Beeo S.o.s Yoğun Bakım Kremi

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 35 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
199,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Beeo S.o.s Yoğun Bakım Kremi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BEE'O ARI ÜRÜNLERİ Satıcı Ünvanı: SBS BİLİMSEL BİO ÇÖZÜMLER SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0757046013400030 Vergi Kimlik Numarası: 7570460134
    Bu ürün BEE'O ARI ÜRÜNLERİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BEE’O APICARE SOS Yoğun Bakım Kremi ile cildinize ihtiyacı olan yoğun ve besleyici bakımı sağlayın! İçerisindeki propolis, zeytinyağı, ham bal ve arı sütü onarıcı rol üstlenirken
  • mineral çinko, B5 ve E vitaminleri ile cildinize ihtiyacı olan yoğun nem bakımını sağlar. Dermatolojik olarak test edilmiştir. Paraben, GDO ve renklendirici içermez. Hassas ciltlerin kullanımına uygundur, hipoalerjeniktir. Bu ürün helal sertifikalıdır. Onarıcı ve koruyucu doğal formülüyle cildin ihtiyacı olan yoğun nemi sağlar. Sözleşmeli arıcılık modeliyle, iyi arıcılık uygulamaları prensiplerine dayanarak, organik sertifikalı arı ürünleri kullanılarak üretilmiştir. Tüm ürünlerimizin formülleri Ar-Ge merkezimizde geliştirilmiştir, hepsi %100 doğal ve patentlidir ve ayrıca tamamı GMP, ISO 9000, ISO 22000, BRC, IFS, ISO 14001 ve COVID-19 güvenli üretim sertifikalarına sahip tesislerimizde paketlenmiştir. Etken Maddeler: Patentli Saf Anadolu propolisi, Arı sütü, B5 ve E vitaminleri, Ham bal, Hyalüronik asit, Mineral Çinko, Zeytinyağı Arı sütü: Arıların kendi vücutlarından salgıladığı değerli bir arı ürünüdür. Arı sütü, yavru ve kraliçe arıların besinidir. Zengin besin bileşimi ile cilde yoğun bakım sağlarken derinlemesine nemlendirir. Ciltte kolajen sentezini destekleyen arı sütü, düzenli kullanımda cildin daha esnek ve canlı görünmesine yardımcı olur. Patentli BEE’O Saf Anadolu Propolisi: Yüksek antioksidan etki gösteren propolis, cilt bariyerinin temizliğini sağlarken cildi besler ve nem dengesini de korur. E Vitamini: Cildin doğal koruyucu bariyerini güçlendirerek yenilenmesine destek olur ve yoğun nem sağlar. Cildi yaşlanmaya karşı korur. Mineral Çinko: Hücre yenilenmesini destekleyen çinko minerali, cilt lekelerini giderir. Kullanım Önerisi: İhtiyaç duyduğunuz her an cildinize uygulayabilirsiniz. Hassas ciltlerin kullanımına uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Onarıcı
  • Form Krem
  • Ek Özellik Parfüm İçermeyen
  • SPF Korumasız
  • Tip Kavanoz
  • Hacim 11 - 15 ml
Geri Bildirim Ver