BELLA CAR CARE Jant Temizleme Fırçası Oto Jant Ve Lastik Fırçası Oto Araç Ve Araba Jant Fırcası Oto Bakım Seti

235 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

BELLA CAR CARE Jant Temizleme Fırçası Oto Jant Ve Lastik Fırçası Oto Araç Ve Araba Jant Fırcası Oto Bakım Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: etiketgüleroto Satıcı Ünvanı: YAVUZ GÜLER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4190503203
    Bu ürün etiketgüleroto tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Jant Temizleme Fırçası Oto Jant Ve Lastik Fırçası Oto Araç Ve Araba Jant Fırcası Oto Bakım Seti
  • jantlarınızı jantın iç kısımlarına kadar etkili bir şekilde temizlemek zor olabilir, bu görev ayrıntılı jant tasarımları veya fren bileşenlerinin fiziksel boyutu nedeniyle daha da karmaşık hale gelebilir.
  • Daha büyük bir stil fırça olmasına rağmen, çizmez yumuşak kıllar, çoğu araçta dar jant telleri arasındaki ve tekerlek ile fren diskleri arasındaki temizlenmesi zor alanlara ulaşabilir Fırçanın büyük kılları, siz temizlerken fırçayı hafifçe eğdirerek kolların arkasına bir dereceye kadar temizlik yapılmasına da izin verir. Her zaman kusursuz bir sonuç elde etmek için bu fırçayı uzman alaşımlı jant temizleme ürünlerimizden biriyle eşleştirin . Kullanım için talimatlar: Fırçaya zarar verebileceğinden, ucu diskler ve destek plakaları arasına sıkıştırmamaya özen göstererek, herhangi bir tür tekerlek fırçasıyla tekerleklerinizi nazikçe temizlemenizi öneriri.
  • Fırçanın çekirdeğini kaplayan uç kapakta aşınma belirtileri olup olmadığını düzenli olarak kontrol edin, herhangi bir bozulma görülürse değiştirin. Daha iyi temizleme kabiliyeti için ürünü tekerlek yüzeyine uyguladığınız gibi kadar fırçaya da uygulamayın. Kullandıktan sonra temiz su ile temizleyin ve kuru bir yerde bırakmayı unutmayın.
Geri Bildirim Ver