Benim Hocam Yayınları 2022 Yks Tyt Kpss Taktiklerle Dil Bilgisi Soru Bankası Çözümlü

244,53 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Benim Hocam Yayınları 2022 Yks Tyt Kpss Taktiklerle Dil Bilgisi Soru Bankası Çözümlü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hızlı Kitap Al Satıcı Ünvanı: SCM HIZLI KİTAP ONLİNE SATIŞ VE MAĞAZACILIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0757081086500001 Vergi Kimlik Numarası: 7570810865
    Bu ürün Hızlı Kitap Al tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Benim hocam 2021 yks tyt kpss taktiklerle dil bilgisi soru bankası çözümlü benim hocam yayınları

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi KPSS
  • Basım Dili Türkçe
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Benim Hocam 2022 YKS TYT KPSS Taktiklerle Dil Bilgisi

Sınava hazırlanan öğrenciler için soru çözümü önemlidir. Konunun daha iyi kavranması ne kadar soru çözümü yapıldığıyla doğru orantılıdır. Soru bankası tercihinde soruların güncel konulara uygun hazırlanması ve sınav sistemine uygun olmasına dikkat edilmelidir. Benim Hocam Yayınları 2022 YKS TYT KPSS Taktiklerle Dil Bilgisi Soru Bankası Çözümlü formatıyla öğrencilerin rahatlıkla sınava hazırlanmasını sağlar. Soru çözümlerinin bulunması öğrencinin soru cevaplarını kontrol edebilmesine olanak tanır. Dil bilgisi konuları üniversite sınavı ve KPSS sınavında öğrencilerin karşısına benzer sorularla gelmektedir. Taktiklerle dil bilgisi soru bankası her iki sınava yönelik hazırlanan bir kitaptır. Öğrencilerin sınavda daha hızlı soru çözebilmelerini sağlayacak pratik soru çözüm önerileri bulunmaktadır. Sınava hazırlık sürecinde soru bankası arayışında olan öğrenciler Benim Hocam Yayınları 2022 YKS TYT KPSS Taktiklerle Dil Bilgisi Soru Bankası Çözümlü satın al tercihini kullanabilir.

  • Taktiklerle Soru Çözümü
  • Müfredata Uygun
  • Konu Tekrarı

Dil Bilgisi Soru Bankası ile Konu Tekrarı

Dil bilgisi konularının anlaşılabilir olması farklı soru tarzlarının çözülmesiyle mümkündür. Konuların farklı soru tarzlarıyla pekiştirilmesi sınavda başarı oranını yükseltebilir. Sınavda başarı için sınav öncesi hazırlık aşaması önemlidir. Çalışma esnasında öğrenilen konular tekrar edilmeli ve konuya ilişkin yeterli miktarda soru çözümü yapılmalıdır. Hazırlık sürecinde çözümlü soru bankası tercihi yapmak isteyenler için Benim Hocam Yayınları 2022 YKS TYT KPSS Taktiklerle Dil Bilgisi Soru Bankası Çözümlü yorum yapan kişilerin verdiği bilgiler referans olabilir. Soru bankasında yer alan tüm sorular güncel müfredata uygundur. Öğrencinin AYT, TYT ve KPSS sınavlarında dil bilgisi konularına yeterli düzeyde hakim olmasına olanak tanır. Benim Hocam Yayınları 2022 YKS TYT KPSS Taktiklerle Dil Bilgisi Soru Bankası Çözümlü kampanya dönemi takip edilerek soru bankasına uygun fiyatlarla sahip olunabilir.

Dil Bilgisi Soru Bankası İçeriği

Benim Hocam Yayınları 2022 YKS TYT KPSS Taktiklerle Dil Bilgisi Soru Bankası Çözümlü içeriği sınava yönelik olarak hazırlanmıştır. Günümüzde eğitim kurumlarının büyük bir kısmında akıllı tahta sistemi bulunmaktadır. Akıllı tahtaya uyumlu olarak hazırlanan çözümlü soru bankası sınıf içerisinde grup halinde soru çözümü yapılmasına olanak tanır. Kitap içerisinde yer alan soruların tamamının videolu çözümleri bulunmaktadır. Kitap kapağında yer alan karekod okutularak kısa süre içerisinde soru çözümlerinin videolarına erişim sağlanabilir. Sınav esnasında soruların kısa sürede çözülebilmesi rakiplerin önüne geçilebilmesini sağlar. Soru çözüm taktikleri öğrenilerek sorular belirtilen süreden daha kısa süre içerisinde çözülebilir. Benim Hocam Yayınları 2022 YKS TYT KPSS Taktiklerle Dil Bilgisi Soru Bankası Çözümlü kullananlar dil bilgisi konularıyla ilgili tüm taktikleri öğrenerek sınavda başarı sağlayabilir.

Çözümlü Soru Bankası ile Sınava Hazırlık

Benim Hocam Yayınları Taktiklerle Dil Bilgisi kitabı içeriğinde sözcükte anlam, cümlede anlam, paragrafta anlam, yazım bilgisi, sözcük türleri, sözcükte yapı, cümlenin öğeleri, fiilde çatı ve cümle türleri temel konuları yer almaktadır. Dil bilgisi temel konuları öğrencinin karşısına üniversite sınavı ve KPSS sınavında çıkmaktadır. Her iki sınav için de başarı sağlamak isteyen kişilerin temel konulara hakim olması önemlidir. Sınav sırasında endişelenmek istemeyen ve tüm soruları rahatlıkla çözebilen kişilerin ortak noktası sınav öncesi sıkı çalışmaktır. Dil bilgisi soru bankası öğrencilerin çalışma sürecini kolaylaştıran içeriğe sahiptir. Soru düzeyleri kolaydan zora doğru ilerlemektedir. Sınava sıkı çalışmak isteyen öğrenciler Benim Hocam Yayınları 2022 YKS TYT KPSS Taktiklerle Dil Bilgisi Soru Bankası Çözümlü indirim dönemini takip ederek kitaba uygun fiyatlarla Trendyol'dan sahip olabilir.