United Colors of Benetton Unisex Benetton 3 Bölmeli Tekerlekli Okul Çantası 96020

1.843,69 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

United Colors of Benetton Unisex Benetton 3 Bölmeli Tekerlekli Okul Çantası 96020

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ECANTA Satıcı Ünvanı: EÇANTA DİJİTAL PERAKENDECİLİK VE TEKNOLOJİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0324109455800001 Vergi Kimlik Numarası: 3241094558
    Bu ürün ECANTA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fermuarlı geniş ana bölme2 adet fermuarlı geniş ön bölme1 adet sıkıştırılmış arka bölme2 adet su şişesi, matara vb. malzemeler için yan cepElde taşıma kulpuAyarlanabilir omuz askısıİki aşamalı çekme kolu2 adet tekerlekÖlçüler: 48x31x22 cmMalzeme: Polyester3 Bölmeli Tekerlekli Okul Çantası Mor - Pembe 96020Bir adet fermuarlı ana bölme ve iki adet fermuarlı ön bölmesi ile toplam üç geniş göze sahip olan ürün United Colors Of Benetton markasının School Collection serisine ait çekçekli sırt çantası modelidir. Lacivert ve pembe rengin hakim olduğu çanta, ana bölmelerine ek olarak matara, kartlık, cüzdan gibi eşyalar için iki adet yan cebe ve laptoplar için de bir adet sıkıştırılmış arka bölmeye sahip. Elde taşıma kulpu, ayarlanabilir omuz askıları ve iki aşamalı çekme kolu ile son derece ergonomik bir tasarıma sahip olan çantanın sağ omuz askısının ön yüzündeki reflektörlü Benetton logosu okuldan dönüşlerin geç saate kaldığı kış aylarında çocuklar ve gençler için güvenli bir kullanım sunuyor. İki aşamalı çekme kolu ve konforlu bir sürüş sağlayan iki adet tekerleği ile okul çantasından seyahat çantasına hızlı bir dönüşüm de beraberinde getiriyor. Rahat ve Güvenli Taşıma AyrıcalığıFitalat, ağır metal, azo boyar madde gibi kimyasallar içermeyen çanta, sağlığa zarar vermeyen ve çevreci yapısıyla da dikkat çekiyor. Tüm kalite kontrolleri yapılmış olan United Colurs Of Benetton School Collection modeli olası malzeme ve üretim hatalarına karşı garanti kapsamında olup % 100 orjinaldir.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Orta Boy
  • Renk Mor

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% orjinaldir
Geri Bildirim Ver