Behringer S32 Dijital Stage Box

40.199 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Behringer S32 Dijital Stage Box

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SesciBaba Satıcı Ünvanı: ASİMETRİK SES IŞIK VE GÖRÜNTÜ SİSTEMLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0086048894600025 Vergi Kimlik Numarası: 0860488946
    Bu ürün SesciBaba tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Behringer s32 dijital stage box dijital miksaj, canlı eğlence prodüksiyon iş akışındaki neredeyse her şeyde devrim yarattı. Ultra uygun fiyatlı s32 dijital sahne kutusu, ultra hızlı ve sağlam performansıyla sahnedeki yetenek, front of house (foh) konsolu ve dünyanın geri kalanı arasındaki boşluğu dolduruyor! S32, 32 midas tarafından tasarlanmış uzaktan kumanda edilebilir mikrofon preampları ve ayrıca sahne sonunda 16 dengeli analog xlr dönüşü sağlar - Ve tek gereken tek bir cat 5e kablosudur (328 ft / 100 m'ye kadar). Üst düzey dijital ses işlemede endüstri lideri olan klark teknik, hepsini mümkün kılan aes50 supermac teknolojisini icat ederken, mükemmel üretim ölçeğimiz s32'yi çok uygun maliyetli kılıyor. Mıdas - Ses kalitesinde efsane midas, 1970'lerde kuruluşundan bu yana, ses miksaj konsolları dünyasında uzun bir yenilik ve liderlik geçmişine sahiptir. Xl4 ve heritage h3000 gibi dünya çapındaki en ünlü gezi gösterileri ve enstalasyonları tarafından kullanılan efsanevi midas konsolları hızla endüstri standartları haline geldi. Midas, ses ve yapı kalitesi konusundaki tavizsiz yaklaşımları ve özellikle endüstri uzmanları tarafından endüstrinin en iyi ses veren tasarımları olarak kabul edilen ödüllü mikrofon preampları sayesinde kusursuz itibarını kazanmıştır. Bu mirası temel alan xl8 ve pro canlı miks sistemleri serisi, ödüllü ses kalitesinin bu büyük mirasını sürdürüyor. Behringer, hem canlı hem de stüdyo ortamlarında en üst düzeyde yüksek kaliteli ses üretimi için midas tarafından tasarlanmış bir mikrofon preampı dahil etmekten gurur duyuyor. Kapsamlı web sitelerini ziyaret ederek midas'ın muhteşem mirası hakkında daha fazla bilgi edinin. Devasa bağlantı "eksiksiz bir x32 sisteminin parçası olarak kullanıldığında, iki s32 stage box, mikserin dahili çift aes50 portu üzerinden bağlanabilir ve 64 adede kadar uzak mikrofon / hat girişi, 32 dengeli çıkış ve harika powerplay p-16 için bağlantı sağlar. Kişisel izleme sistemi - Sahnedeki her müzisyene cat5 aracılığıyla 16 adede kadar monitör karışımını besleyebilen. 32 giriş yeterli olmadığında, bir s32 stage box, yalnızca bir cat5 hattında aes50 supermac ağının 48 kanallı çift yönlü kapasitesinin tam kullanımı için bir s16 veya sd16 ile basamaklandırılabilir. Ayrıca, pa sistem denetleyicileri gibi dıştan takma cihazlara dijital olarak bağlanmak için 2 optik adat çıkışı ve iki aes-3 (aes / ebu) stereo çıkışı dahil ettik. S32 ayrıca bilgisayarınız aracılığıyla sistem güncellemeleri için kullanışlı bir usb bağlantı noktasına - Artı aydınlatma sistemleriniz ve ses modülü kontrolünüz için mıdı ı / o'ya sahiptir. "
Geri Bildirim Ver