Bee Beauty Biotin Keratin Saç Bakım Maskesi 300 ml

174 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
13 saat 2 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
117,85 TL
13 saat 2 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
2 Adet ve Üzeri 15 TL İndirim
300 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kurumsal Fatura
124,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bee Beauty Biotin Keratin Saç Bakım Maskesi 300 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AKCAETİCARET Satıcı Ünvanı: GÜLBAHAR AK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0110147471
    Bu ürün AKCAETİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bee beauty biotin & keratin saç bakım maskesi, kökten uca bir film tabakası oluşturarak yıpranmış saçları yoğun bir şekilde onarmaya yardımcı olur. Besleyici ve canlandırıcı bakım sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Hacim 250 - 499 ml
  • Etki Nemlendirici
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Bee Beauty Biotin Keratin Saç Bakım Maskesi Trendyol'da!

Bee Beauty biotin&keratin 300 ml saç bakım maskesi, onu tercih hâline getiren pek çok zengin özelliğe sahiptir. Ürünün uzmanlık alanı, ısıl işlem ve kimyasal gibi çeşitli nedenler sebebiyle yıpranmış saçları onarmaktır. İçerisinde bulunan biotin ve keratinle bu maske, saçınızın yıpranmış kısımlarını besleyerek canlandırmaya yardımcı olur. Nemli saça uygulanması gereken ürün, 5-10 dakika bekledikten sonra yıkanmalıdır. Günlük kullanıma uygun olan Bee Beauty biotin&keratin 300 ml saç bakım maskesini dilediğiniz aralıklarla uygulayabilirsiniz. Düzenli kullanımla birlikte saçlarınız canlanarak eski görünümüne kavuşur. Her saç tipine uyum gösteren ürün, kullanıcı memnuniyetini üst seviyelerde tutmayı başarır.

  • Saç Tipi: Her saç tipi
  • Ürün İçeriği: Biotin ve keratin
  • Ürün Hacmi: 300 ml

Bee Beauty Biotin Keratin Saç Bakım Maskesi Ne Amaçla Kullanılır?

Bee Beauty Biotin Keratin Saç Bakım Maskesi Ne Amaçla Kullanılır?

Bee Beauty biotin&keratin 300 ml saç bakım maskesi oldukça kalitelidir. Maske, yıpranmış ve eski canlılığını yitirmiş saçlar için son derece ideal bir üründür. Bu maske, yanlış ya da aşırı işlem nedeniyle hasar almış saçların kurtulması için sıkça tercih edilir. Yıpranmış saçları onarma konusunda uzman olan ürün, kullanıldığında kökten uca doğru bir film tabakası oluşturur. Bu özel formül, içerisinde bulunan biotin ve keratinle saçlarınızı besler. Böylece saçlarınız eski parlaklığını ve canlılığını yeniden kazanmış olur. Her saç tipi için uygun olan ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Saçlarınızı kestirmeye kıyamıyor ve canlandırmak için farklı yöntemler arıyorsanız bu maskeyi kullanabilirsiniz. Bee Beauty biotin&keratin saç bakım maskesi, kimyasal ya da ısıl işlem görüp yıpranmış saçların onarım ve bakım sürecini desteklemek amacıyla üretilmiştir.

Bee Beauty Biotin Keratin Saç Bakım Maskesi Nasıl Kullanılır?

Besleyici ve canlandırıcı bakım imkânı sunan Bee Beauty biotin & keratin 300 ml saç bakım maskesinin kullanımı son derece kolay ve pratiktir. Ürünün sahip olduğu özellikleri ve besleyiciliği saça doğru şekilde kazandırabilmesi için dikkat etmeniz gereken birkaç nokta bulunur. Bu noktalara önem verdiğiniz sürece saç maskesi deneyiminizden maksimum verim elde edersiniz. İlk olarak saç maskesinin fazla ıslaklığı alınmış nemli saça uygulanması gerektiğini unutmamalısınız. Dolayısıyla ürünü duştan sonra kullanmanız daha uygun olur. Saçınızı yıkadıktan sonra bir havlu yardımıyla fazla ıslaklığı almanız tavsiye edilir. Ardından ürünü saçınıza uca doğru olacak şekilde sürebilirsiniz. Saç dibine uygulanmaması tavsiye edilir. Maskeyi saça uyguladıktan sonra 5-10 dakika kadar beklemeniz gerekir. Süre dolduktan sonra saçınızı tekrar durulayabilirsiniz. Kullanım aşamalarını eksiksiz ve düzenli yaptığınız takdirde harika sonuçlar elde edersiniz.

Bee Beauty Biotin Saç Bakım Maskesi Günlük Kullanıma Uygun mudur?

Bee Beauty biotin & keratin 300 ml saç bakım maskesinin spesifik olarak kullanılması gereken belli bir gün aralığı yoktur. Ürün, kullanıcılarına günlük ya da haftalık kısıtlamalarda bulunmaz. Bu nedenle saç maskesini dilediğiniz aralıklarda kullanabilirsiniz. Günlük olarak tercih edebilir ya da kullanım sürecini haftaya yayabilirsiniz. Olumlu etkilerinden en iyi şekilde yararlanabilmek için her duş sonrası bu maskeyi kullanmanız tavsiye edilir. Dolayısıyla kullanım sıklığını da siz belirlemiş olursunuz. Saçınızın aldığı hasarın boyutuna göre bir kullanım planı çıkarabilirsiniz. Bee Beauty saç bakım maskesi, düzenli olarak kullanıldığı takdirde etkilerini göstermeye başlar. Zengin içeriğiyle ürün, yıpranmış saçları onarma konusunda uzmandır. Kullanıcılarına sağladığı avantajlarla ürün, hemen herkesin takdirini kazanmayı başarır. Siz de saç bakım konusunda güçlü formüle sahip ve güvenilir bir maske arayışındaysanız bu özel formüle Trendyol'un sunduğu avantajlarla sahip olabilirsiniz. Satın alma işleminden önce saç bakım maskesi yorum ve puanlarını inceleyerek gerçek kullanıcı deneyimlerinden fikir alabilme imkânınız da mevcuttur.