Benim Hocam Yayınları Kpss Matematik Tamamı Çözümlü Soru Bankası 9786052779507

81 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Benim Hocam Yayınları Kpss Matematik Tamamı Çözümlü Soru Bankası 9786052779507

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kitapsize Satıcı Ünvanı: BATUHAN ÇELİKER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2410683748
    Bu ürün Kitapsize tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • KPSS Matematik Tamamı Çözümlü Soru Bankası 9786052779507 kitaps

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi KPSS
  • Basım Dili Türkçe
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Benim Hocam Yayınları KPSS Matematik Soru Bankası Çöz. 2022

KPSS sınavı kamu kurum ve kuruluşlarında çalışacak olan elemanların seçimi için gerçekleştirilmektedir. Farklı oturumları bulunan sınavda kişiler genel kültür ve genel yetenek sınavının yanı sıra alan sınavlarından da sorumludur. Matematik dersi KPSS sınavı için oldukça önemlidir. Genel yetenek oturumunda yöneltilen matematik sorularından tüm adaylar sorumludur. Matematik dersinde sağlanan başarı kişilerin diğer adayların önüne geçmesini sağlayabilir. Benim Hocam Yayınları KPSS matematik soru bankası çöz. 2022 sınava girecek olan adaylara özel olarak hazırlanmıştır. Sürekli güncellenen sınava hazırlanmak için içeriği güncel olan kaynak kitaplar tercih edilmelidir. Benim Hocam KPSS soru bankasının içeriği güncel müfredata uygun olarak hazırlanmıştır. Sınavda başarı elde etmek isteyen kişiler Benim Hocam Yayınları KPSS matematik soru bankası çöz. 2022 satın al tercihini kullanabilir. Soru bankası her seviye adaya uygun olarak hazırlanmıştır.

  • KPSS Hazırlık
  • Müfredata Uygun
  • Konu Tekrarı

KPSS Matematik Soru Bankası ile Konu Tekrarı

KPSS sınavında sorulan matematik konuları içeriği oldukça geniştir. Temel kavramlar, rasyonel sayılar, üslü sayılar, mutlak değer ve problemler gibi çok geniş bir konu skalası bulunmaktadır. Sınavda başarıya ulaşmak için tüm konulara hakim olmak ve önemli detayları bilmek önemlidir. Konular üzerindeki hakimiyet bol soru çözümü yapılarak gerçekleştirilebilir. Benim hocam Yayınları KPSS matematik soru bankası sınav öncesinde bol soru çözerek hazırlanmak isteyenlere yöneliktir. İçerisinde farklı soru kalıpları bulunmaktadır. Öğrencinin konuyu farklı açılardan görmesi sağlanmaktadır. Sınav öncesinde kaynak kitap arayışında olan kişilere Benim Hocam Yayınları KPSS matematik soru bankası çöz. 2022 yorum yapanların verdiği bilgiler referans olabilir. KPSS matematik soru bankası sınava sıkı çalışmak isteyen kişiler için oldukça uygundur. Müfredata uygun olarak hazırlanan kitapta farklı soru tarzları ve çözümleri bulunmaktadır.

KPSS Matematik Soru Bankası İçeriği

KPSS sınavına hazırlanan adayların bir çoğu ev konforunda hazırlanmayı tercih edebilir. Kendi imkanlarını kullanarak sınava hazırlanan adayların en büyük sorunu bilinmeyen soruların çözümüdür. Herhangi bir hocadan yardım alamayan kişilerin soruları çoğunlukla çözümsüz kalmaktadır. Benim Hocam KPSS matematik soru bankasında yer alan soruların tamamı çözümlüdür. Çözümlü sorular öğrencinin tüm soruları daha iyi anlamasına ve soru çözüm taktiklerini öğrenmesine olanak tanır. Soru çözümü sırasında konu anlatımlarına ihtiyaç duyulabilir. Benim Hocam KPSS soru bankası üzerinde bir karekod bulunmaktadır. Bu karekod sayesinde kitap içeriğinde yer alan tüm konuların videolu anlatımı bulunmaktadır. Ev konforunda yüksek kaliteyle sınava hazırlanmak isteyen kişiler Benim Hocam Yayınları KPSS matematik soru bankası çöz. 2022 indirim döneminden faydalanarak soru bankasına uygun fiyatlarla sahip olabilir.

KPSS Matematik Soru Bankası ile Sınava Hazırlık

Benim Hocam Yayınları KPSS matematik soru bankası çöz. 2022 içeriği sınavda yüksek başarı elde etmek isteyen kişilere uygun olarak hazırlanmıştır. Kolaydan zora doğru ilerleyen sorular öğrencinin konulara daha hakim olmasını sağlarken derse karşı olan ilgisini de arttırmaktadır. Kitap tüm seviyelere uygun olarak hazırlanmıştır. Sınavda çıkabilecek tüm soru tarzları ve çözümleri bir arada sunulmaktadır. Soru çözümlerinin verilen taktikleri sayesinde öğrencinin soruları daha kısa sürede çözmesi sağlanmaktadır. KPSS sınavı birçok kişinin hayatını doğrudan etkilemektedir. Sınavda başarıya ulaşmak isteyen kişilerin doğru kaynak kitap tercih etmesi önemlidir. Müfredata uygun ve geniş soru tarzına sahip olan kitaplar öğrenciyi başarıya daha hızlı ulaştırabilir. Geniş konu ve soru seçenekleri bulunan Benim Hocam Yayınları KPSS matematik soru bankası çöz. 2022 kampanya döneminde uygun fiyatlarla sahip olunabilir. Dilerseniz Trendyol'da bulabileceğiniz bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.