezzetli olan bu ürün, aynı zamanda kalsiyum kaynağıdır. Kalsiyum sayesinde büyüme sırasında bebeğinizin kemik gelişimini destekler. Acil durumlarda hızlı bir şekilde hazırlanmaya uygun olacak şekilde üretilir. Bebelac ek besin sütlü meyveli pirinçli kaşık maması 250 gr yorum ve müşteri deneyimlerinden kullanım konusunda yardım alabilirsiniz.

Bebelac Sütlü Meyveli Pirinçli Kaşık Maması 250 gr Fiyatları

Bebelac Sütlü Meyveli Pirinçli Kaşık Maması 250 gr Fiyatları

Markanın kalitesini yansıtan bu mama çeşidinin fiyatı sağladığı avantajlar göz önünde bulundurularak belirlenir. Bebelac ek besin sütlü meyveli pirinçli kaşık maması 250 gr fiyat açısından herkesin bütçesine uygundur. Mama, anne sütünden ek gıdaya geçiş döneminde tercih edebileceğiniz ürünlerden biridir. Sağlıklı ve yeterli miktarda beslenen bebeklerin büyümesi ve gelişmesi düzenlidir. 6. aydan itibaren kullanıma uygun olan bu ürün, bebeklerin seveceği lezzette hazırlanır. Aynı zamanda oldukça doyurucudur. İster biberon ister kaşıkla yemeye uygun olacak şekilde hazırlayarak bebeğinizi doyurmanıza imkan tanır. Bebelac ek besin sütlü meyveli pirinçli kaşık maması 250 gr ağırlığındaki paketlerde müşterilere sunulur. Belirtilen talimatlara uyarak hazırladığınız bu mama sayesinde bebeğinizi güvenle besleyebilirsiniz. Bu sağlıklı içerikle hazırlanan ürünü Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.