Benim Hocam Yayınları Yds Yksdil Yökdil Ingilizce Video Ders Notları

142,07 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Benim Hocam Yayınları Yds Yksdil Yökdil Ingilizce Video Ders Notları

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: indirimdekal Satıcı Ünvanı: DEVREZ ELEKTRONİK KIRTASİYE İNŞAAT GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0295029237700017 Vergi Kimlik Numarası: 2950292377
    Bu ürün indirimdekal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • YDS-YKSDİL-YÖKDİL Video Ders Notları Benim Hocam Yayınları

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi YDS & TOEFL & IELTS
  • Basım Dili İngilizce
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Benim Hocam Yayınları 9786052773987 YDS YKSDil YÖKDil İngilizce Video Ders Notları

Benim Hocam Yayınları YDS YKS-Dil YÖKDİL İngilizce video ders notları ile farklı dil öğrenme yolculuğunuzda artık zorlanmayacaksınız! Seviyelere göre hazırlanan kitap içeriği ve videolarla İngilizce öğrenmek kolaylaşacaktır. İngilizce öğrenirken ihtiyacın olan konuların tamamı video desteğiyle tek kitapta birleştirilmiştir. Bu sayede ek bir kaynağa veya kursa gereksinimin olmaz. Kolay arayüzüyle kitabı kullanmakta zorluk yaşamazsınız. Bu sayede öğreniminiz akıcı bir şekilde ilerler. Benim Hocam Yayınları YDS YKS-Dil YÖKDİL İngilizce video ders notları konu anlatımı, İngilizce dil sınavlarının ve genel İngilizce konularının hepsinin bulunduğu bir kitaptır. Bu sebeple hiçbir konudan geri kalmadan yol katedersiniz.

  • Kapsamlı konu anlatımı.
  • Videolu anlatım desteği sağlar.
  • İngilizceye dair konuların tamamını kapsayan bir kitaptır.

Benim Hocam Yayınları YDS İngilizce Ders Notlarının İçeriği Nedir?

Benim Hocam Yayınları YDS İngilizce Ders Notlarının İçeriği Nedir?

Benim Hocam Yayınları YDS YKS-Dil YÖKDİL İngilizce video ders notlarının bulunduğu yardımcı kaynak 240 sayfa olup 19×27 ebadındadır. YDS, YÖKDİL, YKS-Dil sınavlarının konularının tamamı tek kitapta mevcuttur. Ders notlarının bulunduğu bu kitap hem konu anlatımı hem de soru bazlı bir içerik sunar. Temelden başlayıp ilerlemek isteyen herkes Benim Hocam Yayınları YDS YÖKDİL İngilizce video ders notları kitabını kullanabilir. Kitap ücretsiz konu anlatımı ve soru çözüm videoları imkânı sağlar. Hakkı Şahin tarafından kaleme alınan bir kitaptır. Ayrıca yayın kısmını da Benim Hocam Yayınları üstlenmiştir. Kitap içeriği İngilizce dil bilgisi konuları ve alıştırmaları, dinleme bölümlerini kapsar. Konu anlatımları ve etkinliklerin tamamı kolay seviyeden zor seviyeye göre ilerler. Kitap sayfalarının sağ üst kısmında ilgili videoların bilgileri bulunur. Bu sayede videoları kolaylıkla izleyebilirsiniz.

Benim Hocam Yayınları Yks İngilizce Video Ders Notları Kimlere Göredir?

Benim Hocam Yayınları YDS YKS-Dil YÖKDİL İngilizce video ders notları farklı bir dil öğrenmek isteyen herkesin kullanımına açıktır. Videolar ve kitap anlatımı seviyelere göre değişiklik gösterdiğinden ilk seviyede olan kişiler de ileri seviyede olan kişiler de kullanabilir. YDS, YKS-Dil, YÖKDİL sınavlarına girecek herkes için uygun bir kaynaktır. Konular sıralı olarak kendine özgü anlatım tarzıyla kullanıcılara iletilir. Genel İngilizce bilgilerini tazelemek isteyenler de bu kitabı kullanabilirler. Konuların kapsamlı olması hiçbir konudan geri kalmadan ilerlemenizi sağlar. Benim Hocam Yayınları YDS YKS-Dil YÖKDİL İngilizce video ders notları konu anlatımı, okul ders kitaplarının yanında ek kaynak arayanların da tercih edebileceği bir yayındır. İş, akademik ve sosyal hayatında İngilizce ‘ye ihtiyacı olan her yaş kesimi bu kitap üzerinden çalışabilir.

Benim Hocam Yayınları YÖKDİL İngilizce Ders Notları Kaliteli midir?

Benim Hocam Yayınları YDS YKS-Dil YÖKDİL İngilizce video ders notları fiyatının uygunluğuna karşın alanında iyi ve tanınan Hakkı Şahin tarafından hazırlanmıştır. Her yıl güncellenen baskılarıyla satışa sunulan İngilizce kitabı birçok kullanıcı tarafından olumlu yorumlar almıştır. İngilizce, sınavların yanı sıra neredeyse tüm dünyanın orta noktada birleştiği bir dildir. Bu sebeple İngilizceyi akıcı bir şekilde öğrenmek iş ve sosyal hayatınızda size birçok avantaj sunacaktır. Benim Hocam Yayınları YDS İngilizce video ve ders notlarının bulunduğu kitap size bu avantajlara ulaşmanızda yol gösterecektir. Ders notlarının videolarla desteklenmesi kalitesini arttırmıştır. Kitabın dış kapağı, sayfaları, renk ve yazı stili son teknoloji kullanılarak basılmıştır. Ürünün kalitesi her durumda kendini ön plana çıkaracak niteliktedir. Benim Hocam Yayınları YDS YKS-Dil YÖKDİL İngilizce video ders notları yorumlarına bakabilir, Trendyol üzerinden hızlı teslimatla kitaba ulaşabilirsiniz.