Belle Femme Kaş Şekillendirici Ve Sabitleyici Besleyici Kaş Waxı

119,90 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  119,90 TL
%5 indirim
2 x  113,91 TL
227,81 TL
%7 indirim
3 x  111,51 TL
334,52 TL
%9 indirim
4 x  109,11 TL
436,44 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
5 Al 4 Öde
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
139,90 TL

Ürün Bilgileri

Belle Femme Kaş Şekillendirici Ve Sabitleyici Besleyici Kaş Waxı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Belle Femme Kozmetik Satıcı Ünvanı: BELLE FEMME KOZMETİK TEKSTİL TEKNOLOJİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0163099201600001 Vergi Kimlik Numarası: 1630992016
    Bu ürün Belle Femme Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Belle Femme Kaş Şekillendirici ve Sabitleyici Besleyici Kaş Waxı 50 ml. Belle Femme Kaş Waxı kaşlarınıza kolayca şekil vermenizi sağlar.Belle Femme Kaş şekillendirici waxı fondoten, kaş kalemi, kaş farı ürünlerinizden önce uygulayın. Üründen az miktarda kullanmanız yeterli olacaktır. Bükülebilir fırçasını ayarlayın ve kaşlarınızı fırça yardımıyla şekillendirin. En etkili görünüm için kaşlarınız sabitlenene kadar yukarı doğru tarayın. Renklendirici içermeyen formülü sayesinde her kaş için kullanıma uygundur. İçeriğindeki Multi A Vitamini,Provitamin B5 ve Keratin ile kaşlarınıza parlaklık verir ve besler.Tatlı Badem Yağı ve Vitamin E ile hüclerinizi yeniler kaşlarınızı sabitler. İcinde Bulunan Vitaminler: Provitamin B5, Keratin,Tatlı Badem Yağı,Multi A Vitamini,E vitamini Uyarılar: Gözle temasından kaçınınız, temas halinde gözlerinizi bol su ile yıkayınız.Muhafaza Koşulları: Güneş ışığından uzakta, oda sıcaklığında, kuru yerde ve ağzı kapalı olarak, ambalajında saklayınız. Isı ve nemden koruyunuz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver