Benim Hocam Yayınları 2022 10. Sınıf Tüm Dersler Konu Anlatımı

115,70 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Benim Hocam Yayınları 2022 10. Sınıf Tüm Dersler Konu Anlatımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Benim Hocam Satıcı Ünvanı: BENİM HOCAM BASIM YAYIN DAĞITIM PAZARLAMA VE EĞİTİM HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0163043376700011 Vergi Kimlik Numarası: 1630433767
    Bu ürün Benim Hocam tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Benim Hocam Yayınları 2022 10. Sınıf Tüm Dersler Konu Anlatımı

Ürün Özellikleri

  • Sınıf 10. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Benim Hocam Yayınları 2022 10. Sınıf Tüm Dersler Konu Anlatımı

Benim Hocam Yayınları 2022 10. sınıf tüm dersler konu anlatımı okuldaki derslere yardımcı ve sınavlara hazırlık için oldukça idealdir. 10. sınıf öğrencileri lise derslerine adaptasyon sürecini tamamlamış olur. 4 yıl süren lise eğitiminin ardından üniversite sınavı gelmektedir. Üniversite sınavında lise eğitimi boyunca görülen neredeyse tüm dersler öğrenciler için önemli bir hal almaktadır. Son sınıfta üniversiteye hazırlanan öğrencilerde başarı oranı düşmektedir. Lise dönemi boyunca her yıl sıkı çalışan öğrenciler sınavda daha yüksek başarıya sahip olabilir. Benim Hocam Yayınları 2022 10. sınıf tüm dersler konu anlatımı içeriği müfredata uygundur. Sınıf içerisinde görülen konular kitap yardımıyla kolayca tekrar edilebilir. Tekrar edilen konuların öğrencinin hafızasında kalma oranı daha yüksektir. Okuldaki sınavlarda ve üniversite sınavında başarıya ulaşmak için konu anlatımlı kaynak kitap tercih edilebilir.

  • Çözümlü Sorular
  • Müfredata Uygun
  • Konu Tekrarı

Benim Hocam Yayınları 2022 10. Sınıf Tüm Dersler Konu Anlatımı Yorumları

Konu anlatımlı kaynak kitap öğrencilerin okuldaki derslerine büyük bir katkı sağlamaktadır. Kaynak kitap tercihi yaparken birkaç durum göz önünde bulundurulmalıdır. Kitap içeriğinin mutlaka güncel müfredata uygun olup olmadığı incelenmelidir. Konu anlatımının ardından örnek soru çözümü konunun pekiştirilmesinde etkili olur. Öğrencinin zihninde konuların oturması için konuya ilişkin soru çözümünü görmesi gerekir. Benim hocam tüm dersler konu anlatımı tamamen güncel müfredata uygundur. Benim Hocam Yayınları 2022 10. sınıf tüm dersler konu anlatımı yorum yapan kişilerin verdiği bilgiler kitap tercihinde size referans olabilir. Her konu anlatımının ardından örnek soru çözümleri bulunmaktadır. Bu sayede öğrencinin konuyu daha iyi anlaması sağlanmaktadır. Okul derslerine yardımcı olan konu anlatımlı kitap sınavlarda yüksek başarı sağlar. Beklenen başarıya ulaşmak için düzenli çalışmak ve konu hakkında soru çözümleri yapmak önemlidir.

Benim Hocam Yayınları 2022 10. Sınıf Tüm Dersler Konu Anlatımı İçeriği

Benim Hocam tüm dersler konu anlatımlı kitap içerisinde Türk dili ve edebiyatı, tarih, coğrafya, felsefe, din kültürü ve ahlak bilgisi, matematik, fizik, kimya ve biyoloji dersleri yer almaktadır. Tüm derslerin içeriği ve konu anlatımı güncel 10. sınıf müfredatına uygundur. Sınıf içerisinde anlatılan konuları tekrar etmek için kaynak kitap tercih edilebilir. Benim Hocam Yayınları 2022 10. sınıf tüm dersler konu anlatımı kullananlar kitap hakkındaki bilgilerini paylaşmaktadır. Paylaşılan bu bilgiler ışığında kaynak kitap tercihini yapabilirsiniz. Başarıya ulaşmak için doğru kitap tercih edilmesi önemlidir. İçeriğinde farklı soru tarzları ve konuların önemli detayları mutlaka öğrenciye verilmelidir. Benim Hocam Yayınları 2022 10. sınıf tüm dersler konu anlatımı kampanya dönemi takip edilerek uygun fiyatlarla tüm dersler konu anlatımına sahip olunabilir.

Benim Hocam Yayınları 2022 10. Sınıf Tüm Dersler Konu Anlatımı Kampanya

10. sınıf tüm dersler konu anlatımı akıllı tahtaya uyumludur. Günümüzde birçok sınıfta akıllı tahta bulunmaktadır. Grup halinde soru çözümü ve konu anlatımı yapılmasında akıllı tahta kullanımı oldukça pratiktir. Akıllı tahtaya yansıtılabilen tüm dersler konu anlatımı öğrenci ve öğretmen için kolay bir kullanım sağlamaktadır. Benim Hocam Yayınları 2022 10. sınıf tüm dersler konu anlatımı satın al tercihi kullanılarak pratik kullanıma sahip olan tüm dersler konu anlatımına sahip olunabilir. Tüm dersler konu anlatımı içeriği kazanım odaklı anlatıma uygun olarak hazırlanmıştır. Öğrencinin her bir konuyu iyi bir şekilde anlaması sağlanmaktadır. Okulda ve üniversite sınavında başarıya ulaşmak isteyen öğrenciler Benim Hocam Yayınları 2022 10. sınıf tüm dersler konu anlatımı indirim dönemini takip ederek Trendyol sayesinde bu kitaba sahip olabilir. Başarı için doğru kitap tercihi önemlidir. Tüm dersler konu anlatımı öğrenciye istediği başarıyı sağlamaktadır.