Benim Hocam Yayınları 2022 Tyt Coğrafya Soru Bankası

Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Benim Hocam Yayınları 2022 Tyt Coğrafya Soru Bankası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sepete Seç Satıcı Ünvanı: PAKİZE TAŞYÜREK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8300594240
    Bu ürün Sepete Seç tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Benim Hocam Yayınları 2022 TYT Coğrafya Soru Bankası SAYFA: 176 EBAT : 21*27 YAZAR: Bayram MERAL

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Benim Hocam Yayınları 2022 TYT Coğrafya Soru Bankası

Üniversite sınavına girecek olan adaylar için hazırlanan TYT coğrafya benim hocam soru bankası öğrencilere coğrafya dersini sevdirecek şekilde hazırlanmıştır. Üniversiteye geçiş yapmak isteyen lise öğrencileri için iki ayrı sınav bulunmaktadır. İlk sınav olan TYT’den tüm öğrenciler sorumludur. Tüm sınava girecek olan öğrenciler arasından sıyrılmak için sınavda sorulan sorularda büyük oranda başarı sağlamak gerekir. TYT sınavında coğrafya dersinden 5 soru bulunmaktadır. Öğrenciler için bu soru adedi dersin çalışılmaya gerek duyulmadığının göstergesi olabilir. Çok sayıda öğrencinin girdiği üniversite sınavında doğru yanıtlanan her bir sorunun bir önemi bulunmaktadır. Bu nedenle coğrafya dersi de oldukça önemlidir. Coğrafya konularına bol soru çözümü yaparak hakim olmak isteyen öğrenciler benim hocam tyt coğrafya soru bankası 2022 satın al tercihi kullanarak sınava hazırlık sürecini tamamlayabilir.

  • Sınava Hazırlık
  • Müfredata Uygun
  • Çözümlü Videolar

Benim Hocam Coğrafya Soru Bankası

Benim hocam tyt coğrafya soru bankası 2022 yılı üniversite sınavına yönelik olarak hazırlanmıştır. Sınavda başarılı olmak isteyen adaylar için her konunun eksiksiz öğrenilmesi gerekir. Sınav konularına yüksek hakimiyet için bol soru çözümü önerilmektedir. Coğrafya soru bankası öğrencilerin sınava hazırlık sürecinde olanlara büyük kolaylık sağlar. Üniversite sınavında çıkması muhtemel olan tüm konularla ilgili soru örnekleri bulunmaktadır. Sınava hazırlık sürecinde doğru kaynak tercih edilmesi gerekir. Müfredata uygun olarak seçilen kaynaklar sınavda öğrencinin daha başarılı olmasına olanak tanır. Coğrafya soru bankası içeriğinin tamamında sınava uygun olan soru türleri bulunmaktadır. Soru çeşitleriyle öğrencinin konular üzerinde yüksek hakimiyet kurması sağlanmaktadır. Sınava hazırlık sürecinde olan öğrenciler Benim Hocam TYT coğrafya soru bankası 2022 kampanya dönemini takip ederek kitaba uygun fiyatlarla sahip olabilir.

Coğrafya Soru Bankası Videolu Çözümleri

Benim Hocam TYT coğrafya soru bankası içeriğinde sınava yönelik olarak hazırlanan çok sayıda soru tarzı bulunmaktadır. Soru çeşitliliği sayesinde öğrencinin sınava daha sıkı hazırlanılmasına olanak tanır. Kitap içeriğinde bulunan tüm soruların videolu çözümleri bulunmaktadır. Benim Hocam TYT coğrafya soru bankası çözümleri 2022 üniversite sınavına ev konforunda hazırlanmak isteyen kişiler için özel olarak hazırlanmıştır. Öğrenciler için soruların yanıtlarının ayrıntılı bir şekilde açıklanması önemlidir. Yeterli düzeyde anlaşılmayan konuların eksiksiz bir şekilde öğrenciye anlatılması gerekir. Videolu çözümlerde öğrenciye soru çözümlerinin kısa yöntemleri sunulmaktadır. Bu sayede öğrencinin sınavda soruları hızlı bir şekilde yanıtlayabileceği imkan sağlanmaktadır. Sınav öncesinde doğru hazırlanma başarı için oldukça önemlidir. Soru çözümlerinin kısa çözüm yöntemleri öğrencinin sınavda zaman kazanmasını ve diğer öğrencilerle arasına büyük bir fark oluşturmasını sağlayabilir.

Coğrafya Soru Bankası ile Sınava Hazırlık

Günümüzde birçok eğitim kurumunda akıllı tahta sistemi bulunmaktadır. Akıllı tahta kitap ve videoların sınıf içerisinde grup halinde takip edilebilmesi için oldukça kullanışlıdır. Benim hocam TYT coğrafya soru bankası akıllı tahtada kullanım için uygundur. Sınıf içerisinde tüm öğrenciler aynı anda aynı soru çözümünü izleyebilir. Öğretmenler için oldukça ergonomik bir kullanıma sahip olan Benim Hocam TYT coğrafya soru bankası 2022 indirim dönemi takip edilerek uygun fiyatlarla sahip olunabilir. Soru bankası içeriği güncel müfredata uygun olarak hazırlanmıştır. İçeriğinde yer alan soru tarzları sayesinde öğrencinin konulara olan hakimiyeti artar ve sınava daha sıkı hazırlanır. Sınav sürecinde soru bankası arayışında olan öğrencilere benim hocam TYT coğrafya soru bankası yorum yapan kişilerin verdiği bilgiler referans olabilir. Sınava hazırlık sürecinde mükemmel bir yardımcıdır. Dilerseniz siz de Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.