4
Kayıt Teknolojileri kategorisinde
en çok favorilenen 4. ürün

Behringer U-phoria Studio Stüdyo Paketi

4.891,87 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.600 TL

Ürün Bilgileri

Behringer U-phoria Studio Stüdyo Paketi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MusicLightMarket Satıcı Ünvanı: MLM ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622190988100002 Vergi Kimlik Numarası: 6221909881
    Bu ürün MusicLightMarket tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • U-PHORIA STUDIO Paketi, Yüksek Kalitede Podcast Yapmak, Kendi Müziğinizi ve Ev Kayıtlarınızı Yapmak İçin İhtiyacınız Olan Her Şeye Sahiptir! Bu İnanılmaz Kayıt Paketine Birer Adet U-PHORIA UM2 USB Ses Arabirimi, C-1 Kondansatör Mikrofonu ve HPS5000 Stüdyo Kulaklığı Bulacaksınız. Sadece Birkaç Dakika İçerisinde Çalışmaya Başlayacaksınız! XENYX Mic Preamp ile Son Derece Kompakt 2x2, 48kHz USB Ses Arabirimine Sahip İnanılmaz UM2, Vokal veya Hat Girişi İçin XLR/TRS Girişi ve Ek Bir ¼" Doğrudan Giriş Seçeneği C-1 Mikrofon ile Sesinizi İnanılmaz Gerçekçilik, Hassasiyet ve Doğrulukla Yakalamak İçin Tasarlanmış Profesyonel Kalitede Bir Kondansatör Mikrofonudur. Mükemmel Ses Kaynağı Ayırma ve Geri Besleme Reddi İçin C-1'in Üstün Kardioid Pikap Modeli ile Bu Ultra Düşük Gürültülü Mikrofon, Herhangi Bir Kayıt Senaryosu İçin Mükemmel Bir Seçimdir. C-1, Stüdyonuzun İhtiyaç Duyacağı Tek Mikrofon Olabilir. HPS5000 Kulaklıkları, Rahat Bir Dinleme İçin ihtiyacınız Olan Her Şeyi Sağlar. Kulak Kapları, Yüksek Tanımlı Bas ve Süper Şeffaf Tiz Sağlayan Yüksek Verimli Kobalt Kapsüller İçerir. Dolanmaya Karşı Dayanıklı Tek Taraflı Bir Kablo, Son Derece Konforlu Bir Kafa Bandı ve 1/8" Konektör İçin 1/4" Adaptör İçeren HPS5000 Her Şeyle Uyumludur. Bu Şaşırtıcı Pakette Bir Adet U-PHORIA UM2 USB Ses Arabirimi, Bir Adet Çift Yüksek Kaliteli HPS5000 Kulaklık, Mükemmel Ses Veren C-1 Stüdyo Sınıfı Kondenser Mikrofon ve İhtiyaç Duyacağınız Tüm Kablolar Bulunuyor.
Geri Bildirim Ver