Bepanthol Baby Pişik Krem 30 Gr + Incia Bebek Için Doğal Güneş Kremi Spf 50 100 Ml

184,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Bepanthol Baby Pişik Krem 30 Gr + Incia Bebek Için Doğal Güneş Kremi Spf 50 100 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: sağlıkexpress Satıcı Ünvanı: NAZMİYE YÖRÜK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9830063545
    Bu ürün sağlıkexpress tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bepanthol bebek pişik merhemi 30grbepantol pişik merhemi ve cilt bakım kremi olmak üzere iki ayrı formülüyle cildin farklı dönemlerindeki farklı ihtiyaçlara cevap verebiliyor.Içerisinde bulunan pro-Vitamin b5 ile kurumaya bağlı pul pul dökülmelere, kızarmalara,ç atlamaya ve gerginleşmiş cilt bölgelerine kaybetmiş olduğu nemi geri kazandırabilircildin ihtiyaç duyduğu ekstra bakımı sağlayabilir ve cildin doğal yenilenme sürecine yardımcı olabilir.Içerisindeki pro vitamin b5 ve lanolin pişiğin önlenmesine ve bakımında etki göstererek cildin nefes almasını sağlayabilir.Cildi nemli tutabilir.Uygulama: Ince bir tabaka halinde her bez değişiminde bebeğinizin kuru ve temiz poposuna pişik belirtisi görülen bölgelere uygulanabilirbepanthol pişik kremi yapışkan olmayan yapısıyla bebeklere ekstra rahatlık, annelere de kolay temizleme imkanı sunar Ürün %100 orjinaldir,ambalajı açılan ürünlerin iadesi yapılamamaktadır. Incia bebek doğal güneş kremi spf 50 Incia bebek doğal güneş kremi spf 50, %100 doğal mineral filtre içeriği ile güneşin neden olduğu etkilere karşı yüksek koruma sağlanmasına destek olur. Tüm cilt tipleri için uygundur. Gözenekleri tıkamayan bu formül, ince yapısı sayesinde cilt üzerinde yapışkan ve parlak bir his bırakmaz. Suya dayanıklı yapısıyla yüzme ve havuz gibi ortamlarda korumasını uzun süre kaybetmez. Incia bebek doğal güneş kremi spf 50, doğal cosmos sertifikalı mineral filtre sayesinde yüksek güneş koruması sağlamaya çalışır. Mineral filtre daha güvenlidir, çünkü cilt yüzeyinde, cildinizde kalır ve güneş ışığını yansıtarak çalışır. Kimyasal filtreler ise uv ışınlarını emerek ve deriden salınan ısıya dönüştürerek çalışır. Incia bebek doğal güneş kremi spf 50, güneşin neden olduğu etkilere karşı cildin korunmasına destek olur. Çevrede bol miktarda bulunan uv, birçok zararlı etkide bulunabilir. Incia, içerisinde bulunan tamamen doğal aktifler sayesinde güneşin zararlı etkilerine karşı koruma sağlamaya katkıda bulunur. Incia bebek doğal güneş kremi spf 50, cildinizin florası ile uyumludur. Özel yağlar ve aktifler sayesinde cilde uzun süre nem verilmesine destek olur. Incia bebek doğal güneş kremi spf 50’de hiçbir sentetik katkı maddesi kullanılmamıştır. Incia yer altı suyunu kirletmez, doğaya zarar vermez. Ürünlerimiz
  • mineral yağ, silikon, paraben, sentetik koruyucular, petrol kimyasalları, kimyasal köpürtücüler, boyalar, sentetik kokular içermez.
Geri Bildirim Ver