Benim Hocam Yayınları Tüm Adaylar Için Taktiklerle Problemler Konu Anlatımlı Soru Bankası

195 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
9 saat 9 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
200 TL'ye 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.8
merchant-badge-image
9 saat 9 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
400 TL'ye 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Benim Hocam Yayınları Tüm Adaylar Için Taktiklerle Problemler Konu Anlatımlı Soru Bankası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Benim Hocam Satıcı Ünvanı: BENİM HOCAM BASIM YAYIN DAĞITIM PAZARLAMA VE EĞİTİM HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0163043376700011 Vergi Kimlik Numarası: 1630433767
    Bu ürün Benim Hocam tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yazar :İlyas Güneş Sayfa Sayısı :208 Ebat :21,5*27,5

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar İlyas Güneş
  • Kitap İçeriği Konu Anlatımlı
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Benim Hocam 2022 Taktiklerle Problemler Soru Bankası

Üniversite sınavı öğrencilerin eğitim hayatının bir kısmını oluşturmaktadır. Lisenin ardından gerçekleşen bu sınav öğrencilerin üniversitede istediği bölüm ve üniversitede eğitim almasına olanak tanır. Ülkemizde üniversiteye giriş sistemi sınavla gerçekleşmektedir. Sınav sonunda alınan başarı puanları ve sıralama kişilerin üniversite tercihlerinde büyük bir rol oynamaktadır. Üniversite sınavı iki ayrı oturumla gerçekleşir. İlk oturumda tüm öğrenciler tek bir sınava tabi tutulur. İkinci sınavda ise alana ilişkin soru çözümü gerçekleşir. Matematik dersi her iki sınav için de önemlidir. Katsayısı yüksek olan bu derste sağlanan başarı tüm sınav puanını doğrudan etkiler. Benim Hocam tüm adaylar için taktiklerle problemler konu anlatımlı soru bankası öğrencilerin matematik dersi başarısını artırmaya katkı sunar. Farklı tarzdaki sorular öğrencinin gelişmesini ve sınavda başarılı olmasının önünü açmaya yardımcı olur.

  • Problem Çözümleri
  • Müfredata Uygun
  • Konu Tekrarı

Benim Hocam Yayınları 2022 Tüm Adaylar için Taktiklerle Problemler Konu Anlatımlı Soru Bankası Özellikleri

Matematik dersi birçok öğrenci için yorucu bir halde olabilir. Üniversite sınavına kadar olan eğitim hayatında düzenli tekrar ve çalışma gerçekleştirilmemesi durumunda matematik dersine karşı olan korku giderek büyümektedir. Benim Hocam tüm adaylar için taktiklerle problemler matematik dersine karşı mesafeli olan kişiler için oldukça uygundur. Uzun matematik sorularının kısa ve kolay çözüm yöntemleri bulunmaktadır. Bu yöntemler kullanılarak çözülen sorular sınav sırasında sürenin daha verimli kullanılmasını sağlar. Kısa sürede tamamlanan soru çözümleri geri dönülerek tekrar edilebilir. Taktiklerle problemler Benim Hocam çözümleri kolay ve hızlıdır. Problemlerin pratik çözüm yollarını öğrencinin kavramasını sağlar. Kitap içeriğinde konu anlatımları ve soru çözümleri bir arada bulunmaktadır. Konunun öğrenilmesinin ardından soru çözülmesi konunun daha iyi özümsenmesini sağlar. Kitap içeriği tamamen öğrencilerin konuyu daha kalıcı öğrenmesine yönelik hazırlanmıştır.

Benim Hocam Yayınları 2022 Tüm Adaylar için Taktiklerle Problemler Konu Anlatımlı Soru Bankası İçeriği

Öğrenciler için soru çözmek çok keyif vermeyebilir. Çözülen soruların cevabının yanlış olması genellikle öğrencinin motivasyonunu düşürebilir. Soru çözümlerine anında ulaşım sağlanması eksik olan konuların daha iyi pekiştirilmesini ve çalışma şevkini arttırması yönleriyle oldukça avantajlıdır. Benim Hocam taktiklerle problemler kitabında yer alan soruların tamamı videolu çözümleri sahiptir. Öğrenci ev konforunda sorularını çözerek ardından videolu çözümlerle soruları kontrol edebilir. Kitap içeriğinde bulunan konu anlatımları sayesinde eksik görülen konulara dönüş yapılarak tekrar edilebilir. Benim Hocam Yayınları taktiklerle problemler kitabı tamamen öğrencilerin gelişimi düşünülerek hazırlanmıştır. Kitabın üzerinde yer alan karekod okutularak kolayca soruların videolu çözümlerine erişim sağlanabilir. Üniversite sınavına hazırlanan kişiler için içeriği özel olarak hazırlanmıştır. Kitap içeriğinde konu anlatımlarının yanı sıra hızlı çözüm yolları ve problem çözüm taktiklerinin tamamı bir arada bulunmaktadır.

Benim Hocam Yayınları 2022 Tüm Adaylar için Taktiklerle Problemler Konu Anlatımlı Soru Bankası Yorumları

Üniversite sınavında başarıyı yakalamak isteyenler için hızlı soru çözmek ve konuların tamamının eksiksiz öğrenilmesi önemlidir. Matematik konularının çoğunluğunda birden fazla çözüm yolları bulunmaktadır. Sorunun kısa yoldan çözülmesi sınav sırasında öğrenciyi bir adım öne taşıyabilir. Sınava hazırlık sürecinde doğru kaynak kitaplar tercih edilmelidir. Benim Hocam tüm adaylar için taktiklerle problemler konu anlatımlı soru bankası yorum yapan kişilerin kitap hakkında verdiği bilgiler öğrenciler için referans olabilir. Soru bankası içerisinde yer alan özet bilgiler ve kısa soru çözümleri öğrenciler için oldukça avantajlıdır. Akıllı tahta kullanımına uygun olan kitap sınıf içerisinde grup çalışmaları için de uygundur. Trendyol’dan Benim Hocam tüm adaylar için taktiklerle problemler konu anlatımlı soru bankası satın al seçeneği kullanılarak üniversite sınavında başarı yakalamanın ilk adımı atılabilir. Kitap içerisindeki soruların tamamı sınava hazırlanmak için uygundur.