Benri Disk Makyaj Temizleme Pamuğu 80 Adet X 3 Adet

124,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
164,50 TL
2. Ürüne %5 İndirim
Kurumsal Fatura
900 TL'ye 40 TL İndirim
3 Adet ve Üzeri %5 İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Benri Disk Makyaj Temizleme Pamuğu 80 Adet X 3 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ONuRSHoP Satıcı Ünvanı: EMRAH DURBAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bitlis Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3160734895
    Bu ürün ONuRSHoP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • • Benri Disk Makyaj Temizleme Pamuğu makyaj temizliği için ideal yumuşak dokunuşuyla en hassas ciltleri bile zarar vermeden temizler. • Uygun temizleyicilerle mükemmel makyaj temizliği. • Tam otomatik makinelerde el değmeden üretilmiştir. Kullanım: Yüz ve göz makyaj temizlemede kullanabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver

Benri Disk Makyaj Temizleme Pamuğu 80 Adet x 3 Adet

Pek çok kişi makyaj yapmaktan keyif alır. Renkli göz farları kullanarak desenli ve göz alıcı makyajlar hem yaptıran hem de yapan kişiye keyif verir. Ancak bu keyfin, can sıkıcı yanı silerken başlar. Cildinizi yıpratmadan silen Benri disk makyaj temizleme pamuğu 80 adet x 3 adet ile keyifli bir deneyim yaşayabilirsiniz. Yumuşacık dokusuyla hassas ciltleri bile rahatsız etmeden temizler. Yuvarlak disk şekliyle tutuşu kolaydır. Özel hava geçirmeyen paketler içerisinde size sunulan bu ürün, el değmeden hazırlanır. Paketi ilk açan siz olduğunuz için gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Makyaj dışında ojeleri silmek için de kullanabilirsiniz. 3’lü paket olarak satılan bu ürünü bitmesinden korkmadan kullanabilirsiniz. Tam otomatik makinelerde el değmeden üretilen bu ürünü satın alabilirsiniz.

  • 3’lü paket
  • Her pakette 80 adet pamuk
  • Hassas ciltler için ideal

Yumuşak Benri Disk Makyaj Temizleme Pamuğu

Yumuşak Benri Disk Makyaj Temizleme Pamuğu

Cildi temizlerken sıkıntılı durumlardan biri cildin çizilmesidir. Oluşan mikro çizikler ciltte enfeksiyona ya da yaralara sebebiyet vererek cilt problemleri oluşabilir. Yumuşacık Benri pamuk ile bu sıkıntılarla karşılaşmazsınız. Kaliteli pamuk bitkisinden üretilen bu ürün, cildinize zarar vermez. Göz ve yüzde bulunan makyajı rahatlıkla siler. Bu aşamada cildinizi yıpratmaz. Kullanacağınız herhangi bir makyaj silici malzemeyle uyumludur. İsterseniz krem isterseniz de likit ürün olması fark etmeksizin sıkıntısız biçimde kullanabilirsiniz. Benri disk makyaj temizleme pamuğu 80 adet x 3 adet fiyatı uygun ve avantajlı seçeneklere sahiptir. Bütçenizi sıkıntıya sokmayan bu ürünü alınacaklar listenize ekleyebilirsiniz. Her bir paketin içerisinde 80 adet disk pamuk bulunur. Bitmesinden endişelenmeden her an rahatça kullanabilirsiniz. Cep dostu olan ve hassas ciltlere uygun bu ürünü satın alabilirsiniz.

Kaliteli Benri Disk Makyaj Temizleme Pamuğu

Kaliteli Benri Disk Makyaj Temizleme Pamuğu

Cilt ile direkt teması olan materyallerin steril ve temiz olması gerekir. Gözeneklerden girebilecek her türlü kimyasal, cilde zarar verir. Daha sonrasında cilt problemlerine yol açabilecek bu partiküllerin temizlenmesi gerekir. Benri disk pamuk, gün içinde cildinize yapışan kiri ve tozu siler. El değmeden üretilen bu ürünü paketini ilk açan siz olursunuz. Özel ipli ağzı sayesinde kullandıktan sonra ipi sıkarak paketi kapatabilirsiniz. Eğer paket içinde saklamayı sevmiyorsanız özel pamuk saklama kaplarına da koyabilirsiniz. Benri disk makyaj temizleme pamuğu 80 adet x 3 adet yorumları, bu ürünü ilk kez alacak müşterilere yol gösterir. Kullananların değerli ve bilgi dolu yorumları sayesinde bu ürünü yeni deneyecek kişiler fikir sahibi olur. Yorumlardan yeni fikirler edinerek farklı kullanım amaçları keşfedebilirler. El değmeden özel makinelerde üretilen bu ürünü satın alabilirsiniz.

Avantajlı Benri Disk Makyaj Temizleme Pamuğu

Avantajlı Benri Disk Makyaj Temizleme Pamuğu

Pamuk, hijyenik ürünler arasında sıklıkla tüketilen bir malzemedir. Makyaj silmede, oje silmede ya da cildi temizlemek için devamlı pamuk kullanılır. Benri makyaj temizleme pamuğu ile cildiniz tertemiz olur. Makyaj sonrası cildin yatıştırılması gerekebilir. Bu ürünü kullanarak tonik ile cildinizi silebilirsiniz. Oje silmede de sıklıkla kullanılan bir hijyen ürünüdür. Asetonu pamuğa dökerek rahatlıkla ojelerinizi silebilirsiniz. Kaliteli pamuklardan üretilen bu ürün, sıvı ile temas ettiğinde şeklini bozmaz. Dayanıklı yapısı sayesinde kullanırken elinizde parçalanmaz. Her bir paketin içerisinde 80 adet pamuk bulunur. Bu paket toplamda 3 adet pamuk setini kapsar. Toplamda 240 adet cilt temizleme pamuğu ile uzun süre kullanabilirsiniz. Bozulma ya da yıpranma gibi bir problemi olmadığı için uzun ömre sahiptir. Özel paketlerle içerisinde yer alan ve cildi zarar vermeden temizleyen bu ürüne Trendyol aracılığıyla sahip olabilirsiniz.