Bepanthol Unisex Çocuk Baby Pişik Önleyici Merhem 100 Gr + 30 Gr Avantaj Paketi

360 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (18)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
379,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
379,90 TL
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Bepanthol Unisex Çocuk Baby Pişik Önleyici Merhem 100 Gr + 30 Gr Avantaj Paketi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GÜZELLİK SATINAL Satıcı Ünvanı: GSA KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Erzurum Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0411114933900001 Vergi Kimlik Numarası: 4111149339
    Bu ürün GÜZELLİK SATINAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 50 yılı aşkın bir süredir krem ve merhem olmak üzere iki ayrı formuyla evlerimize giren bepanthen bundan sonraki yolculuğunu bepanthol ismiyle sürdürüyor. yenilenen efsane bepanthol, pişik merhemi ve cilt bakım kremi olmak üzere iki ayrı formülüyle cildin farklı dönemlerindeki farklı ihtiyaçlarına cevap veriyor. cilt sağlığına ve cildinin bakımına özen gösteren, cildinin kurumasına ve nemsizliğine karşı çözüm arayanlara ihtiyaçları olan nem ve ferahlığı sağlayan bepanthol cilt bakım kremi
  • içeriğindeki pro-Vitamin b5 ile
  • kurumaya bağlı, pul pul dökülen, kızaran, çatlayan ve gerginleşen cilt bölgelerine kaybettiği nemi geri kazandırken, cildin ihtiyacı olan ekstra bakımı sağlıyor ve cildin doğal yenilenme sürecine yardımcı oluyor. türk pediatri derneği tarafından onaylanan bepanthol pişik merhemi, içeriğindeki pro vitamin b5 ve lanolin ile pişiğin önlenmesi ve bakımında çift yönden etki gösterirken cilde nefes aldırıyor. Pro vitamin b5 hassas cilt bariyerinin güçlendirilmesine yardımcı olurken, cildi sağlıklı ve nemli tutuyor. Lanolin ise şeffaf yapısı sayesinde bebek cildinin nefes almasını sağlayarak pişik oluşumuna karşı koruyucu bir etki oluşturuyor. Bebeklerinin bakımı ve sağlıklı gelişimi konusunda duyarlı annelerin en önemli yardımcısı olmayı amaçlayan bepanthol® pişik merhemi, içerisinde parfüm, koruyucu madde, renklendirici veya antiseptik içermeyen yapısıyla her alt değişiminde rahatlıkla kullanılıyor.

Ürün Özellikleri

  • Etki Pişik Önleyici
Geri Bildirim Ver