Benim Hocam Yayınları 2022 Ayt Tarih Soru Bankası

83,20 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Benim Hocam Yayınları 2022 Ayt Tarih Soru Bankası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: APERATİF KİTAP YAYIN Satıcı Ünvanı: APERATİF KİTAP YAYIN DAĞITIM VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Afyonkarahisar Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0071051478800001 Vergi Kimlik Numarası: 0710514788
    Bu ürün APERATİF KİTAP YAYIN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Benim Hocam Yayınları 2022 AYT Tarih Soru Bankası Bu ilan Entegrapi ile listelenmiştir!

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi KPSS
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Ramazan Yetgin
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Benim Hocam Yayınları 2022 AYT Tarih Soru Bankası Ramazan Yetgin

Tarih alanında yüksek netler çıkarmak için Benim Hocam Yayınları 2022 AYT tarih soru bankası Ramazan Yetgin, ideal tercihtir. Bu kitap, sınava yakın içerikler ve çözümlerle karşılaşmanızı sağlar. ÖSYM tarzını analiz edilerek yazılan bu kaynak kitap, oldukça kullanışlı bir yapıya sahiptir. Seyahatlerinizde yanınızda taşıyabileceğiniz yapıdadır. Kitap, özenle hazırlanan bir içerikten oluşur. Sınava hazırlanmayı kolaylaştırmasıyla birçok öğrencinin tercihi olur. Çıkabilecek sorularla karşılaşmanızı sağlar. Böylece sınav anında yabancılık çekmenize engel olur. Sınav sistemine uygun müfredatı içerisinde barındırır. ÖSYM’nin belirlediği güncel müfredatı takip eden tarzıyla tüm konulara hakim olmanızı kolaylaştırır. Her seviyeden öğrenciye uygun bir içeriğe sahiptir. Tarih alanında sınava hazırlanmanızı kolaylaştırmaya aday olan bu faydalı içeriği değerlendirebilir ve satın alabilirsiniz.

  • ÖSYM tarzı sorular ve çözümler
  • Güncel müfredat
  • Kapsayıcı içerik

Benim Hocam Yayınları 2022 AYT Tarih Soru Bankası Fiyatı

Benim Hocam Yayınları 2022 AYT Tarih Soru Bankası Fiyatı

Benim Hocam Yayınları 2022 AYT tarih soru bankası Ramazan Yetgin fiyatı, her bütçeye hitap edebilir. Fiyat, yayınevinin basım kalitesine göre belirlenir. Bu kitap, istediğiniz her an her yerde çözebilme özgürlüğüne sahip olabileceğiniz hafifliktedir. İçerisinde barındırdığı özgün sorularla sınavda bir adım önde olmanızı sağlar. Titizlikle hazırlanan eser, birçok farklı içeriği bünyesinde barındırır. Güncel ve yeni sorularla öğrenimi destekleyecek şekilde hazırlanır. Böylece dilediğiniz alanı kazanma şansını elde etmenize yardımcı olur. Rakiplerinize fark atmanız için özenle hazırlanan bu kitap ile tarih konularını pekiştirebilirsiniz. Tarih çevreleri tarafından beğenilen bir içeriktir. ÖSYM tarzına yakın sorularla karşılaşma avantajına erişmenizi sağlar. Yeni sisteme ve uygun öğrenci dostu bir yaklaşımla hazırlanır. Cep dostu fiyatıyla beğeni toplayan bu kaliteli ve faydalı kaynak kitabı satın alabilirsiniz.

Beğenilen AYT Tarih Soru Bankası Ramazan Yetgin Yorumları

Beğenilen AYT Tarih Soru Bankası Ramazan Yetgin Yorumları

Benim Hocam Yayınları 2022 AYT tarih soru bankası Ramazan Yetgin yorumları oldukça olumludur. Müşteriler, alanında uzman olan hocanın deneyimlerinin bu soru bankasına yansıdığından bahsederler. ÖSYM sınavlarına hazırlıkta Benim Hocam Yayınları soru bankası kitabının faydasını gördüklerini, yorumlara yazarlar. Yorumlar sayesinde Benim Hocam tarih soru bankası hakkında detaylı bilgiler edinebilirsiniz. Çözüme ulaşmanızı hızlandıran içeriğiyle faydalı bir kitaptır. Soru çözme pratiği yaparak sınavda daha hızlı davranmanıza yardımcı olur. Böylece hedefinize hızlı bir şekilde ulaşmanızı sağlar. Kalite kontrol standartlarından geçen bu eser, oldukça etkileyici bir tasarıma sahiptir. Yeni gelişmelere ve düzenlenen ÖSYM müfredatına uygun olacak şekilde hazırlanır. Var olan bilgilerinizi güncellemenizi sağlar. Markanın kaynak kitabı sayesinde hızlı çözme antrenmanı yaparak bilgilerinizi kalıcı hale getirebilirsiniz. Böylece AYT tarih alanında karşınıza çıkan tüm konulara hakim olabilirsiniz.

Pratik Benim Hocam Yayınları 2022 AYT Tarih Soru Bankası

Pratik Benim Hocam Yayınları 2022 AYT Tarih Soru Bankası

Tarih, sıklıkla pratik ve tekrar gerektiren bir ders olarak bilinir. Benim Hocam Yayınlarının bu ürünü sayesinde tüm konular, pratik bir hale dönüştürülebilir. Benim Hocam Yayınları 2022 AYT tarih soru bankası Ramazan Yetgin kullananlar, eserin içerik itibarıyla özgün sorulara yer verildiğini dile getirir. Müfredata uygun ve özgün içeriği aracılığıyla ürün, genel tekrar yapma olanağı tanır. Böylece zamanınızı almayan bir tekrar sistemiyle sınavda işinizi kolaylaştırır. Benim Hocam Yayınları, tarih bilgisi üzerine özel sorular hazırlamayı hedef edinir. Bu sorular aracılığıyla sınavda tarih alanı kısmında yüksek netler çıkarabilirsiniz. Soru bankasının size kattığı birçok bilgi, ÖSYM tarzına uygundur. Bunun sebebi, Ramazan Yetkin tarafından hazırlanan kitabın çıkmış soruları analiz ederek ilerlemesidir. Bu ürünü Trendyol’da bulabilir, uygun fiyat avantajı ile değerlendirerek satın alabilirsiniz.