Benosen Agar Agar (E406) Izlanda Yosunu Ekstraktı 80°c'de Eriyen Toz Agaragar

434 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Benosen Agar Agar (E406) Izlanda Yosunu Ekstraktı 80°c'de Eriyen Toz Agaragar

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: benosen Satıcı Ünvanı: BENOSEN GIDA SANAYİ KİMYA VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0788013708000013 Vergi Kimlik Numarası: 7880137080
    Bu ürün benosen tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • NET AĞIRLIK: 200 gr. (Resimler temsilidir, aynı ambalaj yada benzeri bir ambalajda gönderilir.) ÜRÜN ADI: Agar agar (E406) Bitkisel jelatin olarak da adlandırılır. Yosundan elde edilmiştir. Kıvam verilmek istenen hertürlü gıdada kullanılır. Nişasta ve jelatin'i formulünüzden çıkarıp agar agar ilave edebilirsiniz. Nişastanın insan sağlığına zararlarını bilim adamları açıklıyor, agar agar'ın insan sanğlığına zararı olmadığı gibi faydalarını internetten araştırabilirsiniz. Jelleşmesi için 90 °c'ye kadar kaynatılması gerekir. 38-40 °c'ye kadar soğuduktan sonra jelleşmeye başlar. Donduktan sonra tekrar ısıtılırsa 40 °c'nin üzerine çıkınca yine sıvı olur. Tekrar tekrar ısıtıp soğutulabilir. 1 birim agar agar 100 birime kadar su bağlar. 1 birim agar agar yaklaşık 9-10 birim jelatine eşdeğerdir. 1 birim agar agar yaklaşık 8-12 birim nişastanın verdiği kıvamı verir. Vücutta ihtiyaç fazlası alınan nişasta, tıpkı şeker gibi depolanıyor ve kilo almaya sebep oluyor. Nişasta bazlı şeker insan sağlığı için oldukça zararlıdır. Internetten şu aramayı yapabilirsiniz "nişastanın insan sağlığına zararları" Agar agar sıfır kaloridir. %80'den fazlası sindirimi kolaylaştırıcı liflerden oluşur. Aroma ve meyvelerin tadını arttırdığı için reçel yapımında pektinden daha fazla tercih edilir. Üstelik daha az şekerle jelleşme sağlandığı için yine insan sağlığı için bir avantajdır. Hayvansal jelatinin yerine kullanılan bitkisel bir alternatif olduğu için tüm dini diyet gruplarına uygundur. ÜRÜN İÇERİĞİ: Agar agar (E 406) TEKNİK ÖZELLİKLERİ: Jel kuvveti:560 gr/cm2 Ph: 6-7,5 Sertleşme derecesi: 34-44°c Internetten ve youtubedan şu aramaları yaparak onlarca agar agar uygulaması için tariflere ulaşabilirsiniz: Agar agar ile tatlı yapımı Agar agar kullanım alanları Agar agarın faydaları Agar agarın insan sağlığına faydaları Nisaştasız tatlı yapımı Kıvam verici Bitkisel jelatin How to make sweets with agar agar Agar agar recipies Agar agar ile reçeteler Japon su keki Moleküler gastronomi NASIL KULLANILIR: Üretimini yapacağınız prosese uygun dozajda ilave edip en az 90°c'ye kadar kaynatmanız gerekir. DOZAJ: Uygulamaya göre değişmekle birlikte genel olarak 1 litreye 1-3 gr. Arası kullanılır. 1 çay kaşığı agar agar 1 gr. Değildir, hassas terazi kullanmanızı öneririz. SAKLAMA KOŞULLARI: Direkt güneş ışığından uzakta ve orijinal kapalı ambalajında. Nem almaması için kullanımdan sonra ağzı sıkıcı kapatılmalıdır. Nem almadığı sürece senelerce bekleyebilir, bozulmaz, etkisini kaybetmez. ÜRÜN MENŞEİ: G. Kore UYARILAR: Uygun dozajda kullanınız, güçlü bir kıvam verici olduğu için standart üretim için hassas terazi ile tartarak kullanmanız tavsiye edilir. Göz kararı dozajlama standart sonuç vermez. ÜRÜN STOK KODU: SKU111B16
Geri Bildirim Ver