Benim Hocam Yayınları 2022 Tüm Adaylar Için Paragraf Kampı

49 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Benim Hocam Yayınları 2022 Tüm Adaylar Için Paragraf Kampı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Benim Hocam Satıcı Ünvanı: BENİM HOCAM BASIM YAYIN DAĞITIM PAZARLAMA VE EĞİTİM HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0163043376700011 Vergi Kimlik Numarası: 1630433767
    Bu ürün Benim Hocam tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Benim Hocam Yayınları 2022 Tüm Adaylar İçin Paragraf Kampı

Ürün Özellikleri

  • Sınav Tipi Mesleki Hazırlık
  • Basım Dili Türkçe
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Benim Hocam Yayınları 2022 Tüm Adaylar İçin Paragraf Kampı

Duygu ve düşünceleri farklı anlatım tekniği kullanılarak yazıya dökmeye paragraf denir. Paragraflar öğrenciler için vazgeçilmez bir yapı taşıdır. Liseye geçişte, üniversite sınavlarında veya KPSS’de ilk olarak paragraflar ile karşılaşılır. Benim Hocam Yayınları 2022 Tüm Adaylar için Paragraf Kampı öğrencilerin sınavlara hazırlanmaları için özenle seçilmiş ve kapsayıcı paragrafları ön plana çıkarır. Herhangi bir yazıda giriş, gelişme ve sonuç bölümlerinin olmasının yanı sıra aynı şekilde paragraflarda da bu aşamalar yer alır. Okumak bir öğrencinin zihinsel gelişimine katkı sağlar. Herhangi bir yazının hızlı bir şekilde okunmasına yardımcı olur. Hikaye veya roman kitabının akılda kalıcı olmasını sağlar. Benim Hocam paragrafları etkileyici bir bütünlükle hazırlanıp sunulur. Anlatılmak istenen ana düşünceyi öğrencilere kolaylıkla vermeyi başarır. Ayrıca metinlerde bulunan üstü kapalı anlatımlar ile kimi zaman öğrenci zorlanarak pratiğinin artması sağlanır.

  • Sınav müfredatına uygun
  • Kapsamlı içerik
  • Kaliteli baskı

Benim Hocam Yayınları Paragraf Kampı Faydaları

Benim Hocam Yayınları Paragraf Kampı Faydaları

Bol bol paragraf sorusu okumak, cümleler arasındaki önemli detayların daha kolay fark edilmesini sağlar. Detayları sıklıkla fark eden öğrencilerin sınavda daha başarılı oldukları bilinen bir gerçektir. Benim Hocam Yayınları paragraf soru bankasını çözen öğrenciler, sınavlardaki soruları daha rahat bir şekilde cevaplar. Burada önemli olan husus, sınav müfredatına uygun soruların Benim Hocam Yayınlarının sunduğu bu kaynakta bulunmasıdır. Deneme sınavlarında zamanla ilgili sorun yaşayanların bu paragrafları bolca okumaları gerekir. Ne kadar çok okuma pratiği yapılırsa soruları anlayıp cevaplama hızı artar. Paragraf soru bankalarının sıkça çözülmesi, sınava istediğiniz gibi hazırlanmanızı sağlar. Metin okumak algı ve anlama yeteneğini geliştirdiği için sınavda öğrenciler fazla zorluk çekmezler. Tabi bu aşamada kelimelerin anlamlarını da bilmek kişiye artı puan getirir.

Benim Hocam Yayınları Paragraf Kampı Kullananlar

Benim Hocam Yayınları Paragraf Kampı Kullananlar

Paragraf sorularında öncelikli olarak dikkat edilmesi gereken detay, soru kalıbının dikkatli bir şekilde okunması olur. Soru kalıbında paragrafın hangi kısmıyla ilgili detay soruluyor ya da bütünüyle ne anlatılmak istendiğine dikkat edilmesi gerekir. Bunlara cevap bulduktan sonra metnin dikkatli bir şekilde okunmalıdır. Benim Hocam Yayınları 2022 Tüm Adaylar için Paragraf Kampı kullananlar paragrafı ve soruyu dikkatle okumaları gerektiğini unutmamalıdırlar. Cümlenin olumlu ya da olumsuz olduğunun farkına varılması soru için hayati önem taşır. Paragraf sorularını doğru cevaplamayı gerektiren bir diğer husus ise soru pratiğidir. Bu kaynak sayesinde yeterli pratik yapıp farklı soru tiplerini görmek pratiği artıracağı için fayda sağlar. Ürünü detaylı olarak inceledikten sonra ihtiyacınızı karşılayacağına karar verirseniz satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Kısa sürede teslim alacağınız ürünü ihtiyaç duyduğunuzda kullanmaya başlayabilirsiniz.

Benim Hocam Yayınları Paragraf Kampı Fiyatı

Benim Hocam Yayınları Paragraf Kampı Fiyatı

Günümüzde paragraf kitaplarına olan ilginin arttığı bilinen bir gerçektir. Sınavda öncelikli olarak paragraf sorularının çözülmesi, diğer soruları çözmek için öğrenciye özgüven sağlar. Benim Hocam Yayınları 2022 Tüm Adaylar için Paragraf Kampı yorumlarının pozitif olmasının ana nedeni, kaynağın içeriğinin müfredata uygun olarak hazırlanmasıdır. Doğru kaynak ile yeterli pratik yaparak istenen başarıya ulaşılması mümkündür. Kitapta bulunan örnekler konuları kolay kavramınıza yardımcı olur. Hazırlık sürecinde düzenli çalışmak sınav anında zorluk çekmenizin önüne geçer. Benim Hocam Yayınları 2022 Tüm Adaylar için Paragraf Kampı fiyatı her bütçeye uygun olduğu için isteyen herkesin kullanabileceği bir kaynaktır. Kendiniz ya da sınava hazırlanan sevdikleriniz için bu kaynağı değerlendirebilirsiniz. Trendyol’un sağladığı avantajlar sayesinde Benim Hocam Yayınları 2022 Tüm Adaylar için Paragraf Kampı satın alabilirsiniz.