BENT Happy Birthday Müzikli Dönen Doğum Günü Hediyesi Fotoğraflı Kar Küresi

299 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

BENT Happy Birthday Müzikli Dönen Doğum Günü Hediyesi Fotoğraflı Kar Küresi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BentHediyelikk Satıcı Ünvanı: ÖZKAYA ÇAKMAK SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0699033390900012 Vergi Kimlik Numarası: 6990333909
    Bu ürün BentHediyelikk tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sevdiklerinize İyi Ki Doğdun demenin en unutulmaz yolu doğum günü hediyeleri , doğum günü hediyesi , müzikli kar küresi olarak armağan edebileceğiniz Happy Birthday Müzikli Dönen Doğum Günü Hediyesi Fotoğraflı Kar Küresi sizlerle. Ürün Özellikleri
  • Kar küresi müzik eşliğinde otomatik kar püskürtme özelliğine sahiptir. Işık otomatik renk değiştirme özelliği mevcuttur. Kar küresi 3 adet AAA pil ile çalışmaktadır. Piller paket içeriğine dahil DEĞİLDİR. Kar küresi 16cm yükseklik ve 10cm genişliğindedir. Çerçeve alanı 8cm x 6cm ebatlarındadır. Çerçeve alanı Kalp biçimde özel tasarıma sahiptir. Tarafınıza muhafazalı özel kutusunda gönderilmektedir.
Geri Bildirim Ver

BENT KURMALIKÜREHAPPİNES Doğum Günü Hediyesi Happy Birthday Müzikli Dönen Fotoğraflı Kar Küresi

Bent Happy Birthday müzikli dönen doğum günü hediyesi fotoğraflı kar küresi oldukça şık bir üründür. Bu ilgi çekici dekoratif objeyi hem kendinize hem de yakınlarınıza bir hediye olarak satın alabilirsiniz. Bent Happy Birthday müzikli fotoğraflı kar küresi özel günler için tercih edilebilecek olan benzersiz bir armağan alternatifidir. Kaliteli materyaller kullanılarak imal edilmiş olan bu ürün, uzun bir süre boyunca ilk günkü formunu korur. Müzik çalabilen bu dekoratif obje, ışıklı bir tasarıma sahiptir. Kar küresinin müzik ve ışık fonksiyonlarını kullanabilmek için 3 adet AAA pil edinmeniz gerekir. Bu obje, özellikle loş ortamlarda sıcak ve samimi bir hava yaratır.

  • Bu ürün, müzik çalma fonksiyonuna sahiptir.
  • Objenin fotoğraf yerleştirebileceğiniz bir çerçevesi mevcuttur.
  • Kar küresi, ışıklı bir tasarıma sahiptir.

Happy Birthday Müzikli Fotoğraflı Kar Küresi Özellikleri

Happy Birthday Müzikli Fotoğraflı Kar Küresi Özellikleri

Bent Happy Birthday dönen fotoğraflı kar küresi hem fonksiyonel hem de ilgi çekici bir üründür. Bu dekoratif obje, yaşam alanlarındaki pek çok farklı noktaya yerleştirilebilir. Kar küresinin öne çıkan ilk özelliği çerçevesidir. Ürünün ön kısmında yer alan çerçeve kısmına sevdikleriniz ile birlikte çekildiğiniz özel bir fotoğrafı koyabilirsiniz. Bu özellik, söz konusu dekoratif objeyi bir hediye olarak satın almayı düşünen bireylerin beğenisini kazanır. Bent Happy Birthday müzikli dönen fotoğraflı kar küresinin bir diğer özelliği ise ışıklı tasarımıdır. Kar küresinin aydınlatma sistemi otomatik renk değiştirme fonksiyonuna sahiptir. Ürünün içindeki karların parlamasını sağlayan ışık, görsel bir şölen oluşturur. Kar küresinin barındırdığı sıvı buharlaşmaz. Bu, ürünün zaman içinde kullanılamaz bir hâle gelmesini engeller. Dönme fonksiyonuna da sahip olan küre, huzur verici bir görüntü yaratır.

Happy Birthday Müzikli Fotoğraflı Kar Küresini Kim Alır?

Happy Birthday Müzikli Fotoğraflı Kar Küresini Kim Alır?

Bent Happy Birthday müzikli dönen fotoğraflı kar küresi geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eder. Ürünü dilerseniz özel günler için bir hediye olarak satın alabilir, odanıza yerleştirmek adına tercih edebilirsiniz. Kar küresinin oluşturacağı sıcak ve romantik görüntü size huzur verecektir. Bent Happy Birthday müzikli dönen fotoğraflı kar küresi ses çıkararak rahatlamanıza yardımcı olurken görüntüsü ile içinizi ısıtır. Ürünün içinde kar püskürten bir mekanizma bulunur. Bu sistemi aktif hâle getirmek için herhangi bir tuşa basmanıza gerek yoktur. Bahsi geçen fonksiyon, otomatik olarak çalışır. Kürenin ölçüleri ise 16 cm x 10 cm olarak belirlenmiştir. Bu, söz konusu dekoratif objenin fazla yer kaplamadan muhafaza edilebilmesine imkân tanır. Siz de bu ürün sayesinde evinizin dekorasyonunu güzelleştirebilirsiniz.

Happy Birthday Müzikli Fotoğraflı Kar Küresi Kaliteli mi?

Happy Birthday Müzikli Fotoğraflı Kar Küresi Kaliteli mi?

Bent Happy Birthday müzikli dönen fotoğraflı kar küresi, özellikleri ve sempatik tasarımı sayesinde kalitesini belli eder. Ürünün içindeki sıvı, uzun bir süre boyunca ilk günkü formunu korur. Kürenin püskürtme fonksiyonu çalıştığında karlar yavaşça yukarıdan aşağıya doğru dökülür. Ürünün pilleri bittiğinde ise müzik, ışık ve kar püskürtme gibi fonksiyonlar çalışmayı durdurur. Kaliteli materyaller kullanılarak imal edilmiş olan bu obje, dışarıdan gelebilecek olan darbelere karşı bir hayli dayanıklıdır. Bu, çarpma ve düşme gibi istenmeyen durumların sonucunda kar küresinin fonksiyonlarını kaybetmesini önler. Sevimli tasarımı sayesinde öne çıkan bu kaliteli ürünü gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Dilerseniz siz de Bent Happy Birthday müzikli dönen doğum günü hediyesi fotoğraflı kar küresi yorumlarını inceleyebilirsiniz. Sevdiklerinize armağan edebileceğiniz bu ilgi çekici ürünü Trendyol üzerinden kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.