Bee Beauty Intense Saç Parfümü 160 ml

124 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
3. Ürüne %3 İndirim
Kurumsal Fatura
124,90 TL
3. Ürüne %5 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %5 İndirim
Kurumsal Fatura
159,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bee Beauty Intense Saç Parfümü 160 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Rottmar Satıcı Ünvanı: ŞÜKRÜ YILDIZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9650441248
    Bu ürün Rottmar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • • Bee Beauty Saç Parfümü, saçınıza uzun süreli hoş bir koku sağlar, saça ferahlık verir. \n• İçeriğindeki Provitamin B5 ile saçı ağırlaştırmadan besler ve parlaklık verir. \n \n Kullanım \nTemiz ve kuru saça 15 cm uzaklıktan dik bir şekilde püskürtün.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Vegan
  • Hacim 100-199 ml
  • Etki Parlaklık Verici
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Bee Beauty Intense Saç Parfümü 160 ml

Bee Beauty Intense saç parfümü 160 ml kaliteli bir bakım ürünü olmasıyla bilinir. Saçınızda uzun süre kalıcı hoş bir koku oluşmasını sağlar. Özenli bir şekilde formülize edilerek müşteri beğenisine sunulur. Provitamin 65 yönünden oldukça zengin bir üründür. Bu sayede üzerinizde ağırlık hissi oluşturmadan besler ve üst düzey bir parlaklık kazandırır. Duş sonrası temiz ve kuru saçınıza dik bir şekilde püskürterek uygulayabilirsiniz. Uygulama sonrası kibar hareketler ile masaj yaparak ürünün tellere nüfuz etmesini kolaylıkla sağlayabilirsiniz. Vegan bir ürün olması sebebiyle dikkatleri üzerine çeker. Tüm saç tipine sahip müşteriler için kullanım seçeneği mevcuttur. Bu ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Bu ürünü kullandıktan sonra mis gibi kokan saçlarınızın keyfini çıkarabilirsiniz.

  • Özel formül ve temiz içerik
  • Üst düzey bakım yapma imkanı
  • Vegan özellik

Etkili Bee Beauty Hoş Kokulu Saç Parfümü Özellikleri

Etkili Bee Beauty Hoş Kokulu Saç Parfümü Özellikleri

Bee Beauty Intense saç parfümü ürün istenmeyen kabarma ya da elektriklenme problemine sebebiyet vermez. Bu ürünün diğer bir özelliği ise kolay bir şekilde tarama işleminin yapılmasına yardımcı olmasıdır. Fıs fıs yapıda bir aplikatörü mevcuttur. Bu aplikatör sayesinde saçınıza uyguladığınız ürün eşit bir şekilde dağılabilir. Ürünü kullanmadığınız zamanlarda ağzı kapalı bir şekilde muhafaza edebilirsiniz. Bu etkili ürün sayesinde hem bakımlı hem de parlak saçlara sahip olabilirsiniz. İsteğe bağlı olarak duş sonrası nemli saçınız üzerinde de uygulama sağlayabilirsiniz. Saç parfümünün alt tonlarında vanilin ve çiçeksi kokular mevcuttur. Uygulama sağladığınız takdirde yağlanma problemi görülmesi söz konusu değildir. Vegan müşteriler için içeriğinde herhangi bir hayvansal katkı mevcut değildir. Bu kaliteli ve hoş kokulu ürüne siz de kolay bir şekilde sahip olabilir, keyifli bir kullanım gerçekleştirebilirsiniz.

Kaliteli ve Hoş Kokulu Saç Parfümü Yorumları

Kaliteli ve Hoş Kokulu Saç Parfümü Yorumları

Bu ürün gündüz ve gece kullanımı için oldukça uygun niteliklere sahiptir. Ürünü bir defa sıktığınızda gün boyu mis gibi kokabilirsiniz. Saçlarınızdan gelen eşsiz vanilya kokusu ile kendinizi huzurlu hissedebilirsiniz. Bu sayede her daim temiz ve bakımlı görünen saçlara da sahip olabilirsiniz. Çiçeksi ve vanilyalı özel kokusu tüm gün üzerinizde kalabilir. Özenle formülize edilen bu ürünün üretim aşamalarında tüm detaylar düşünülür. Bee Beauty Intense saç parfümü 160 ml kullananların da favorisi haline gelen bir üründür. Saç bakım rutininize gönül rahatlığı ile dahil edebileceğiniz bir üründür. Avantajlı özellikleri ile kısa zamanda favoriniz haline gelebilir. Bu ürün 160 ml değerine sahip olmasıyla bilinir. Bee Beauty Intense saç parfümü 160 ml satın alma imkanından yararlanabilir ve siparişinizi de kolay bir şekilde verebilirsiniz.

Her Bütçeye Hitap Eden Saç Parfümü Fiyatları

Her Bütçeye Hitap Eden Saç Parfümü Fiyatları

Bee Beauty Intense saç parfümü 160 ml fiyatı belirlenirken birtakım etmenler göz önünde bulundurulur. Bu noktada ürünün içeriği ve sağladığı faydalar oldukça büyük bir önem taşır. Uygun fiyatı ile son derece avantajlı niteliklere sahiptir. Bir saç parfümünde aradığınız tüm kriterleri bu ürün ile karşılayabilirsiniz. Bee Beauty marka saç parfümü hakkında birtakım yorumlar ve değerlendirmeler mevcuttur. Eğer ürünü daha önce satın alıp kullanan gerçek müşterilerin saç parfümü hakkında değerlendirmelerini merak ederseniz Bee Beauty Intense saç parfümü 160 ml yorumları bölümünden göz atabilirsiniz. İsteğe bağlı olarak bu kaliteli saç parfümünü satın aldıktan sonra siz de yorum ve değerlendirmede bulunarak potansiyel müşterilere yardımcı olabilirsiniz. Trendyol’un müşterilerine sunduğu online satış imkanı sayesinde pratik bir şekilde bu ürüne erişim sağlayabilirsiniz.