7
Damla, Serum, Sprey kategorisinde
en çok değerlendirilen 7. ürün

Beeo Beeo Propolisli Ballı Boğaz Spreyi 20 ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (21)
2 Adet ve Üzeri 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
202,90 TL
Kurumsal Fatura
184,90 TL180,90 TL
2 Adet ve Üzeri 35 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
183,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Beeo Beeo Propolisli Ballı Boğaz Spreyi 20 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YİĞİT SAĞLIK ÜRÜNLERİ Satıcı Ünvanı: MELİS CAN ÇELİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Hatay Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3828744248000011 Vergi Kimlik Numarası: 1970589583
    Bu ürün YİĞİT SAĞLIK ÜRÜNLERİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pro (ön) + polis (şehir) kelimelerinden oluşan propolis, arıların yaşam alanı olan kovanın ön temizleyicisidir. Arılar petek gözlerini saf propolis ile kaplar, sonra üzerine balını, yavrusunu, besinini koyar. Böylece arının ürettiği ürünler kovanda bozulmadan saklanır. Saf propolis, arıların bitkilerin yaprak, sap ve tomurcuklarından topladığı, fenolik ve flavonoidlerden oluşan doğal bir arı ürünüdür. Saf propolis kovanda arının sağ kolu gibi…kovandaki çatlakların kapatılmasından, koloni dışına atılamayan zararlıların engellenmesine, peteklerin güçlendirilmesinden temizlenmesine birçok görev görüyor. Bee'o up propolisli sprey'i günde 3 defa en az 2’şer kez püskürtülerek tüketilmesi tavsiye edilir. Etken madde: saf anadolu propolisi (%6) Yardımcı maddeler: su, bal, glikol, mentol Saklama koşulları: ürünü kuru bir ortamda, oda sıcaklığında (yaklaşık 22 °c) saklayınız, daha yüksek ısı ve güneş ışığından koruyunuz. Uyarı: 12 aylıktan küçük bebeklere bal ve bal içeren ürünlerin yedirilmesi tavsiye edilmemektedir.

Ürün Özellikleri

  • Set İçerik Adeti Tekli
  • Form Sprey
  • Hacim 20 ml
Geri Bildirim Ver

Beeo Propolisli Ballı Boğaz Spreyi 20 ml

Tarih boyunca insanlar tarafından farklı şekillerde kullanılan propolis hakkında pek çok çalışma yapılır ve yapılmaya devam eder. Propolis, arıların başlarında bulunan salgı bezlerinden salgıladıkları enzimlerle iğne yapraklı ağaçlardan, bitkilerin tomurcuk, yaprak, gövde ve salgılarından topladığı maddeleri işleyerek ürettiği bir üründür. Antioksidan ve antimikrobiyal özelliği bulunan reçine benzeri bu ürün, arılar tarafından bakteri ve mantar enfeksiyonlarına karşı kovanlarını korumak, peteklerin hijyenini sağlamak, diğer böcek ve hayvanların kovana girişini engellemek için kullanır. Kovan içerisindeki bal peteklerini güçlendirmek ve çatlakları onarmak amacıyla kullanılan propolis sayesinde arılar kendilerini ve peteklerini hijyen açısından korurlar. Beeo propolisli ballı boğaz spreyi 20 ml arı poleninden farklı ve çok daha zengin bir içeriğe sahiptir.

  • %6 saf Anadolu propolisi
  • Sprey formda kullanıma uygun şişe
  • Bal desteği ile tatlandırılan formül

Doğal Beeo Propolisli Ballı Sprey 20 ml Özellikleri

Doğal Beeo Propolisli Ballı Sprey 20 ml Özellikleri

Propolisli ballı boğaz spreyi içerisindeki etken maddenin ismi Yunanca kökenlidir. Giriş ve savunma anlamına gelen pro ve şehir anlamına gelen polis kelimelerinin birleşiminden oluşur. Arıların kovanlarının güvenliğini ve hijyenini sağlamak için ürettiği bir tür reçine olan propolis genellikle koyu kahverengi renge sahiptir. Kendine has bir kokuya sahip olan madde üzerinde yapılan araştırmalar ürünü farklı açılardan tanımaya yöneliktir. Farklı bölgelerdeki bitkilerden üretilen propolis içeriğinin temel bileşenler açısından benzerlik taşıdığı öğrenilir. Kavak tipi propolis içeriğinde 150'ye yakın biyoaktif bileşen olmak üzere yaklaşık 300 farklı bileşik vardır. Ayrıca arı poleninden farklı olarak B1, B2, C, E vitaminleri barındırır. Beeo propolisli ballı boğaz spreyi etken maddesi sebebiyle çinko, bakır, demir, kalsiyum, magnezyum, sodyum ve potasyum gibi mineraller açısından da çok zengindir.

Beeo Propolisli Ballı Sprey 20 ml Kullananlar

Beeo Propolisli Ballı Sprey 20 ml Kullananlar

İnsanlık, tarih boyunca doğadan ilham alarak birçok ürün geliştirir. Doğanın etkin gücünü teknoloji ve insan zekası ile birleştirerek faydalı ürünler elde eder. Doğada bulunan propolisin, işlenmemiş haliyle balmumu benzeri bir maddeyle karışık halde olmasından dolayı sindirilmesi güçtür. Bu sebeple balmumu ve reçine benzeri yapıların ayrıştırılması önemlidir. Ayrıca bu ayrıştırma işlemi ile bitki ve larva kalıntılarından uzaklaştırılır. Doğadan işlenmemiş bir şekilde toplanan ürünlerin tüketilmesi önerilmez. Beeo propolisli ballı boğaz spreyi 20 ml kullananlar işlenmiş doğal içeriği ile spreyi direkt olarak rahatlıkla uygulayabilirler. Suda çözünür damla, tablet, kapsül, krem, sprey, şurup ve toz formlarında bulunan propolis, çeşitli formları ile farklı şekillerde kullanılabilir. Beeo propolisli ballı boğaz spreyi 20 ml yorumları incelendiğinde sprey formu ile boğaz için kolaylıkla kullanılmasıyla müşteriler tarafından kullanışlı bulunur.

Beeo Propolisli Ballı Sprey 20 ml Fiyatı ve Avantajı

Beeo Propolisli Ballı Sprey 20 ml Fiyatı ve Avantajı

Her doğal üründe olduğu gibi bu formülü de dikkatli kullanmak önemlidir. Bu sebeple kullanmadan önce mutlaka hekiminize danışmanız gerekir. İçeriğindeki bal sebebiyle alerjisi olan kişilerin kullanmaması gerekir. Beeo propolisli ballı boğaz spreyi 20 ml fiyatı ile rahatlıkla temin edebilirsiniz. Etken maddesi %6 saf Anadolu propolisinden ve su, bal, glikol ve mentol yardımcı maddelerinden oluşur. Günde 3 defa en az 2’şer kez püskürtülerek tüketilmesi tavsiye edilir. Püskürtmeye uygun şişe özelliği ile kolay kullanım imkanı sağlar. Ürünü kuru bir ortamda, yaklaşık 22°C oda sıcaklığında saklamanız, daha yüksek ısı ve güneş ışığından korumanız gerekir. Aile hekiminize danışarak kullanabileceğiniz spreyi uygun saklama koşullarında son kullanma tarihine kadar rahatlıkla tüketebilirsiniz. Trendyol’dan uygun fiyat avantajlarını değerlendirerek Beeo propolisli ballı boğaz spreyi 20 ml satın alabilirsiniz.