Benim Hocam Yayınları 2022 Dgs Türkçe Tamamı Çözümlü Soru Bankası

104,20 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Benim Hocam Yayınları 2022 Dgs Türkçe Tamamı Çözümlü Soru Bankası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: APERATİF KİTAP YAYIN Satıcı Ünvanı: APERATİF KİTAP YAYIN DAĞITIM VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Afyonkarahisar Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0071051478800001 Vergi Kimlik Numarası: 0710514788
    Bu ürün APERATİF KİTAP YAYIN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Benim Hocam Yayınları 2022 DGS Türkçe Tamamı Çözümlü Soru Bankası

Ürün Özellikleri

  • Sınav Tipi DGS
  • Basım Dili Türkçe
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Benim Hocam 2022 DGS Türkçe Tamamı Çözümlü Soru Bankası

Benim Hocam DGS Türkçe soru bankası DGS sınavına girecek olan adaylara özel olarak hazırlanmıştır. Türkçe dersi tüm sınavlarda olduğu gibi DGS sınavında da önemlidir. Yüksek katsayıya sahip olan bu derste başarıya ulaşmak için sınav öncesinde bol soru çözümü yapmak gerekir. Türkçe konularının büyük bir çoğunluğu okumu ve anlama olduğu için öğrencilere kolay gibi görünmektedir. Fakat sınav esnasında yöneltilen sorular öğrenciler için oldukça kafa karıştırıcı gelebilir. Sınav esnasında soruları kısa süre içerisinde emin olarak çözmek için benim Hocam 2022 DGS Türkçe tamamı çözümlü soru bankası satın al tercihi yapılabilir. Benim Hocam Türkçe soru bankası sınav içeriğinde uygun olarak hazırlanmıştır. Öğrencilere hızlı ve doğru soru çözümü yaptırmayı hedeflemektedir.

  • Çözümlü Soru Bankası
  • Müfredata Uygun
  • Konu Tekrarı

Çözümlü Soru Bankası ile Konu Tekrarı

Öğrenciler için sınava hazırlık süreci zor ve yıpratıcı olabilir. Uzun saatler çözülen soruların ardından yaşanan başarısızlık duygusu üzücüdür. Sınavın ardından başarısızlık duygusunu yaşamamak için sıkı çalışmak gerekir. Sınava hazırlık sürecinde doğru kitap kullanarak doğru teknikle çalışılması önemlidir. Sınav sistemine uygun olarak hazırlanan Benim Hocam 2022 DGS Türkçe tamamı çözümlü soru bankası indirim dönemi takip edilerek sınava hazırlık sürecinde tercih edilebilir. İçerisinde bulunan soruların tamamının çözümlü olması öğrencilere çalışma sürecinde yardımcı olmaktadır. Yeterince iyi olunmayan konuların soru çözüm taktiklerini öğrenmek sınav esnasında öğrencinin büyük bir yardımcısıdır. Benim Hocam 2022 DGS Türkçe tamamı çözümlü soru bankası içeriği öğrencilere yönelik olan sınav taktikleri mevcuttur. Uzun paragraf sorularının doğru ve kısa süre içerisinde çözümünü sağlayacak ipuçları bulunmaktadır. DGS sınavına hazırlanan adaylar için uygundur.

Çözümlü Soru Bankası İçeriği

DGS sınavı 2 yıl süren üniversitenin ardından 4 yıllık fakülteye geçiş yapmak isteyen kişiler tarafından tercih edilmektedir. Sınav içeriğinde 60 sayısal, 60 sözel soru bulunmaktadır. 120 sorudan oluşan sınavın süresi 150 dakikadır. Sınavda başarı sağlamak için hızlı soru çözmek gerekir. Sınavın sorularının yarısı Türkçe sınav sorularından oluşmaktadır. Türkçe dersinde sağlanan başarı sınav başarısını doğrudan etkilemektedir. Sınav içeriğinde bulunan Türkçe konuları sözcükte anlam, cümlede anlam, paragraf, anlatım bozuklukları ve sözel mantıktır. Tüm bu konuların yer aldığı soru bankası arayışında olan kişiler Benim Hocam 2022 DGS Türkçe tamamı çözümlü soru bankası yorum yapan kişilerin verdiği bilgiler referans olabilir. DGS sınavı genel itibariyle orta seviye zorluğa sahip bir sınavdır. Sınavda başarı sağlamanın anahtarı sınav konularının tamamına hakim olmak ve yoğun soru çözümü yapmaktır.

Çözümlü Soru Bankası ile Sınava Hazırlık

Dikey Geçiş Sınavı’na giriş yapmak isteyen kişiler için ön koşu herhangi bir ön lisans programını tamamlamış olmaktır. Ön lisans programının ardından sınavda başarı sağlayan adaylar ÖSYM’nin yayınladığı kılavuzda belirtilen herhangi bir lisans bölümüne geçiş yapabilir. Sınavda başarı sağlamak isteyen adaylar Benim Hocam 2022 DGS Türkçe tamamı çözümlü soru bankası kitabından destek alabilir. Sınavda başarı sağlamanın öncelikli koşulu sınavda karşılaşılacak tüm konulara hakim olmaktadır. Dikey Geçiş Sınavı’nda yapılan 4 yanlış 1 doğruyu götürmektedir. Sınavda yapılan her hatalı sorunun büyük bir önemi vardır. Emin olunmayan veya tereddüt edilen soruların cevaplanmaması öğrenci için daha uygun olabilir. Sınava hazırlık sürecinde soru bankası arayışında olan öğrenciler Benim Hocam 2022 DGS Türkçe tamamı çözümlü soru bankası kampanya dönemini takip ederek kitaba uygun fiyatlar karşılığında sahip olabilir. Trendyol'da bulabileceğiniz bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.