BeeWax Beeswax Ahşap Onarıcı Parlatıcı Koruyucu 2li

339,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

BeeWax Beeswax Ahşap Onarıcı Parlatıcı Koruyucu 2li

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ERELYAPIMARKET Satıcı Ünvanı: ERGÜN KİRAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2926935138800000 Vergi Kimlik Numarası: 5630217560
    Bu ürün ERELYAPIMARKET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Beeswax Ahşap Onarıcı Parlatıcı Koruyucu 2'li

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Amacı Temizlik
Geri Bildirim Ver

Beeswax Ahşap Onarıcı Parlatıcı Koruyucu 2'li

Zemin yapısını dikkat çekici ve göz alıcı bir hale getirmek isteyenler, belli ürünler kullanırlar. Bu ürünlerden biri olan Beeswax ahşap onarıcı parlatıcı koruyucu 2'li olmasıyla uzun zaman kullanım rahatlığı sunar. Ahşapların demode olmasının önüne geçmek için sıklıkla tercih edilir. Kullanılan yerin ortamını geniş ve ferah gösterir. Rutubet gibi olumsuz durumlara maruz kalan tahtalar için ideal model olan bu seçenek, oluşan çirkin görüntünün ortadan kaldırılmasını sağlar. Özgün ve başarılı içeriği sayesinde müşterilerin beğenisini kazanır. Rengi solan bahçe ürünlerinde kullanılabilen bu koruyucu, cila işlemiyle her yüzeyi eski görünümüne kavuşturur. Ayrıca güneşli alanlarda kalan eşyalar için dış görünüşün etkileyiciliğini muhafaza eder. Bu modeli yüksek koruyuculuğu sayesinde rahatlıkla tüm tahta ürünlerde tercih edebilirsiniz.

  • Başarılı formül
  • Yüksek koruyuculuk
  • Kaliteli yapı

Kaliteli Beeswax Ahşap Onarıcı Parlatıcı Koruyucu 2'li

Kaliteli Beeswax Ahşap Onarıcı Parlatıcı Koruyucu 2'li

Beeswax ahşap onarıcı parlatıcı koruyucu, ahşap zeminin yüzeyini daha temiz ve güzel gösterir. Pratik ve hızlı bir kullanım sağladığından dolayı büyük beğeni toplar. Kaliteli, dayanıklı ve kullanışlı bir üründür. Sıklıkla tahta zemin ve ürünlerini şık göstermek için tercih edilir. Fazla ağır olmayan dayanıklı yapısıyla dikkat çeker. Kullanım kolaylığı özelliğine sahip bu seçenek, kullanılan her tahtada hoş bir görüntü bırakır. Dikkat çekici ve kullanışlı özelliklere sahiptir. Yıpranan ürünlerin ilk günkü görünümüne kavuşması için tercih edilir. 2’li olması, avantajlı bir alışveriş sağlar. Rahat kullanılabilen yapısı sayesinde ön plana çıkar. Beeswax ahşap onarıcı parlatıcı koruyucu 2'li yorumları bölümüne göz atarak merak ettiğiniz bilgileri öğrenebilirsiniz. Müşteri yorumları sayesinde markanın parlatıcı ve koruyucu modelinin hangi yüzeylerde etkili olduğunu keşfedebilirsiniz.

Uygun Beeswax Ahşap Onarıcı Parlatıcı Koruyucu 2'li Fiyatı

Uygun Beeswax Ahşap Onarıcı Parlatıcı Koruyucu 2'li Fiyatı

Ahşap onarıcı parlatıcı koruyucu, beğenilen bir ahşap cila ürünüdür. Bu ürünü her çeşit ahşap üründe kullanmak mümkündür. Kolay ve pratik bir şekilde eşyaları güzel gösterme özelliğine sahiptir. Pratik kullanımı ve işlem bittikten sonraki görünümü, beğenilen özellikleri arasında yer alır. Kaliteli ve dayanıklı tasarımı sayesinde uzun bir zaman boyunca ilk günkü görünümünü muhafaza eder. Bu ürünü kullanarak rahatlıkla evinizin ve ofisinizin eski ürünlerini modern hale getirebilirsiniz. Parlak gösterme özelliğiyle yeni görünümlü sandalye, masa ve koltuklara kavuşmanız mümkündür. Böylece eski ürünlerinizi atmayarak ekonomik tasarruf sağlayabilirsiniz. Kullanıldığı yüzeyin çeşitli hava koşullarına maruz kalması, eşyada olumsuz bir etkiye yol açmaz. Beeswax ahşap onarıcı parlatıcı koruyucu 2'li fiyatı, ürünün tüm bu özellikleri göz önüne alınarak oluşturulur. Uygun fiyatıyla her müşteriye hitap eden bu cilayı satın alabilirsiniz.

Beeswax Ahşap Onarıcı Parlatıcı Koruyucu 2'li Kullananlar

Beeswax Ahşap Onarıcı Parlatıcı Koruyucu 2'li Kullananlar

Beğenilen ahşap onarıcı parlatıcı, Beeswax markasına ait pratik bir modeldir. Masa ve zemin gibi yüzeylerde yeni bir görünüm sağlamak için tercih edilir. Yüzeyi onarmasının yanı sıra parlatır. Uzun bir zaman boyunca koruma sağladığı için uzun ömürlüdür. Kaliteli bir ürün olan parlatıcı, dayanıklı yapısıyla beğeni toplar. Temiz bir içeriğinin olması, müşterilere avantaj sağlar. Ürünün bu avantajı sayesinde kullanan kişinin kimyasal ile temas etmemesi sağlanır. Aynı zamanda kullanım esnasında ele zarar vermez. Eldivenle kullanılması halinde oldukça güvenilir bir üründür. Yıpranan tahtaları onaran Beeswax ahşap onarıcı parlatıcı koruyucu 2'li kullananlar, ürünün yüksek performansından ve kalıcılığından memnuniyet duyarlar. İdeal görünümü ve kolay uygulamasıyla birçok kişinin favorisidir. Bu modeli cazip fiyat avantajı ile değerlendirerek Trendyol’dan satın alabilirsiniz. Yorum bölümünden yararlanarak markanın parlatıcı ürününü kullanan müşterilerin fikirlerini öğrenebilirsiniz.