Benim Hocam Yayınları 2022 KPSS Türkçe Tamamı Çözümlü Soru Bankası

220 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Benim Hocam Yayınları 2022 KPSS Türkçe Tamamı Çözümlü Soru Bankası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: My Vip Kitap Satıcı Ünvanı: ÖMER AKKAYA DAĞITIM PAZARLAMA MATBAA KIRTASİYE İTHALAT İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0655088916700001 Vergi Kimlik Numarası: 6550889167
    Bu ürün My Vip Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Benim Hocam Yayınları 2022 KPSS Türkçe Tamamı Çözümlü Soru Bankası ISBN: 9786052779460 SAYFA: 384 EBAT : 19*27 YAZAR: Yelda ÜNAL

Ürün Özellikleri

  • Sınav Tipi KPSS
  • Basım Dili Türkçe
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Benim Hocam 2021 KPSS Vatandaşlık Tamamı Çözümlü Soru Bankası

KPSS sınavı memur adaylarının ataması için gerçekleştirilmektedir. Kamu kurumlarında çalışmak isteyen meslek grupları bu sınavda başarı sağlamak zorundadır. Belirlenen sınırı aşan adaylar yaptıkları tercihlere uygun olan bir kamu kurumunda göreve başlamaktadır. Çalışma hayatını doğrudan etkileyen KPSS sınavına hazırlık süreci önemlidir. Sınava hazırlanan adaylar belirtilen konulara çalışılmasının ardından pratiklik kazanmak için soru çözmeyi tercih etmektedir. Benim Hocam 2021 KPSS vatandaşlık tamamı çözümlü soru bankası sınava hazırlanan memur adaylarına uygun olarak tasarlanmıştır. Güncel müfredata uygun hazırlanan soru tarzlarıyla adayların sınavda başarı elde etmesinde yardımcıdır. KPSS sınavı için kitap arayışında olan kişiler Benim Hocam 2021 KPSS vatandaşlık tamamı çözümlü soru bankası satın al tercihini kullanarak bu kitaba sahip olabilir. Sınavda başarı elde etmek için doğru kaynak tercihi önemlidir.

  • Çözümlü Soru Bankası
  • Müfredata Uygun
  • Konu Tekrarı

Çözümlü Soru Bankası ile Konu Tekrarı

KPSS sınavı genel kültür ve genel yetenek olarak iki ayrı bölüme ayrılmaktadır. Her bölüm için ayrı hazırlanan kaynak kitaplar adayların sınava yönelik hazırlık sürecinde yardımcı olmaktadır. Sınavın genel yetenek bölümünde adaylara Türkçe ve matematik soruları yöneltilmektedir. Genel kültür bölümünde ise tarih, coğrafya ve vatandaşlık soruları bulunmaktadır. Benim Hocam 2021 KPSS vatandaşlık tamamı çözümlü soru bankası içeriği KPSS sınavı genel kültür bölümüne hazırlık sürecinde tercih edilebilir. Farklı soru tarzlarının bir kitapta toplandığı soru bankası memur adaylarının sınav başarısını arttırmaktadır. Sınavda istenilen başarıyı sağlamak için doğru kaynak tercihinin yanı sıra düzenli çalışmak önemlidir. Tüm konular eksiksiz öğrenilmeli ve ardından konulara ilişkin bol soru çözümü yapılmalıdır. Benim Hocam 2021 KPSS vatandaşlık tamamı çözümlü soru bankası indirim dönemi takip edilerek soru bankasına uygun fiyatlara sahip olunabilir.

Vatandaşlık Çözümlü Soru Bankası

KPSS genel kültür ve genel yetenek bölümleri tüm adayların karşı karşıya kaldığı ortak sınavlardır. Sınava giren adaylar arasından öne çıkmak için yüksek net yapmak gerekir. Sınav sırasında stres yaşamamak ve rahat bir sınav süresi geçirmek için öncesinde sınava doğru hazırlanmak gerekir. Soru bankası sınava hazırlık sürecinde öğrencilerin en büyük yardımcısıdır. Sınav için soru bankası arayışında olan memur adaylarına Benim Hocam 2021 KPSS vatandaşlık tamamı çözümlü soru bankası yorum yapan kişilerin verdiği bilgiler referans olabilir. Sınava hazırlık sürecinde müfredata uygun olan kaynak kitaplar tercih edilmelidir. Benim Hocam soru bankasının içeriği güncel KPSS sınav sorularına uygun olarak hazırlanmıştır. Çıkmış sınav soruları incelenerek hazırlanan soru tarzları sayesinde öğrencinin sınav başarısının arttırılması hedeflenmektedir. Kitap içeriğinde yer alan soruların tamamı öğrenciyi derse karşı motive etmektedir.

Çözümlü Soru Bankası ile Keyifli Çalışma

KPSS vatandaşlık dersi konuları sözel nitelik taşımaktadır. Sözel konular öğrenciler için çoğunlukla ezber niteliği taşımaktadır. Sınava hazırlık sürecinde ezber yapmak konunun daha hızlı unutulmasına neden olabilir. Bu nedenle konuyu öğrenme sürecinde bol soru çözümü yapılmalıdır. Vatandaşlık dersinde başarıya ulaşmak için doğru soru bankası tercih edilmelidir. Benim Hocam 2021 KPSS vatandaşlık tamamı çözümlü soru bankası kullananlar verdiği yanıtlarla soru bankası tercihi yapmak isteyen adaylara referans olabilir. Vatandaşlık soru bankası içeriğinde yer alan soruların tamamı çözümlüdür. Bu sayede öğrencinin konuları anlama düzeyinin anında kontrol edilebilmesine olanak tanır. Anlaşılmayan konular çözümlü sorularla daha kısa süre içerisinde kavranabilir. KPSS vatandaşlık soru bankasına sahip olmak isteyen adaylar Benim Hocam 2021 KPSS vatandaşlık tamamı çözümlü soru bankası kampanya dönemini takip edebilir. Dilerseniz Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.