Benim Hocam Yayınları Tyt Fizik Video Ders Defteri 2022

39,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Benim Hocam Yayınları Tyt Fizik Video Ders Defteri 2022

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kelepir Kitap Satıcı Ünvanı: ADENKİTAP E-TİC.BASIM YAYIN DAĞITIM MATBAACILIK BİLGİSAYAR KIRTASİYE PAZARLAMA SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0543066716800001 Vergi Kimlik Numarası: 5430667168
    Bu ürün Kelepir Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tyt Fizik Video Ders Defteri 2022

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Benim Hocam Yayınları TYT Fizik Video Ders Defteri 2022

Günümüzde teknolojik adımlar en çok eğitim alanında etkilerini yansıtmaktadır. Eğitimlerin online olması ve günden güne değişkenlik göstererek devşirilmesi öğrenimde kolaylıklar ile geri dönüşüm sağlamaktadır. Benim Hocam TYT fizik video ders defteri birebir bir özel ders gibi anlatılan videonun tam bir öğrenme modeli olması anlamı taşımaktadır. Bu videonun ardından soru bankaları ile konuların tam olarak pekiştirilmesi öğrencilerin konuları tam ve eksiksiz anlıyor olmasını desteklemektedir. 2022 TYT fizik video ders defteri benim hocam yayınları sınavlara yönelik üstün bir performans ile öğrencileri hazırlamaktadır. Videolu ders anlatımı öğrenciler için oldukça beğenilen ve talep gören bir sistemdir. Bu sistemde kişilerin tercihlerine ve taleplerine göre değerlendirme yapılmaktadır. Genel yapı itibariyle videolu anlatımların son derece beğenilen ve kabul gören bir standartları bulunmaktadır.

  • Başarılı Eğitim
  • Dikkat Odaklı Anlatım
  • Sınavlara Hazırlık

Fizik Video Sistemli Eğitim Seti

2022 yılında sınavlara hazırlık süreçleri yoğun tempolarda geçmektedir. Kitapların alınıp hazırlıkların yapılmasıyla kişilerin tercihleri doğrultusunda hedeflere odaklı olarak sınav hazırlıkları devam etmiş durumdadır. 2022 TYT fizik video ders defteri benim hocam yayınları satın al seçeneği ile ürüne sahip olabilirsiniz. Hemen her konuda birebir bir öğrenim modeli ile kişilerin tercihlerine yön verebilmektedir. Videolu sistemde fizik eğitim alan bir öğrenci hemen ardından basit anlamda sorular ile öğrendiklerini pekiştirmeli ve konu anlatımını desteklemelidir. 2022 TYT fizik video ders defteri benim hocam yayınları yorum yapan öğrenciler konu anlatımı ve destek soruların ardından soru kalıplarını öğrenmeyi talep etmektedir. Bu işlemler için de soru bankalarındaki gelişmiş düzeylere bakılarak farklı soru kalıpları öğrenilebilmektedir.

2022 TYT Fizik Video Ders Defteri Benim Hocam Yayınları İndirimleri

Benim Hocam Yayınları her geçen gün yeni tasarım öğrenme modelleriyle kişilerin tercihlerine yön verebilmeyi başarmaktadır. Yayınların tam olarak amacı fizik eğitimini tam ve sıfır noktasına eksiksiz indirmek öğrenmeyen kullanıcı bırakmamaktadır. Bu nedenle 2022 TYT fizik video ders defteri benim hocam yayınları indirim günlerinde satış oranları artış göstermektedir. Fiyat olarak belirli ile satışlara sunulan ürünlerin her noktada kişilerin eğitimlerine destek olduğu görülmektedir. 2022 TYT fizik video ders defteri benim hocam yayınları kampanya yaparak indirimli ürünlerin talep eden her kullanıcısına ulaştırmayı amaçlar. Bu amaç ile indirim günleri sık sık yapılabilmektedir. Söz konusu soru bankaları seviyeler halinden ayrılmıştır. Bu kitapların en zor ya da en kolay seviye ayrımı bulunmamaktadır. Her bir tanesi soru kalıpları ve değerlendirmeleri için değerlendirilmektedir.

Benim Hocam Yayınları TYT Fizik Video Ders Defteri 2022 97860527735299 Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

TYT sınavı genel olarak öğrencilerin zorlandığı ve başarmak için çok çaba sarf ettikleri bir sınavdır. Bu nedenle her kullanıcı bir defa girebiliyor olmasının vermiş olduğu bir duygu ile öğrenciler oldukça önemli bir ayrıntı ile eğitimlere geçmektedir. 2022 TYT fizik video ders defteri benim hocam yayınları içeriği sınav odaklı bir merkez üstü konumundadır. Her noktada kişilerin tercihlerine yön verebilen ve son derece beğenilen bu ürünler birçok kişi için tam bir donanım ekibi olacaktır. Öğrenme modelleri kişilerin anlama özelliklerine ve yetilerine göre değişmektedir. Herkesin bir teknik geliştirmesi gereken birçok öğrenci için çözüm hatta çıkış noktasıdır. Sizler de Benim Hocam Yayınlarının TYT fizik video ile ders defterlerini merak ediyor ve nicelemek istiyorsanız, Trendyol üzerinden ziyaret edebilir ve güvenli sipariş verebilirsiniz.