Benim Hocam Yayınları Tyt Ayt Kpss Taktiklerle Dil Bilgisi Soru Bankası 2021

104 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Benim Hocam Yayınları Tyt Ayt Kpss Taktiklerle Dil Bilgisi Soru Bankası 2021

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kitap Center Satıcı Ünvanı: ADEM DEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sivas Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3902249621800017 Vergi Kimlik Numarası: 2740454621
    Bu ürün Kitap Center tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Benim hocam tyt&ayt taktikli dil bilgisi soru 2021

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi KPSS
  • Basım Dili Türkçe
  • Basım Yılı 2021
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Tyt Ayt Kpss Taktiklerle Dil Bilgisi Soru Bankası - Benim Hocam Yayınları

Sınav öncesinde öğrenciler, konu tekrarları ve soru çözümleri ile kendilerini geliştirir. Neredeyse her öğrenci sınavda başarılı olmak için birbirinden kaliteli sorularla baş başa kalarak kayda değer bir çaba gösterir. Bunun için düzenli olarak çalışır ve etkili bir zaman yönetimi ile hedeflediği puana yaklaşmaya gayret eder. Tüm bu gayretleri istenilen seviyeye taşımak için yardımcı kaynak niteliğinde rehber kitaplara ihtiyaç vardır. Öğrenciler bu kitaplar sayesinde konu eksiklerini giderir ve soru çözümlerinde hız kazanır. Böylece zamanını verimli kullanmayı öğrenir ve yetkin bir rehber eşliğinde sınava hazırlık sürecini noktalar. Benim Hocam Yayınları TYT AYT KPSS Taktiklerle Dil Bilgisi soru bankası, öğrencilerin bu tarz eğitim ihtiyaçlarına yanıt verecek bir biçimde hazırlanır. Bu kaliteli kaynak ile netlerinizi kolayca artırabilirsiniz.

  • Video destekli içerik
  • Sınav sistemine uygun sorular
  • Akıcı ve anlaşılır anlatım

Birbirinden Kaliteli Sorularla Sınava Hazırlanma İmkanı

Birbirinden Kaliteli Sorularla Sınava Hazırlanma İmkanı

Sınava hazırlık süreci etkili bir rehberin eşliğinde gerçekleşir. Eğitimciler, öğrencilerine bu kaliteli rehberleri tanıtır ve onları çalışmaya teşvik eder. Bu bakımdan Benim Hocam TYT AYT KPSS Taktiklerle Dil Bilgisi soru bankası, öğrencilerde çalışma isteği uyandıran zengin bir içeriğe sahiptir. Bu sebeple eğitimciler ve öğrenciler tarafından tavsiye edilen bir kaynak kitaptır. İçeriğinde bulunan kaliteli soruları ile dil bilgisi alanında hızla gelişme kaydederek netlerinizi artırmanıza yardımcı olur. İdeal soru sayısı ile yapıcı nitelikte bir kitap olması sınav motivasyonunuzu yükseltmenizi sağlar. Benim Hocam Taktiklerle Dil Bilgisi soru bankası ile temel seviyeden başlayarak orta ve ileri seviyeye ulaşabilirsiniz. Ayrıca çalışma sürecinin sonunda onu bir tekrar kitap olarak da kullanabilirsiniz. Konuları sorular eşliğinde tekrar edebilir ve test çözme hızınızı artırabilirsiniz. Kitabın pratik çözüm yöntemlerinden yararlanarak sınavlara hazırlanabilirsiniz.

Ayrıntılı Çözümleriyle Bilgiyi Sağlamlaştıran Bir Kitap

Ayrıntılı Çözümleriyle Bilgiyi Sağlamlaştıran Bir Kitap

Benim Hocam dil bilgisi soru bankası içeriği ile bilgilerinizi kısa bir sürede kalıcı hale getirebilirsiniz. Kitap, içerisinde bulunan karekod ile videolu anlatıma sahiptir. Bu destek ile öğrenciler bilgiye doğrudan ulaşır ve sorular üzerinde konu eksiklerini keşfeder. Keşfettiği eksiklikleri videolar aracılığıyla tamamlar ve çözümlü sorular ile pekiştirir. Siz de bu çözümler sayesinde bilgi açığınızı kapatabilir veya zaman kaybetmeden bilgilerinizi tazeleyebilirsiniz. Benim Hocam Taktiklerle Dil Bilgisi kaynak kitabı içeriği sayesinde pratik çözüm yöntemlerini öğrenebilir ve sınavlarda çözüme harcadığınız süreyi kısaltabilirsiniz. Her yönü ile beklentilerinizi karşılayan bu kitap sayesinde konulara kısım kısım çalışabilir ve farklı konu kategorileriyle sunulan soruları çözerek bilgilerinizi sağlamlaştırabilirsiniz. Detaylara takılmadan dil bilgisi alanında her üniteye dair bilgi sahibi olmanızı sağlayabilecek bu kaynakla konuları kolayca kavrayabilir, böylece hedeflerinize bir adım daha yaklaşabilirsiniz.

Uygun Fiyat Avantajıyla Dil Bilgisi Soru Bankası

Uygun Fiyat Avantajıyla Dil Bilgisi Soru Bankası

Benim Hocam Taktiklerle Dil Bilgisi detaylı çözümlü soru bankası KPSS, AYT ve TYT sınav sistemlerine uygun olarak hazırlanır. İçeriğinde bulunan zengin soru tipleri ile öğrencilere bir bilgi şöleni sunar. Anlaşılır ve kaliteli soruları sayesinde bu kaynak ile sınavlara hazırlanabilir ve başarıyı yakalayabilirsiniz. Söz konusu ürün, dil bilgisi dersi için alınabilecek uygun bir kaynak kitap niteliğindedir. Özet konu anlatımı ve detaylı çözüm yöntemleri sayesinde soruları kolayca çözmenize yardımcı olur. Dilerseniz önce kaynaktaki videoları izleyebilir, ardından soru çözümüne geçebilirsiniz. TYT AYT KPSS Taktiklerle Dil Bilgisi soru bankası, öğretici çözümleri aracılığıyla konuları kısa sürede kavrayarak pratik test tekniklerini etkin ve yetkin bir şekilde kullanabilirsiniz. Bu indirimli kaynak kitaba ulaşmak, ürün detaylarını incelemek ve müşteri yorumlarını değerlendirmek için Trendyol’dan destek alabilirsiniz.