Benton Snail Bee High Content Essence - Salyangoz Özlü Esans

199,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Benton Snail Bee High Content Essence - Salyangoz Özlü Esans

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tuna Parfümeri Satıcı Ünvanı: BEKİ YEŞİLBAHAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3177782625800017 Vergi Kimlik Numarası: 9510004647
    Bu ürün Tuna Parfümeri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Içerdiği tüm bileşenlerle cilt kırışıklıklarını önlemeye yardımcı olurken, cilde yaşlılık karşıtı bakım sağlar. Cildi koruyarak direncini arttırmayı destekler. Hasarlı ciltlerin dokusunu geliştirmeye ve hücre onarımını destekleyerek sağlıklı hücre üretimini harekete geçirmeye yardımcı olur.
  • Yapısındaki kollajen ve elastin ile ciltteki ödem ve şişliğin atılmasına katkıda bulunur.
  • Cilt tonunu dengeleyemeye yardımcı olarak, daha genç ve daha sıkı bir cilt elde etmeyi destekler.
  • Bu ürün parabensiz, mineral yağsız, alkolsüz, benzophenonsiz, steroidsiz, sentetik parfümsüz, yapay boyasız, ve yapay koruyucusuz temiz bir içeriğe sahiptir. Cilt tipi - bütün cilt tipleri için uygundur. Kullanımı Temizleyici köpük ve snail bee high content skin sonrası hafifçe masaj yaparak uygulayınız. Komple yüz ve boyun çevresi için iki dozaj basılması yeterlidir. Daha iyi bir sonuç için her gün sabah ve akşam kullanınız. Göz ve dudaklara sürmeyiniz. - Içindekiler Aqua(water), snail secretion filtrate, butylene glycol, glycerin, niacinamide, 1,2-Hexanediol, aloe barbadensis leaf juice, sh-Oligopeptide-1, bee venom, plantago asiatica extract, laminaria digitata extract, diospyros kaki leaf extract, salix alba (willow) bark extract, ulmus campestris (elm) bark extract, althaea rosea root extract, aloe barbadensis leaf extract, beta-Glucan, betaine, acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, adenosine, panthenol, allantoin, pentylene glycol, zanthoxylum piperitum fruit extract, pulsatilla koreana extract, usnea barbata (lichen) extract, polysorbate 20, lecithin, arginine

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
Geri Bildirim Ver