BENT Harry Potter 3d Cam Küre,müzik Kutusu,biblo Ve Peluş Yastık 4'lü Harry Set

529,99 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

BENT Harry Potter 3d Cam Küre,müzik Kutusu,biblo Ve Peluş Yastık 4'lü Harry Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BentHediyelikk Satıcı Ünvanı: ÖZKAYA ÇAKMAK SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0699033390900012 Vergi Kimlik Numarası: 6990333909
    Bu ürün BentHediyelikk tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Harry potter, doğum günü hediyeleri , arkadaşa hediye , arkadaşa hediye , olarak armağan edebileceğiniz özel tasarım unutulmaz bir hediye. 4'lü Harry Potter Set 3d Renkli Harry Potter Işıklı Cam Küre Gecelerinize eşlik edecek harika bir dekorasyon ürününü ister kendiniz kullanın isterseniz de yakınlarınıza hediye edin. 2 parçadan oluşur. Cam küreyi haznenin üstüne koyun ve çalıştırın. 3d teknolojisiyle özenle üretilmiştir. Küçük boyutu sayesinde çantanızda dilediğiniz yere götürebilirsiniz. Dekoratiftir ve yer kaplamaz. Karanlık bir ortamda açmanız önerilir. Ürün özellikleri: Alt haznede yer alan 3 adet led otomatik olarak değiştirmektedir.Sırayla Otomatik renk değiştirir Belirli aralıklarla yanıp sönmektedir. Saat pili ile çalışır. Piller ürüne dahildir. Cam kürenin çapı 6 cm dir. Boy: 8.5 cm dir.
  • Müzik kutusu doğal ahşap malzemeden üretilmiştir. Üzerindeki desenler ve yazılar lazer yöntem ile işlenmiştir. Müzik kutusu 6cm x 5cm x 4cm ebatlarındadır. Çevirme kolu ile çalışmaktadır. Çevirdiğinizde harry potter melodisi çalmaktadır. Tarafınıza muhafazalı kutusunda gönderilmektedir.
  • Harry potter Büyücü biblo : Polyesterin malzemeden üretilmiştir. Ebat :14 cm
  • Peluş Yastık Özel İçerisinde elyaf ile gönderilmektedir. Çamaşır makinesinde yıkanmaya uygundur. 35x30 boyutundadır.
Geri Bildirim Ver