Genel Markalar 3d Gpu Stand Kart Ekran Kartı Tutucu Mining Rig Alternatif

269 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar 3d Gpu Stand Kart Ekran Kartı Tutucu Mining Rig Alternatif

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: biseylersepeti Satıcı Ünvanı: BUĞRA ÖZENCAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6870435826
    Bu ürün biseylersepeti tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bilgisayar kasası dışında tutulan yeni nesil ekran kartları için devrilmeyi ve zeminle teması engelleyen aparat. AMD, NVIDIA, vs tüm ekran kartları ile uyumludur. Paket sadece aparatı içerir ekran kartı ve bilgisayar arası elektronik bağlantı parçası yoktur. Ekran kartını aparatımıza takıldığında ekran kartı altına takılan Ekran kartı-PC arası bağlantı aparatınında zemin ile teması kesilmektedir. Mining ekipmanı olarak da kullanılabilir. Ekran kartlariniz icin uygun stand. Kolay kurulum dayanikli urun Alternatif rig. kart tutucu
  • Vida dahildir.

Ürün Özellikleri

  • Power Supply Yok
  • Beden Tek Ebat
Geri Bildirim Ver

Benimvitrin 3D GPU Stant Kart Ekran Kartı Tutucu Mining Rig Alternatif

Günlük hayatta sıklıkla kullanılan bilgisayarlar için ekran kartları ana birimdir. Bu kartlar bazen kasaya sığmaz ya da dekoratif olarak dış gölgede tutulur. Aynı zamanda ekran kartı olmayan bilgisayara ek bir aksesuar gibi tercih edilebilir. Bu gibi durumlarda ekran kartlarının korunması oldukça önemlidir. Benimvitrin tarafından satışa sunulan ekran kartı tutucu yamulma ve kırılma gibi durumların önlenmesine yardımcı olur. Özellikle bilgisayarınızın konumunu değiştirecekseniz bu ürünün faydasını yüksek oranda görürsünüz. Çipin zarar görmesini önleyebilmek adına bu modeli kullanabilir ve kolay bir kullanım elde edebilirsiniz. Aynı zamanda yüksek koruma gücünden faydalanarak muhafaza imkanınızı artırabilirsiniz. Siz de bilgisayarınız için önemli bir aksesuar olan ekran kartlarınızı sabit bir şekilde tutabilmek istiyorsanız Benimvitrin tarafından satışa sunulan bu standı tercih edebilirsiniz.

  • Yüksek koruma gücü
  • Dayanıklı malzeme kalitesi
  • Ergonomik tasarım

Yüksek Koruma Sunan Benimvitrin 3D GPU Stant

Yüksek Koruma Sunan Benimvitrin 3D GPU Stant

Ekran kartları kasaya sığmadığında açık alanda kullanılır. Bu esnada bu modellerin yüksek oranda korunması oldukça önemlidir. Benimvitrin tarafından satışa sunulan ekran kartı standı yüksek koruma imkanı sunar. Güçlü mıknatısıyla ekran kartınızın tutulmasını kolaylaştırabilirsiniz. Aynı zamanda zemine değerek hasar görmesini engelleyebilirsiniz. Tam koruma sağlayan bu stant sabit durur. Herhangi bir şekilde sallanmaz. Ayrıca hafif olduğundan kasa üzerine yerleştirebilirsiniz. Kasanızı da yüksek oranda koruyabilir ve ezilmesini önleyebilirsiniz. Ürün siyah renge sahip olduğundan mobilyalarınıza ve bilgisayarınıza uyum sağlayarak kötü görünümü engeller. Hem dekoratif görünümünüzden ödün vermemiş olursunuz hem de ekran kartınızı güvenle muhafaza edebilirsiniz. Siz de yüksek koruma imkanı sunan ürün için stant arıyorsanız Benimvitrin tarafından satışa sunulan bu modeli tercih edebilirsiniz. Böylece konforlu bir müşteri deneyimi edinebilirsiniz.

Dayanıklı Malzemelerden Üretilen Benimvitrin GPU Stant

Dayanıklı Malzemelerden Üretilen Benimvitrin GPU Stant

Ekran kartları bazı bilgisayar modellerinde bulunmaz. Kripto para için özel olarak üretilen modeller, kasanın dışında durabilir. Zemin ile sürekli temas halinde bulunan ürünler ise kısa sürede bozulma riski taşır. Benimvitrin 3D GPU stant kart ekran kartı tutucu mining rig alternatif bir aksesuar olarak satışa sunulur. Bu ürün cihazınızın bozulmasını önlemede oldukça etkilidir. Aynı zamanda koruma olanağı da oldukça yüksektir. Dayanıklı malzemelerden üretilen bu tutucu formunu korur. Ekran kartını da güvenli bir şekilde taşıyarak yıpranmasını önler. Tutucunun ideal ebatından ve dayanıklı yapısından faydalanarak kartınızı koruyabilirsiniz. Bu stant uygun fiyatıyla satışa sunulur. Benimvitrin 3D GPU stant kart ekran kartı tutucu mining rig alternatif fiyatını inceleyerek bütçenizi sarsmadan satın alabilirsiniz. Bu sayede ekonomik ve avantajlı bir alışverişin keyfini sürebilirsiniz.

Benimvitrin 3D GPU Stant Ekran Kartı İçin Tutucu Yorumları

Benimvitrin 3D GPU Stant Ekran Kartı İçin Tutucu Yorumları

Ergonomik tasarıma sahip olan Benimvitrin stant ekran kartınızı yüksek oranda korur. Taşınabilir özelliği ile sıkça tercih edilen seçenekler arasında yer alır. Aynı zamanda ekran kartını dış darbelerden ve düşme gibi durumlardan korur. Mining ekipmanı olarak da kullanılan bu stant ihtiyacınızın kolaylıkla karşılanmasına yardımcı olur. Ürünü satın alan müşteriler ergonomik tasarımından ve yüksek muhafaza imkanından oldukça memnun olduklarını belirtir. Kasadan bağımsız bir model aldıklarında ürünü koruma işlemini bu stant ile sağlarlar. Dayanıklı malzemeye sahip olan bu tutucu dış darbeleri minimize eder ve kartınızı korur. Trendyol sayesinde ürünün altında yer alan yorumlara göz atabilirsiniz. Benimvitrin 3D GPU stant kart ekran kartı tutucu mining rig alternatif yorumlarından faydalanarak ürünü daha önce satın alan müşterilerin deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Bununla birlikte aklınıza takılan her sorunun yanıtına yorumlar ile ulaşabilirsiniz.