1
Mobilya Kulpları kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

BEOHOME Lüx Dolap Çekmece Kulpu Kumru Kulp 1 Adet 160 mm (16 Cm ) Mobilya Kulpları-kulp8

6,24 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

BEOHOME Lüx Dolap Çekmece Kulpu Kumru Kulp 1 Adet 160 mm (16 Cm ) Mobilya Kulpları-kulp8

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Arion Kulp Satıcı Ünvanı: MRS MİMARİ DONANIM MOBİLYA VE TEKSTİL AKSESUARLARI SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0623152279000001 Vergi Kimlik Numarası: 6231522790
    Bu ürün Arion Kulp tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bu ürünü satın aldıktan sonra iptal etmek istemeniz durumunda ilgili üründen satın alınan adedin hepsi iptal edilecektir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ELEKTROSTATİK TOZ BOYA SİSTEMİNDE 200 DERECE ISIDA BOYANMIŞTIR ATMA SOLMA YAPMAZ İKİ DELİK ARASI 160MM=16CM DİR
  • ürünümüz sert plastiktir2.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Tip Çift Delikli
  • Delikler Arası Mesafe 160 mm
Geri Bildirim Ver

Lüx Dolap Çekmece Kulpu Kumru Kulp 1 Adet 160mm

BEOHOME Lüx Dolap Çekmece Kulpu Kumru Kulp 1 Adet 160mm mobilya kulpları çok çeşitli ürün yelpazesi sayesinde her zevkte olan insana hitap edebilmesi amaçlar. Kullanılan mobilya ürünlerinde zaman geçtikçe deformasyonlar meydana gelir. En çok da dolap kulplarında bu duruma rastlanmaktadır. Çünkü dolapların en çok kullanılan kısmı kulplardır. Kulplarda zamanla gevşeme, kırılma veya renklerinde solmalar meydana gelebilir. Kaliteli malzemeler kullanılarak üretilen kulplarda böyle bir durumlar karşılaşılma olasılığı daha azdır. Eskimiş olan kulpları yeni ve modern bir kulpla değiştirerek evlerde çok farklı ve yeni bir görüntü sağlanabilir. Satın alınmadan önce BEOHOME Lüx Dolap Çekmece Kulpu Kumru Kulp 1 Adet 160mm Mobilya Kulpları yorum ve değerlendirmeleri ayrıntılı bir şekilde incelenmelidir. Çünkü daha önce kullanmış birisinin yorumları en büyük referanslardan birisidir.

  • Modern Eşsiz Tasarımlar
  • Zengin Model ve Renk Seçenekleri
  • Kolay Temizleme İmkanı

BEOHOME Lüx Dolap Çekmece Kulpu Kumru Kulp 1 Adet 160mm Mobilya Kulpları kulp8 Şık ve Kullanışlı Dolaplar

BEOHOME Lüx Dolap Çekmece Kulpu Kumru Kulp 1 Adet 160mm Mobilya Kulpları kulp8 Şık ve Kullanışlı Dolaplar

Kumru dolap kulpu birbirinden farklı renk, şekil ve desendeki ürünü sayesinde evlerde hem şık hem de oldukça kullanışlı dolaplar elde edilmesini yardımcı olmaktadır. Dekoratif kullanım amacıyla üretilen porselen kulplarda piyasada mevcuttur. Çok fazla kullanışlı olmasa bile genellikle görselliği yüzünden tercih edilirler. Mutfak ve banyo gibi alanlarda genellikle çelik malzemeden üretilen modeller tavsiye edilir. Çok sık temizlenme ihtiyacı duyulduğundan ve nemli ortamlar olduğundan paslanmaz nitelikte olması oldukça önemlidir. Ahşap olan türleri ise genellikle salon ve yatak odası mobilyalarında tercih edilir ve sıra dışı bir görüntü meydana getirir. BEOHOME Lüx Dolap Çekmece Kulpu Kumru Kulp 1 Adet 160mm Mobilya Kulpları satın al seçeneği üzerinden kolay bir şekilde istenilen modele sahip olunabilir.

BEOHOME Lüx Dolap Çekmece Kulpu Kumru Kulp 1 Adet 160mm Mobilya Kulpları kulp8 Sayesinde Evinizin Havası Değişsin

BEOHOME Lüx Dolap Çekmece Kulpu Kumru Kulp 1 Adet 160mm Mobilya Kulpları kulp8 Sayesinde Evinizin Havası Değişsin

Kumru dolap kulpları içerisinde seçim yapılırken evin dekorasyonu göz önünde bulundurularak kullanışlı ve kaliteli olanı tercih edilmelidir. Evinizin genel tasarımına göre yuvarlak, varaklı, eskitme, rustik, cam ve çelik tarzda olanlardan tercihler yapılabilmektedir. Ayrıca kavrama kolay olması özellikle de mutfaklarda en çok aranan özelliklerden bir tanesidir. Bunun için gerekli tüm araştırmaları yaparak profesyonel kişilerden yardım alınırsa çok daha doğru bir seçim gerçekleştirilebilir. Kulpların temizliği ve bakımı aksatılmadan yapıldığı takdirde yıpranma görülmeden çok uzun süreler boyunca kullanılabilir. BEOHOME Lüx Dolap Çekmece Kulpu Kumru Kulp 1 Adet 160mm Mobilya Kulpları indirim kampanyaları takip edilerek kaliteli olan kulplar daha değişken fiyatlara satın alınabilir. Bu şekilde doğru ve karlı bir alışveriş gerçekleştirilmiş olur.

BEOHOME Lüx Dolap Çekmece Kulpu Kumru Kulp 1 Adet 160mm Mobilya Kulpları kulp8 Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

BEOHOME Lüx Dolap Çekmece Kulpu Kumru Kulp 1 Adet 160mm Mobilya Kulpları kulp8 Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Eskimiş ve yıpranmış mobilya kulpları hem dolapları hem de evi eski gösterir. Bu nedenle pek çok model arasından insanlar kendi zevklerine ve ev dekorasyonlarına uygun olan modeli seçerek dolaplarını yenileyebilirler. Montajı son derece kolay olduğu için herkes tarafından yapılabilmektedir. Eski kulpların yerine takılacaksa ölçüsü doğru bir şekilde alındığı takdirde diğerlerini sökerek onların yerine takılabilir. Kumru kulp kalitesine ve büyüklüklerine göre farklı fiyat aralıklarında bulunabilmektedir. Kaliteli olan modeller diğerlerine göre biraz daha maliyetli olmasına rağmen uzun süreli kullanım ömrü ile aradaki bu fiyat farkını fazlasıyla kapatmaktadır. BEOHOME Lüx Dolap Çekmece Kulpu Kumru Kulp 1 Adet 160mm Mobilya Kulpları kampanya zamanları takip edilerek ürünü çok daha farklı fiyatlara satın alabilmek mümkündür. Trendyol'da bulabileceğiniz bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.