Bellanut Pury Sade Yer Fıstığı Ezmesi 750 gr

159 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Bellanut Pury Sade Yer Fıstığı Ezmesi 750 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Supplementler Satıcı Ünvanı: DİKEY VİTAMİN KOZMETİK VE GIDA TAKVİYELERİ PAZARLAMA TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0296040886600010 Vergi Kimlik Numarası: 2960408866
    Bu ürün Supplementler tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Başlangıç Seviyesi:Kahvaltı zamanı veya öğün aralarında 1-2 tatlı kaşığı tüketiniz
  • Orta Seviye:Kahvaltı zamanı veya öğün aralarında 1-2 tatlı kaşığı tüketiniz
  • İleri Seviye:Kahvaltı zamanı veya öğün aralarında 1-2 tatlı kaşığı tüketiniz.
Geri Bildirim Ver

Bellanut Pury Sade Yer Fıstığı Ezmesi 750 gr

Fıstık ezmesi, müşterilerin tercih ettiği ve severek tükettiği klasik bir tattır. Sabah kahvaltı sofralarında veya öğleden sonra çay ikramlarında başta olmak üzere sürekli tercih edilen bu lezzetin çeşitli kullanım alanları bulunur. Sıklıkla kullanılan lezzetlerden olan fıstık ezmesini satın alırken dikkat etmeniz gereken bazı noktalar bulunur. Sağlığınızı riske atacak kanserojen ve yapay katkılı ek maddeler içermemesi, şeker türü ve miktarı bu özelliklerin başında yer alır. Bellanut Pury sade yer fıstığı ezmesi 750 gr, sunduğu tüm bu eşsiz özellikleri sayesinde müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir ve lezzeti ile beğeni toplar. Bellanut Pury yer fıstığı ezmesi, cam kavanozu ile birlikte doğal ve kaliteli bir tat olması için özenle üretilir.

  • Organik fıstık
  • Lezzetli bir atıştırmalık
  • Çevre dostu cam kavanoz

Bellanut Pury Sade Yer Fıstığı Ezmesi Özellikleri

Bellanut Pury Sade Yer Fıstığı Ezmesi Özellikleri

Bellanut Pury yer fıstığı ezmesi 750 gr kavanoz içerisinde 29,3 oranında protein, 8,5 gram lif ve 1,2 gr karbonhidrat bulunur. İçerisinde bulunan lif, sindirim sisteminin düzelmesine, protein ise kas gelişimine katkıda bulunur. Herhangi bir şeker, tuz ilavesi yapılmaz. Sade yer fıstığı ezmesi kalorisi 129 kcal’dır. Sindirim sorunlarına yol açtığından dolayı gluten içermez. Günlük kahvaltı alışkanlıklarının yanında diyet ve perhizlerin de vazgeçilmez bir öğünüdür. Lezzetli tadını, üretiminde kullanılan doğal besinlerin kendi tatlarından alır. Ürün içeriklerinin hepsi katkısız ve organiktir. Her türlü bozulmaya yol açan etkenlerden arındırılır ve güvenli gıda standartlarına uygun şekilde üretilir. Kahvaltı sırasında ve öğün aralarında 1-2 tatlı kaşığı tüketmeniz tavsiye edilir. Kavanozu açtığınızda üst kısımda biriken yağı karıştırmanız halinde yoğunluğu azalır, yenebilir hale gelir.

Bellanut Pury Sade Yer Fıstığı Ezmesi Kullanım Şekli

Bellanut Pury Sade Yer Fıstığı Ezmesi Kullanım Şekli

Ezmelere yakışan en bilindik lezzetlerden biri olan fıstık tamamen taze ve organiktir. Sade fıstık ezmesi yapay renkler, aromalar, tatlandırıcılar ya da koruyucu maddeler içermez. İçeriğinde kanserojen ve zararlı gıda bileşenleri bulunmaz. Bu özellikleri sayesinde sağlık dostu bir gıda ürünüdür. Ürünün avantajlarından bir diğeri de; yeni öğreneceğiniz veya hali hazırda sahip olduğunuz birbirinden lezzetli tatlı tariflerine de eşlik eder, lezzetlerine lezzet katar. Hem yeni hem de çok çeşitli tatlı tarifleri ortaya çıkarmanıza yardımcı olur. Cam kavanozu sayesinde sofranızda steril ve şık bir şekilde servis edebilirsiniz. Aynı zamanda cam kavanozlar, gıdayla temas eden ve istenmeyen, zehirli kimyasalları sızdırmaz. Bu sebeple hem sağlığınızı hemde çevreyi korur. Kapağı açıldıktan sonra, özellikle sıcak yaz aylarında, buzdolabında muhafaza edilmesi önerilir. Oda sıcaklığında muhafaza edilmesi de mümkündür.

Bellanut Pury Sade Yer Fıstığı Ezmesi Fiyatı ve Yorumları

Bellanut Pury Sade Yer Fıstığı Ezmesi Fiyatı ve Yorumları

Bellanut Pury sade yer fıstığı ezmesi 750 gr fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Paketinden çıkarıldığı andan itibaren tatlı zevkinizi üst noktalara taşır. Müşteri deneyimlerini inceleyerek siz de kahvaltı masanıza yeni bir lezzet ekleyebilir ya da birbirinden lezzetli tatlılarınıza ilave ederek yeni tatlar ortaya çıkarabilirsiniz. Fıstık ezmesi kavanozunu kuru ve serin bir yerde muhafaza etmeye dikkat etmeniz önerilir. Oda sıcaklığında bulundurabileceğiniz gibi buzdolabında da muhafaza edebilirsiniz. Belirtilen uygun koşullarda muhafaza edildiği takdirde, bozulma gibi bir problemle karşılaşmadan rahatlıkla ve sağlıklı bir şekilde tüketebilirsiniz. Fıstık ezmeniz bittiğinde; çevre dostu cam kavanozunu, çeşitli alanlarda veya saklama işlevi için de kullanabilirsiniz. Siz de gurme tat imkanları sunan ve pek çok tarifte kullanabileceğiniz bu lezzetli fıstık ezmesine Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Bellanut Pury sade yer fıstığı ezmesi 750 gr yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.