BELLARTE Yaldız Çerçeveli Atatürk Portresi 55x75 cm

399,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

BELLARTE Yaldız Çerçeveli Atatürk Portresi 55x75 cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ertürk Resim Çerçeve Satıcı Ünvanı: ERTÜRK RESİM VE ÇERÇEVE CAM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0375003357900013 Vergi Kimlik Numarası: 3750033579
    Bu ürün Ertürk Resim Çerçeve tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • YALDIZ ÇERÇEVELİ ATATÜRK PORTRESİ 55X75cm
  • Çerçeveli Atatürk Portre tablosu yüksek kaliteli kağıt üzerine yapılmıştır. Boyut 55x75cm'dir. Bu sanat eseri bir hediye olarak veya oturma odanızı, yatak odanızı veya ofisinizi dekore etmek için idealdir. Tablo ile birlikte verilen askı aparatı ile duvara kolayca asabilirsiniz.
  • Türkiye cumhuriyetinin kurucusu ve ilk cumhurbaşkanı olan Mustafa Kemal Atatürk'ün yüzünün resmedildiği bir sanat eseridir. Bu muhteşem Atatürk portresi, modernliğin göz alıcı bir örneği olarak öne çıkıyor. Yüksek kaliteli görüntüsü ile Atatürk tablosu sizlerle.
  • İade Koşulları : Ürünlerinizin Tarafınıza Ulaştığı Şekilde Patpata Sarılı, Kutulu Ve Ambalajı Bozulmamış Olarak İade Edilmesi Gerekmektedir. Aksi Halde Gönderilen İadeler Kabul Edilemeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Kağıt
  • Parça Sayısı 1
  • Renk Altın
  • Çerçeve Tipi Çerçeveli
  • Tema / Stil İllüstrasyon
Geri Bildirim Ver

Bellarte Yaldız Çerçeveli Atatürk Portresi 55x75 cm

Duvarları süsleyen tablolar, evlerin dekorasyonunu güzelleştirir. Mazara, resim tablolarının dışında tercih edilen diğer ürünler ise önemli kişilerin portreleridir. Bunların başında ise Atatürk gelir. Bellarte yaldız çerçeveli Atatürk portresi 55x75cm ile Atatürk evinizin güzel bir köşesinde yerini alır. Bu eşsiz portreyi evinize ya da iş yerinize alarak ortama büyük bir anlam katarsınız. Altın renge sahip çerçevesi ile bulunduğu ortamdaki dekorasyona uyum sağlar. Bu anlamlı tabloyla birlikte oda değer kazanır. Uzun zamandır duvarınız boş kaldıysa ve uygun bir tablo arıyorsanız, bu ürün oldukça doğru bir seçim olur. Ürünü, kullanacağınız duvara tek bir hamle ile monte edip kullanmaya başlarsınız. Pratik kullanımı ve anlam yüklü görseli ile sıklıkla tercih edilen ürün ile evinize büyük bir değer katabilirsiniz.

  • Altın rengi çerçeve
  • İdeal tablo ölçüleri
  • Pratik montaj

Bellarte Yaldız Atatürk Portresi 55x75 cm Özellikleri

Bellarte Yaldız Atatürk Portresi 55X75 Cm Özellikleri

Çerçeveli Atatürk portresi 55 x 75 cm ürün ölçüleri ile duvarınızda yerini alır. Uzun süredir tablo seçmek için zaman harcıyorsanız, bu tablo ile aradığınız ürüne kavuşmuş olursunuz. Bu ürün ev ya da iş yerinizde kullanıma uygun olduğu gibi sevdiklerinize alabileceğiniz güzel bir hediye tercihi olur. Sevdiklerinizi de bu anlamlı tablo ile mutlu etmeniz mümkündür. İdeal ürün ölçüleri ve kaliteli malzemesi ile uzun yıllar boyunca tabloyu gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Atatürk’ün bu anlamlı fotoğrafını evinizde sergilemek için tabloya kolayca sahip olma şansınız vardır. Ürünü aldıktan sonra monte etmesi oldukça basittir. Tek bir işlem ile tabloyu duvarınızda konumlandırıp kullanıma başlarsınız. Altın rengi çerçevesi ile şık tasarıma sahip olan ürün, bulunduğu ortamın dekorasyonuna imzasını atar. Bu anlamlı tabloya kolayca sahip olup evinize değer katabilirsiniz.

Anlamlı Bellarte Atatürk Portresi 55x75 cm

Anlamlı Bellarte Atatürk Portresi 55X75 Cm

Bellarte yaldız çerçeveli Atatürk portresi 55x75cm yorum kısmı, tabloya sahip müşteriler tarafından gelen memnuniyet dolu içeriklerle doludur. Bu sayede ürün hakkında bilgi alıp fikir edinme şansınız olur. Bu anlamlı tabloyu ev ya da iş yerinizin güzel bir köşesinde sergileme imkanınız bulunur. Atatürk gibi önemli bir değeri bu tarihte hala yaşatıyor olmanın keyfini çıkarırsınız. Altın yaldız çerçevesi ile değerli fotoğraf şıklık kazanır. İdeal boyut ve ölçüleri ile duvarlarınızı süsler. Kendiniz için satın alabileceğiniz bu ürünü sevdikleriniz için hediye olarak da değerlendirme şansınız vardır. Bu sayede anlamlı tablo ile sevdiklerinizin evlerini de süslemiş olursunuz. Herkesin ortak değeri olan Atatürk, portesi ile hayatınıza eşlik eder. Her ortama uyumlu olan bu ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilir, tablonun güzel günlerinize eşlik etmesini sağlayabilirsiniz.

Avantajlı Bellarte Atatürk Portresi 55x75 cm Fiyatları

Avantajlı Bellarte Atatürk Portresi 55X75 Cm Fiyatları

Bellarte yaldız çerçeveli Atatürk portresi 55x75cm fiyat aralığı ile müşterileri memnun eder. Hem şık tasarımı ve anlamlı portresi hem de altın yaldızlı çerçevesi ile dekorasyonların tamamlayıcısıdır. Bulunduğunuz ortamdaki konsept ne olursa olsun zaman ve yer fark etmeyen ürün, mekana uyum sağlar. Eviniz ya da iş yeriniz için kullanabileceğiniz ürünü sevdiklerinize bir hediye olarak da verebilirsiniz. Oldukça pratik montajı sayesinde tek bir işlem yaparak kolayca duvarınızdaki yerine kavuşturursunuz. Atatürk’ün bu eşsiz portresi ile eviniz anlam ve değer kazanır. Her ortama uyum sağlayabilecek bir içeriğe sahip olduğu için ürünü tercih ederken tereddüt etmezsiniz. Şık tasarım ve altın yaldızlı çerçevesi ile dekorasyona şıklık katan ürüne sahip olmak oldukça kolaydır. Siz de büyük anlam içeren bu eşsiz Atatürk portresine Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.